Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvinis kombainas

QUOTE(niedulis @ 2006 03 04, 15:20)
Gal matėte, kur būtų galima įsigyti papildomų peilių Philips kombainui 7768? Norėčiau nusipirkti stambiau tarkuojantį peilį.

Ir mane domina kur galima nusipirkti papildomu peiliu virtuviniams kombainams g.gif
Atsakyti
Susinervinau juodai. Šiandien sulaužiau kokteilinę. Per daug pridėjau ledų, nulūžo užsifiksuojančios kojelės. Ką daryti? Kur gauti naują kokteilinę? Gal kas su tuo susidūrėte?
Atsakyti
o ka jus su jais gaminat?
as taip pat turiu bet naudoju labai labai retai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2006 03 13, 14:21)
o ka jus su jais gaminat?
as taip pat turiu bet naudoju labai labai retai g.gif

O per 29 temos puslapius nieks taip ir neparašė ką gamina ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ???
Atsakyti
Tiek papildomus peilius, tiek kolteilinę manau galite užsisakyti toj firmoj, kur garantinius tvarko mirksiukas.gif Mums buvo kažkas su kokteilinės fiksatorium atsitikę, tai be jokių problemų pakeitė nauja kokteiline, tik žinoma, reikėjo palaukti, kol užsakymas į Lt atkeliavo. Dar apie peilius prisiminiau, kad kažkurioj iš parduotuvių mačiau kelių rūšių papildomai parduodamus, rodos, bulvėms fri ir paprastą bulvinę tarką g.gif Užeikit į kokį didesnį buitinės technikos centrą ir paklauskit konsultantų bigsmile.gif Kiek pamenu, kažkur apie 20 Lt kainavo g.gif
Atsakyti
As labai noreciau virtuvinio kombaino, bet vyras sako, kad geriau viska atskirai susipirkt, nes pagal ji, tas kas daro viska, nedaro nieko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraigiukas @ 2006 03 18, 18:02)
vyras sako, kad geriau viska atskirai susipirkt, nes pagal ji, tas kas daro viska, nedaro nieko  rolleyes.gif

Vyriška logika hihihi.gif
Atsakyti
O kokie atsiliepimai apie Moulinex Odacio 3 duo press?
Atsakyti
o mane labai domintu Bosch kompainas ar kas nors turite?kokie atsiliepimai apie ji?
Atsakyti
Peržiūrėjau temas, tokios kaip ir neradau g.gif

Ruošiuosi pirkti virtuvinį kombainą. Nusižiūrėjau Braun K700. Man svarbiausia, kad būtų bulvių tarkavimas ir mikseris. Dar norėčiau, kad ir mėsai malti būtų koks peilis, svogūnams pjaustyti ax.gif . Kiek žiūrėjau internete, parduotuvėse, jų yra nemažai. Į ką reikia atkrepti dėmesį perkant, kokie peiliai yra būtini, o kurių visai nenaudojate.

Labai reikia jūsų patarimų, nes vistik kainuoja jis nemažai, o norisi išsirinkti tokį už kurį verta mokėti ir tikrai būtų naudojamas ax.gif
Atsakyti
o as noriu kombaino kuris darytu viska ir maltu ir tarkuotu ir salotas ivairiai smulkintu ir kad butu geras ir neipatingai brangus, kazkur iki 600Lt ax.gif gal is jusu kuri nors galetu aptarti mastau.gif mastau.gif
Atsakyti
Na man tai labiausiai reikia daržovių smulkintuvo, turėjau tokius philips
user posted image

Tačiau jau antras sulūžo verysad.gif Dabar vėl žiūriu, ką čia įsigijus ir nieko tinkamo nėra sad.gif Jaučiu pirksiu trečią doh.gif Nes turiu dar ir bulvių fri ir bulvių tarkavimo peilius nusipirkusi. Be to indai lieka kurie tinka, labai patogu, tik man galingumo mažoka - 350w, o didesnio galingumo nieko panašaus nėra...

Beje naudoju dažnai, kas dieną, šitie abu tarnavo apie 5 metus, kainuoja apie 100Lt, tai jei ir trečią pirksiu tai vistiek dar nepasieksiu tų galingesniųjų kainos lotuliukas.gif

Beje patarimas perkant, žiūrėti, kad fri peilis būtų, nes su juo normaliausiai galima mišrainėms/ salotoms daržoves susipjaustyti - ale kubeliais. Aš bent jau su juo viską pjausčiau - pomidorus, agurkus...

O kas turite galingus kombainus, ar pas jus fri peilis sūrį pjausto? Maniškis tai jau nepatemdavo, persilpnas, o galingesni kažin kaip?
Atsakyti