Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvinis kombainas

QUOTE(Jurgutis @ 2006 01 19, 18:33)
Gal galite padėti tos, kurios turite Philips HR 7754. Ar tas indas, kuriame tarkuojama ir kt. veikia, kai uždėtas blenderis. parduotuvėje man pasakė, kad veikia tik tada, kai blenderis nuimtas ir uždėtas dangtelis, bet instrukcijoje (ne lietuviškoje) parašyta, kad prietaisą galima naudoti su ir be blenderio. Ten nėra visai aišku. Padėkit. Galėsiu eiti aiškintis. tongue.gif

Na, pas mane ne tas modelis, bet, manau, veikt neturetu schmoll.gif . O veikia bigsmile.gif ?
Atsakyti
Nežinau koks tiksliai pas mane Philips modelis, bet irgi su tuo indu ir blenderiu. Tas didysis indas veikia, jei uždėtas arba blenderis, arba dangtelis. Jei neuždėta nieko, tai neveikia. 4u.gif
Atsakyti

Gal galite padėti tos, kurios turite Philips HR 7754. Ar tas indas, kuriame tarkuojama ir kt. veikia, kai uždėtas blenderis. parduotuvėje man pasakė, kad veikia tik tada, kai blenderis nuimtas ir uždėtas dangtelis, bet instrukcijoje (ne lietuviškoje) parašyta, kad prietaisą galima naudoti su ir be blenderio. Ten nėra visai aišku. Padėkit. Galėsiu eiti aiškintis. tongue.gif
[/quote]

Uždėtas tai gali būti ir tas ir tas, bet abu iš karto neveikia. Nes du mygtukai vienu metu nepasispaudžia. schmoll.gif Nežinai ar aišku
Atsakyti
QUOTE(nauja @ 2006 01 20, 19:29)
Uždėtas tai gali būti ir tas ir tas, bet abu iš karto neveikia. Nes du mygtukai vienu metu nepasispaudžia.  schmoll.gif Nežinai ar aišku

As supratau, kad nori suzinot ne tai g.gif . Pvz, pas mane, indas neveikia, jei uzdetas blenderis. Veikia tada, kai uzdetas dangtelis. Arba blenderis neveikia, kai uzfiksuotas indas. Cia toks kaip ir uzraktas vadinasi smile.gif .
Atsakyti
Gal matėte, kur būtų galima įsigyti papildomų peilių Philips kombainui 7768? Norėčiau nusipirkti stambiau tarkuojantį peilį.
Atsakyti
Pas mane siemens kombainas. Pasakysiu atvira-tikėjausi kažko daugiau. Na ten išplakti, sumaišyti, sutarkuoti viskas o.k., bet pavyzdžiui vaisius supjaustyti ar mišrainę, tai viską sumala į pliurzę, kurios mano šeimyna nevalgo, taigi tenka pjaustyt rankomis.Ir dar įsitikinau, kad sulčių su kombainu iš morkų ar obuolių tikrai visai šeimynai neprispausi arba reik spaust litrą kelias valandas, nes pas mane ten sieteliai tuoj pat kemšasi reik nuiminėt, valyt ir t.t., nu vienu žodžiu terlionės.
Atsakyti
As aplamai manau kad geriau atskiras daiktas negu daug viename.As savo kombaine naudoju tik mesmale,net bulves tarkuoju atskira tarkavimo masina.Visa laime kad kombainas mazas,tai neuzgriozdija virtuves,jei nebutu padovanoje niekad nebuciau pirkus. 4u.gif
Atsakyti
Nu kai padovanoja, tai nelabai yra iš ko rinktis rolleyes.gif tongue.gif . Kitas reikalas kai pati išsirenki tokio kokio reikia bigsmile.gif . Maniškis be darbo nestovi nė dienos cool.gif . Vyras ir tas pripažino, kad pirkinys labai vykęs blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Na siaip as net neisivaizduoju ka u tuo kombainu daryt man jis nereikalingas daiktas,ypac kai pas mus gamina vyras tai jis kazkodel kaip kulinaras sako kad viska reikia daryti rankomis(pjaustit darzoves,bulves) su meile taip maistas skanesnis, as jam pritariu. thumbup.gif
Atsakyti
Nagi moterytės pasidalinkit patirtim ką galima su kombainu daryt, nes vyras jau traukia per dantį, kad labai reikėjo, o dabar stovi ir dulkes renka.
Na pavyzdžiui blynams tešlą maišyt man atrodo neapsimoka, nes kur vieną indą išplaut, o kur kombaino reikmenis, o paskui dar išblizgyt.
Pas mane daugiausiai naudojamas daikčiukas, kuriuo galima šokoladą ar riešutus susmulkint ir peilis kopūstams ar salotoms pjaustyt. Na dar kiaušinių baltymus išplakt ir bulvę sutarkuot (nu bet čia jau į mėnesį kokį kartą)
Na ir kažkaip mane į neviltį varo jo išplovimas. Kai pagalvoju, kad reikės viską išplaut, tai praeina noras juo naudotis.
Atsakyti
QUOTE(ostė @ 2006 03 08, 20:27)
Nagi moterytės pasidalinkit patirtim ką galima su kombainu daryt, nes vyras jau traukia per dantį, kad labai reikėjo, o dabar stovi ir dulkes renka.
Na pavyzdžiui blynams tešlą maišyt man atrodo neapsimoka, nes kur vieną indą išplaut, o kur kombaino reikmenis, o paskui dar išblizgyt.
Pas mane daugiausiai naudojamas daikčiukas, kuriuo galima šokoladą ar riešutus susmulkint ir peilis kopūstams ar salotoms pjaustyt. Na dar kiaušinių baltymus išplakt ir bulvę sutarkuot (nu bet čia jau į mėnesį kokį kartą)
Na ir kažkaip mane į neviltį varo jo išplovimas. Kai pagalvoju, kad reikės viską išplaut, tai praeina noras juo naudotis.

As tai niekuo negaliu patart nes as naudoju tik mesmale. biggrin.gif
Atsakyti
Nematau jokių problemų. Įdedu į indaplovę ir ištraukiu išblizgintą. Kiekvieną savaitgalį terlinuosi. Darau sriubas-piure, vaikai labai mėgsta tirštus kokteilius. Be to faršą labai šauniai sumakaluoja, net kotletų skonis geresnis. Bet salotoms daržoves peiliai per smulkiai supjausto.
Atsakyti