Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvinis kombainas

QUOTE(jutute @ 2007 02 26, 16:09)
Sulčiaspaudę tai dasipirksi lotuliukas.gif , o iš kur mygtuką pirksi tongue.gif

Taigi motoras tai tas pats suks ax.gif , tik nupaišyti paveiksliukai, kad galingumą reikiamą pritaikyt reikiamai funkcijai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2007 02 26, 18:23)
Taigi motoras tai tas pats suks ax.gif , tik nupaišyti paveiksliukai, kad galingumą reikiamą  pritaikyt reikiamai funkcijai mirksiukas.gif

na tai ar galima nusipirkt 7758 ir poto jam sulciaspaude ir po to viskas veiks ok? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2007 02 26, 17:23)
Taigi motoras tai tas pats suks ax.gif , tik nupaišyti paveiksliukai, kad galingumą reikiamą  pritaikyt reikiamai funkcijai mirksiukas.gif

Nu motoras tai aišku tas pats, bet tie mygtukai yra suprogramuoti atskiroms vykdomoms operacijoms wacko.gif wacko.gif wacko.gif , aš tai manau, kad po to taip galima pakenkti motorui swoon.gif, o tada jau galėsit cry.gif cry.gif cry.gif

Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2007 02 26, 19:22)
Nu motoras tai aišku tas pats, bet  tie mygtukai yra suprogramuoti atskiroms vykdomoms operacijoms wacko.gif  wacko.gif  wacko.gif , aš tai manau, kad po to taip galima pakenkti motorui swoon.gif, o tada jau galėsit  cry.gif  cry.gif  cry.gif

jeigu nupaišyti paveiksliukai, kur galingumą reikiamą pritaikyt reikiamai funkcijai, tai gal kaip nors reikia paspausti mygtuka, na nezinau kaip citrusiniu vaisiu sulciaspaudei.. nu kadangi as dar kombaino neturiu, del to ir klausineju, taciau tai gal imanoma... g.gif
nu gal perdaug nenusisnekejau... smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kilbukas @ 2007 02 26, 15:24)
suprantu kad praejo 2 metai, taciau tokie daiktai pinga ne taip stipriai...  biggrin.gif
o idomu dasipirtk sulciaspaude brangiai ji kainuotu  ax.gif

Nepatikrintom žiniom, tas sulčiaspaudės puodas kainuotų ~30Lt
Jaučiu, greit mane davesit iki to, kad jį neatidėliojant užsisakyt laugh.gif

QUOTE(jutute @ 2007 02 26, 18:22)
Nu motoras tai aišku tas pats, bet  tie mygtukai yra suprogramuoti atskiroms vykdomoms operacijoms wacko.gif  wacko.gif  wacko.gif , aš tai manau, kad po to taip galima pakenkti motorui swoon.gif, o tada jau galėsit  cry.gif  cry.gif  cry.gif

O kaip jam ten pakenksi biggrin.gif . Gi arba greičiau, arba lėčiau jis suksis rolleyes.gif . Ui, seniai būt sugadintas maniškis, nes kiek pati eksperimentavau pradžioj, o dabar sūnus rolleyes.gif ... Kur kas svarbiau gerai tą indą uždėt, nes kartą kažko nedadariau ir per sriegį bišk nuskilo unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2007 02 26, 20:27)
Nepatikrintom žiniom, tas sulčiaspaudės puodas kainuotų ~30Lt
Jaučiu, greit mane davesit iki to, kad jį neatidėliojant užsisakyt laugh.gif 
O kaip jam ten pakenksi biggrin.gif . Gi arba greičiau, arba lėčiau jis suksis rolleyes.gif . Ui, seniai būt sugadintas maniškis, nes kiek pati eksperimentavau pradžioj, o dabar sūnus rolleyes.gif ... Kur kas svarbiau gerai tą indą uždėt, nes kartą kažko nedadariau ir per sriegį bišk nuskilo unsure.gif .

na tei jai dar per du metus neisigijai, tada pats laikas biggrin.gif , aisku ei namie ner kitos sulciaspaudes.
jei jis apie 30Lt ir galima pritaikyt tada apsimoka 7758 nei 7768... atradimas ax.gif ax.gif
jei nusipirksi sulciaspaude, tai parsyk... 4u.gif bigsmile.gif
Papildyta:
o juk skaiciau, kad 7768 neturi citrusiniu sulciaspaudes.. na aisku kitiems tai nieko, gali naudoti universalia, taciau skaiciau kazkur, kad citrusiniam geriausia yra citrusiniu v. sulciaspaude biggrin.gif ...
Atsakyti
na kuzia ar isigijai sulciaspaude kombainui...

o 7768 universali sulciaspaude, tai koks ten sietelis keliu sluoksniu, nes sulciaspaudese buna 2guba ar net 3guba apsauga, kad geriau butu tirsciai isspausti ir ar nesikemsa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kilbukas @ 2007 03 04, 19:30)
na kuzia ar isigijai sulciaspaude kombainui...

Matai, man bišk apsunkintas variantas , nes gyvenu tai Pnvžy. O filialai yra tik Vilniuj ir Kaune unsure.gif . Bet jau sakiau reiks skambint rolleyes.gif . Tiesa, ten toji kur atsiliepia telefonu tai tarytum apspangus kokia tai, ne iškart eina susišnekėt, bet paprašius sujungt su inžinieriais tos problemos nelieka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2007 03 04, 21:19)
Matai, man bišk apsunkintas variantas , nes gyvenu tai Pnvžy.  O filialai yra tik Vilniuj ir Kaune unsure.gif . Bet jau sakiau reiks skambint rolleyes.gif . Tiesa, ten toji kur atsiliepia telefonu tai tarytum apspangus kokia tai, ne iškart eina susišnekėt, bet paprašius sujungt su inžinieriais tos problemos nelieka biggrin.gif

tai taip dazniausiai buna, na kai isigysi tai parsyk rezultata drinks_cheers.gif
Atsakyti
O gal kas nori parduoti savo kombaina, tos kurios nenaudoja?A?
Atsakyti
Radau reklamini lankstinuka Kenwood kombainu. man visai patiko FP734
galia 900 W, nerudijancio plieno asmenys, ivairus diskai: teslai bulvems, smulkintuvas, plaktuvas, darzoviu ir citrusine sulciaspaudes, kaina 469 Lt
Gal kas turit toki?

Ikelciau nuotrauka, bet nelabai zinau kaip.
Atsakyti
bandau nuotrauka ikelti

http://www.foto.lt/d...amp;type=normal

Domina tas 734, bet ten yra ir kitu aprasymai

http://www.foto.lt/d...amp;type=normal
Atsakyti