Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvinis kombainas

QUOTE(Kuzia @ 2007 02 22, 18:58)
Nepamirškit, kad ir parduotuvėj galite derėtis rolleyes.gif . Perkant kombainą aš nuderėjau 80Lt ax.gif

tai gal ryt nueisiu į "Topo centrą" ir pabandysiu, gal nuleis.... g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2007 02 22, 21:14)
tai gal ryt nueisiu į "Topo centrą" ir pabandysiu, gal nuleis.... g.gif  g.gif  g.gif

tada parsyk kaip sekes... eisiu ir as tada smile.gif tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Kuzia @ 2007 02 20, 23:01)
O neriba.lt nėr tokių modelių g.gif ? Ten palygint labai paprasta ir pasidaro viskas aišku ax.gif

ne neriboj yra tik kokie 3 philips kombainai... jau gal pries menesi ten ziurejau, bet tik tas taip isgirtas 68 ir pora kitu.. as tai pradziai noriu pigesnio, kadangi seniai galvojau apie kombaina, bet pirma noriu isbandyt pigesni, suzinot pati jo veikimo specifika o tada gal po kurio laiko pirkt kita... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kilbukas @ 2007 02 22, 22:05)
bet pirma noriu isbandyt pigesni, suzinot pati jo veikimo specifika o tada gal po kurio laiko pirkt kita... smile.gif

Matai..... Stebuklų nebūna g.gif , pigesni ne be reikalo pigesni unsure.gif . Pvz, neturi motoro perkaitimo apsaugos, o čia bent jau man labai svarbus dalykas. Kas iš to, jei bus funkcija minkyt tešlai, jei jos nenaudosi dėl to, kad bijosi, kad perkais g.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuzia: 22 vasario 2007 - 22:23
yra sena gera patarlė - mes esame perdaug neturtingi, kad pirkti pigius daiktus - šiuo atveju nesuprantu kam leisti kad ir porą šimtų vėjais g.gif
Papildyta:
va tokiu atveju - gal reikia pas drauges pasiklausinėti - gal kas turi kad ir paprastą ir pasiskolinti -ar tiesioj svečiuose būnant išbandyti paprašyti - ir bus proga į svečius nueiti papildomai smile.gif
Atsakyti
dabar Hobbyhall kataloge yra kazkoks kombainas Kenwood KM266 Prospero.Nu labai jau fainai jis man atrodo tik va kazi ar geras nes tokiu kaip speju pas mus nera pirk(999lt).Jis labai panasus i Bosch MUM8 profesional.va sito dar labiau noreciau ten tai superinis daikciukas turetu buti ir galingumas net 1400W. blush2.gif wub.gif thumbup.gif Bosch puslapyje apie ji yra parasyta bet pirkt tai ir niekur nemaciau.tai tikrai noreciau isigyti bet kaina jo butu kazkur 1600lt.nes uzsienio puslapiuose tai jis kainuoja apie 450euru.
gal ka esat girdejusios apie siuos du daiktus?butu idomu suzinot ka g.gif
Atsakyti
man irgi atrodo kad geriau iskart gera daikta, nei pirmiau pigu, paskui esi kuo nors nepatenkintas ir vistiek perki brangesni, tai galiausiai gaunasi kad skupas moka du kartus. schmoll.gif mes tikrai ne tokie turtingi kad pirktume pigius daiktus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2007 02 22, 23:23)
Matai..... Stebuklų nebūna g.gif , pigesni ne be reikalo pigesni unsure.gif . Pvz, neturi motoro perkaitimo apsaugos, o čia bent jau man labai svarbus dalykas. Kas iš to, jei bus funkcija minkyt tešlai, jei jos nenaudosi dėl to, kad bijosi, kad perkais g.gif  unsure.gif

tiesiog as dabar noriu isigyti 7754, kuris kainuoja apie 249Lt. dabar tai jisw oigus, bet pries pora metu jis buvo taip giriamas kaip 7768.. tai ka po dvieju metu pasidare jau blogas.. tai gal dabar jus nebepirkiti 7768, nes dar po 2metu atsiras naujesniu. as ne ziuriu konkreciu "s..". as ziuriu daikta, kurio atsiliepimai ta kart buvo geri, bet pasirodo po kaizkiek metu suprastejo...

