[quote=Kilbukas,2007 02 23, 17:15]
as tik pikstu del to, kad ne taip suprato mano pasakymo "pigus".. man kombaina irgi teks naudoti uzsieni, taciau tikrai nezadu pirkti 7768.. dabar galvoju arba 7758 arba 7745, taciau kaip supratau 7768 turi ir mesmale ir sulciaspaude... 7758 neturi sulciaspaudes universalios, o ar 7745 yra sulciaspaudes ir mesmale.. na aisku jei neliks nieko kito tai teks pirkti 7768..
klausiu cnuomoniu nes esu pirkus ir kompa ir fotika brangius, bet kartais pagalvoju uz tokias sumas galima kokybiskesniu paieskoti, todel ir noriu patarimu...
ieskoti parduotuviu aprasymuose beprasmiska, nes ten tik ta pati informacija (2-3 darzoviu peiliai ir pan.).
ar dabar man galit pasakyt, 7745 ir 7758 turi abi sulciaspaudes ir mesmale ar ne. as jau nuo tu visu atsiliepimu susimaisiau...
DEKUI
Ką galiu pasakyt: pas mus virtuvėje kombainas Philips Cucina, gaila, kad modelio numeriuko neprisimenu. Jį pirkom prieš keletą metų, galingumas 700 W, kainavo tada tikrai iki trijų šimtų, ne daugiau (tiesiog nebeprisimenu dabar, gal pustrečio, gal mažiau). Norėjau brangaus, bet įkalbėjo tokia pagyvenus "Senukų" pardavėja. Ir nesigailiu kad pataupėm

NAudojam kasdien, praktiškas, patogus ir mūsų mažos šeimos poreikius patenkina. Sulčiaspaudės nėra, bet ją turim atskirai, mėsmalės taip pat, bet yra kapoklė, kuri man atstoja mėsmalę. (o brangiuose modeliuose neretai kapoklės nebūna). Praktiškai vienas minusas tas, kad pvz., tešlai indas yra uždaras (ne dubuo), bet būtent todėl kaina atitinkama. Na, aš tokį bet kam galiu rekomenduoti. Beje, man rodos panašus yra Moulinex Odacio ar kaip ten jį. Irgi nebrangus ir vertas dėmesio