Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvinis kombainas

Susimasciau ir as apie kombainus g.gif ..... kaip tik mano bulviu tarkavimo masina pradejo koseti, morku tarkavimo masinele subiro, mesos malimo masina gera, bet sita senovine, baltarusiska, nenoriu jos tvirtnti prie stalvirsio, kad nesugadintu..... taigi reikia visko.... idomu koki varianta rinktis kad tarkuotu darzoves ir smulkiai ir siaudeliais, maltu mesa, nu ir kokteilius plaktu.... sulciaspaude nera butina, bet jegu bus nepakenks ..... ax.gif
Atsakyti
Nusipirkau vakar Philips kombaina 7754 atrodo. Visai neblogas, dar tik kokteilius isbandem ir bulvinius blynus. Todel pardavinesiu savo Philips mazyte elektrine citrusiniu vaisiu sulciaspaude, didele darzoviu sulciaspaude, Moulinex kombaina (tarkavimo prietaisai, mesmale, turi buti ir sulciaspaude, bet ten kazkokios detales prie jos truksta).
Atsakyti
na va buvau as topo centre (kaune), prie hyper maximos ir Megoj. pasirodo 7758 niekur ner, ir senukuose ziurejau. o senukuose prie 7768 parasyta, kad reik dasipirkt bulviu fri peili ir tarkavimo, o topo centre parasyta, kad viskas yra.. nors nusisauk..
Atsakyti
Su savo Philips 7745 dariau vistienos tista sriuba, tai labai gerai gavosi ir man ten to galingumo net perdaug. Taip pat isbandziau citrusiniu vaisiu sulciaspaude irgi gerai. Neisbandyta is sio kombaino liko darzoviu sulciaspaude ir kaip kapoja zalia mesa. O viskas kitas ciki. Dar ir nuolaida topo centras padare .
Atsakyti
mes ovacio turim mulinex ar kaip jis ten tiksliai rasosi blush2.gif kai tarkuoja tai puse palieka nesutarkuota, ten tik kokteilius gerai plaka ir blenderiuoja, nu dar sultis spaudzia, bet nepalyginsi su senovine tarkavimo masina, ar mesmale mirksiukas.gif niu cia tik mano nuomone wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kilbukas @ 2007 03 08, 23:03)
na va buvau as topo centre (kaune), prie hyper maximos ir Megoj. pasirodo 7758 niekur ner, ir senukuose ziurejau. o senukuose prie 7768 parasyta, kad reik dasipirkt bulviu fri peili ir tarkavimo, o topo centre parasyta, kad viskas yra.. nors nusisauk..

Na pas mane buvo šie peiliai komplekte. Pirkom Topo centre unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vetuke @ 2007 03 10, 13:15)
Na pas mane buvo šie peiliai komplekte. Pirkom Topo centre  unsure.gif

tai kad topo centre ir parasyta, kad yra, o senukuose ne.. nu ar apsimoka tas 7768.. kazkaip galvoju kodel jie raso kad galingumas 1000w jei 800w ir dar citrusiniu sulciaspaudes ner g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kilbukas @ 2007 03 10, 13:11)
tai kad topo centre ir parasyta, kad yra, o senukuose ne.. nu ar apsimoka tas 7768.. kazkaip galvoju kodel jie raso kad galingumas 1000w jei 800w ir dar citrusiniu sulciaspaudes ner  g.gif

Nu tikrai ir pas manę ant dėžės 1000w, o ant kombaino 800w, jau susinervinau... ką tai galėtų reikšti...gal kas žinot mad.gif mad.gif mad.gif
Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2007 03 11, 17:39)
Nu tikrai ir pas manę ant dėžės 1000w, o ant kombaino 800w, jau susinervinau... ką tai galėtų reikšti...gal kas žinot mad.gif  mad.gif  mad.gif

tai varyk kur pirkai ir sakyk kad kompensuotu ir pan., nes kitaip paduosi i ivairias instancijas ir pan. biggrin.gif tongue.gif
na as jau seniai su tais kombainas susimaisiau, del to galvoju pirkt 7758, dasipirkt sulciaspaude universalia ir taip sutaupyt kokia 200LT, nes visi duomenys analogiski smile.gif
bet niekur neradau 7758, nei topo centre nei senukuose, tu kazkada rasei, kad matei. gal zinai kur? biggrin.gif
Atsakyti
Aš mačiau Kaune Topo centre, bet jeigu dabar nebuvo, tai gal aš tada tuos skaičiukus sumaišiau.. tongue.gif
Nu bet dėl galingumo tai čia geras... vat taip žmones ir apgaudinėja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2007 03 11, 21:58)
Aš mačiau  Kaune Topo centre, bet jeigu dabar nebuvo, tai gal aš tada tuos skaičiukus sumaišiau.. tongue.gif
Nu bet dėl galingumo tai čia geras... vat taip žmones ir apgaudinėja verysad.gif

na gal vistiek kompensacjos paprasyk bigsmile.gif
juk cia yra APGAUDINEJIMAS, ir uz tai baudziama, kad problemu jie neturetu, tada kazkiek kompensuos biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
as tai nenusileisciau..
bet zinok visur ir senukuose ir topo centre ir per i-nete raso kad 7768 1000w
matyt, jau is uzsienio taip yra, bet gali naudotis proga
Atsakyti
Mergaites nu as vis ziurineju parduotuvese jusu isgirtuosius Philips 7768 kombainus (vyras jau palaimino mano nora)..... dabar kilo klausimas del jo plovimo, indaploves neturiu ir nepirksiu, kai daremes remonta ir baldus nepagalvojome, dabar jau velu, taigi jeigu as susitarkuoju morkas salotoms ar man reikia visa ta kombaina ardyti ar labai paprastai tos dalys nusiema inda isplanu ir viskas...... arba pvz kokteili plaku ar plovimas kokteilines sudetingas..... pvz tevai turi sulciaspaude tai itin retai ja naudojas, nes labai bjaurus jos islovimas, isardymas ir surinkimas g.gif
Atsakyti