NU TADA AS JAU NIEKO NESUPRANTU. Gal isvis tada nieko neverta pirkti... sutinku kad nesame turtingi pirkti pigius daigtus, taciau as perku toki, kuris pilnai ivykdytu mano funkcijas. kam ma 7768, jei puse funkciju nepanaudosiu ir kaina grazi 900Lt. taigi ziuriu gera philips kombaina, kurio kaina po 2 metu kritusi ir kuris buvo savo laiku LABAI GERAS.. Tada manyciau jei dabar jis jau blogas pasidare, tai ju apgaudinejot vieni kitus rasydami gerus atsiliepimus apie toki ar panasius kombainus pries keleta metu... ir beje jo galinguma 800w, neziuriu, kurio tik 350w..
NU DABAR TAI TIKRai nieko nesupratau, ar jis geras ar ne... pasirodo jau blogas.....
juk ziuriu tik philips'o firma, o ne kitas ir galingumas 800w, ir kaina prieinama, o spec poreikiu neturiu, tai man jis yra optimaliausias....
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2007 01 10, 13:29)
tavo turbūt 7758 rolleyes.gif . Geras labai smile.gif , mano toks irgi, tai vis kuriu biznio planą laugh.gif tą sulčiaspaudės priedą dasipirkt ax.gif

dar norejau pklaust koks modelis atsirado po 7758, kuris turejo sulciaspaude... na ten jus raset ,kad 1,5 men po isigijimo 7758 atsirado modeliukas su sulciaspaude. kiek suprantu buvo tik citrusiniu vaisiu...
Atsakyti
QUOTE(Kilbukas @ 2007 02 23, 15:19)
tiesiog as dabar noriu isigyti 7754, kuris kainuoja apie 249Lt. dabar tai jisw oigus, bet pries pora metu jis buvo taip giriamas kaip 7768..  tai ka po dvieju metu pasidare jau blogas.. tai gal dabar jus nebepirkiti 7768, nes dar po 2metu atsiras naujesniu. as ne ziuriu konkreciu "s..". as ziuriu daikta, kurio atsiliepimai ta kart buvo geri, bet pasirodo po kaizkiek metu suprastejo...

NU TADA AS JAU NIEKO NESUPRANTU. Gal isvis tada nieko neverta pirkti... sutinku kad nesame turtingi pirkti pigius daigtus, taciau as perku toki, kuris pilnai ivykdytu mano funkcijas. kam ma 7768, jei puse funkciju nepanaudosiu ir kaina grazi 900Lt. taigi ziuriu gera philips kombaina, kurio kaina po 2 metu kritusi ir kuris buvo savo laiku LABAI GERAS.. Tada manyciau jei dabar jis jau blogas pasidare, tai ju apgaudinejot vieni kitus rasydami gerus atsiliepimus apie toki ar panasius kombainus pries keleta metu... ir beje jo galinguma 800w, neziuriu, kurio tik 350w..
NU DABAR TAI TIKRai nieko nesupratau, ar jis geras ar ne...  pasirodo jau blogas.....
juk ziuriu tik philips'o firma, o ne kitas ir galingumas 800w, ir kaina prieinama, o spec poreikiu neturiu, tai man jis yra optimaliausias....

Jeigu tau jis patenkina visas tavo funkcijas, ir jeigu tu netiki kitų atsiliepimais ...tai tavo teisė rinktis ...tikrai nemanau, kad po dviejų metų jis jau toks blogas pasidarė, bet yra ir geresnių, bet tai tik mano nuomonė schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
O aš šiandien nusipirkau philips 7768 iš topo centro nusiderėjau 50 litų, dabar beliko išbandyti naują pirkinį!!! tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jutute: 23 vasario 2007 - 15:45
ei - na nereikia taip į širdį imti, mes turbūt paprasčiausiai netaip supratom -aš bent supratau, kad norėtum kitokio, bet perki, kad išviso išbandyti. Na, jei anas
modelis (aš apie jį nieko nežinau) tenkina visus pačios lūkesčius - tai gal ir brangesnio nereikės. Aš gi jau rašiau, kad pati turėjau be mėsmalės ir sulčiaspjaudės Moulinexą - ir man jo būtų užtekę. Bet taip jau išėjo, kad jį teko palikti Lietuvoje, o šalyje, kurioje gyvenu dabar, be mėsmalės ir sulčiaspaudės neišsiversčiau paprasčiausiai - ir svarbiausia kas man dabar - visa tai labai kompaktiška.
Nepyk - mes tik siūlom pasvarsty 4u.gif ti gerai ir tiek.
Papildyta:
Oi atsiprašau - čia buvo KILBUKUI skirta
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(editam @ 2007 02 23, 17:02)
ei - na nereikia taip į širdį imti, mes turbūt paprasčiausiai netaip supratom -aš bent supratau, kad norėtum kitokio, bet perki, kad išviso išbandyti. Na, jei anas
modelis (aš apie jį nieko nežinau) tenkina visus pačios lūkesčius - tai gal ir brangesnio nereikės. Aš gi jau rašiau, kad pati turėjau be mėsmalės ir sulčiaspjaudės Moulinexą - ir man jo būtų užtekę. Bet taip jau išėjo, kad jį teko palikti Lietuvoje, o šalyje, kurioje gyvenu dabar, be mėsmalės ir sulčiaspaudės neišsiversčiau paprasčiausiai - ir svarbiausia kas man dabar - visa tai labai kompaktiška.
Nepyk - mes tik siūlom pasvarsty 4u.gif ti gerai ir tiek.
Papildyta:
Oi atsiprašau - čia buvo KILBUKUI skirta
blush2.gif

as tik pikstu del to, kad ne taip suprato mano pasakymo "pigus".. man kombaina irgi teks naudoti uzsieni, taciau tikrai nezadu pirkti 7768.. dabar galvoju arba 7758 arba 7745, taciau kaip supratau 7768 turi ir mesmale ir sulciaspaude... 7758 neturi sulciaspaudes universalios, o ar 7745 yra sulciaspaudes ir mesmale.. na aisku jei neliks nieko kito tai teks pirkti 7768..
klausiu cnuomoniu nes esu pirkus ir kompa ir fotika brangius, bet kartais pagalvoju uz tokias sumas galima kokybiskesniu paieskoti, todel ir noriu patarimu...
ieskoti parduotuviu aprasymuose beprasmiska, nes ten tik ta pati informacija (2-3 darzoviu peiliai ir pan.).
ar dabar man galit pasakyt, 7745 ir 7758 turi abi sulciaspaudes ir mesmale ar ne. as jau nuo tu visu atsiliepimu susimaisiau...
DEKUI smile.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(jutute @ 2007 02 23, 16:44)
Jeigu tau jis patenkina visas tavo funkcijas, ir jeigu tu netiki kitų atsiliepimais ...tai tavo teisė rinktis ...tikrai nemanau, kad po dviejų metų jis jau toks blogas pasidarė, bet yra ir geresnių, bet tai tik mano nuomonė schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif
O aš šiandien nusipirkau philips 7768 iš topo centro nusiderėjau 50 litų, dabar beliko išbandyti naują pirkinį!!! tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

TOKS GAL KVAILAS KLAUSIMAS, TACIAU KAIP DEREJAISIS...
NA TEKO DEL FOTIKO, KURIS KAINAVO 1300LT KLAUST GAL KOKIA NUOLAIDA IR PAN., TAI KATEGORISKAI BUTVO PASAKYTA 'NERA NULAIDOS"
Atsakyti
[quote=Kilbukas,2007 02 23, 17:15]
as tik pikstu del to, kad ne taip suprato mano pasakymo "pigus".. man kombaina irgi teks naudoti uzsieni, taciau tikrai nezadu pirkti 7768.. dabar galvoju arba 7758 arba 7745, taciau kaip supratau 7768 turi ir mesmale ir sulciaspaude... 7758 neturi sulciaspaudes universalios, o ar 7745 yra sulciaspaudes ir mesmale.. na aisku jei neliks nieko kito tai teks pirkti 7768..
klausiu cnuomoniu nes esu pirkus ir kompa ir fotika brangius, bet kartais pagalvoju uz tokias sumas galima kokybiskesniu paieskoti, todel ir noriu patarimu...
ieskoti parduotuviu aprasymuose beprasmiska, nes ten tik ta pati informacija (2-3 darzoviu peiliai ir pan.).
ar dabar man galit pasakyt, 7745 ir 7758 turi abi sulciaspaudes ir mesmale ar ne. as jau nuo tu visu atsiliepimu susimaisiau...
DEKUI smile.gif bigsmile.gif

Ką galiu pasakyt: pas mus virtuvėje kombainas Philips Cucina, gaila, kad modelio numeriuko neprisimenu. Jį pirkom prieš keletą metų, galingumas 700 W, kainavo tada tikrai iki trijų šimtų, ne daugiau (tiesiog nebeprisimenu dabar, gal pustrečio, gal mažiau). Norėjau brangaus, bet įkalbėjo tokia pagyvenus "Senukų" pardavėja. Ir nesigailiu kad pataupėm biggrin.gif NAudojam kasdien, praktiškas, patogus ir mūsų mažos šeimos poreikius patenkina. Sulčiaspaudės nėra, bet ją turim atskirai, mėsmalės taip pat, bet yra kapoklė, kuri man atstoja mėsmalę. (o brangiuose modeliuose neretai kapoklės nebūna). Praktiškai vienas minusas tas, kad pvz., tešlai indas yra uždaras (ne dubuo), bet būtent todėl kaina atitinkama. Na, aš tokį bet kam galiu rekomenduoti. Beje, man rodos panašus yra Moulinex Odacio ar kaip ten jį. Irgi nebrangus ir vertas dėmesio 4u.gif
Atsakyti