Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvinis kombainas

QUOTE(aifa @ 2004 12 16, 12:13)
Bet mane nervavo tai, kad turėdama viską retai naudoju.

Tai va, skirtumas tas, kad as viska atskirai naudoju smile.gif Tiesa, nelabai daznai. Bet ne del to, kad uzkista ar tingisi plauti, o del to, kad retai gaminam. O gaminam turbut retai del to, kad reikia rankom viska tarkuot ir pjaustyt laugh.gif
Atsakyti
Vau, reikes ta capucino pabandyti! thumbup.gif
Atsakyti
aifa, gal galėtum parašyti, koks tiksliai tavo kombaino modelis?
Atsakyti
QUOTE(egliuke @ 2004 12 19, 12:32)
aifa, gal galėtum parašyti, koks tiksliai tavo kombaino modelis?

Philips Essenca Smart Chef HR 7758
Atsakyti
Kombainas-geras daiktas.O,kad netinka zaliai mesai,tai klystat.Mes visa malimui skirta mesa,lasinukus(papjovus kiaule)sumalam.Pirkom pries kelis metus(4-5).Musiskis AEG(sako,kad viskas sios firmos-galingi ir patvarus.nesigailim.Labai gerai kai rudeni is sodo parsivezam mazoku morku.Padesi-sudzius.Vienu kartu nesunaudosi.Tada susiskutu kibira ar puse.Pasiimam kombaina.Uzsidedam tarkavima(kaip ant burokines tarkos)-ir pirmyn.Na,indas nera didelis,greitai prisipildo,bet issemi saukstu(tiesiai i celofaninius maiselius) ir vel tarkuoji.Baigus-morku krepselius i saldikli,kombaina i vieta.Musu mesmale taip nesutarkuoja.Tik reikia tinkama issirinkti.
Atsakyti
O mes nusipirkom Philips, tai ir su mėsmale ir su kitais priedais. Tiesa brangokas buvo, bet užtai dabar esu tokia laiminga, kad apsakyti sunku smile.gif Viską darau su kombainu, jokių kitų agregatų nebenaudoju. Be to mes vis po truputi nusiperkam priedų prie kombainiuko, juos atskirai pardavinėja. Taip ir komplektuojamės jei ko reikia. O pirkom tai specialiai, kad normali mėsmalė būtų ir sulčiaspaudė (pomidorų). Tai vasara iš sodo pomidorų parsivežu ir šviežias sultis spaudžiu smile.gif Labai skanu.
Atsakyti
O kokie dar būna ten priedai prie kombainų? blink.gif Aš net neatkreipdavau dėmesio... blink.gif Ir kur jų būna? blink.gif Pas mane kombainas Braun. biggrin.gif
Atsakyti
Išbandžiau savo Philips kombaina mielinei tešlai ruošti. Labai patiko, ypač tai, kad nereikia po to miltų nuo visur valyti. Tai pasidalinsiu patirtimi, gal kitos susidomės.

Pagal didį jis labai tinka tokiai normai: 500 g miltų, 250 g pieno, 20 g mielių, 50 g cukraus (jei pagerinta tešla, tai papildomai 5 g mielių, 2 kiaušinių tryniai, 50 g cukraus, 100 g margarino).

Susipilu miltus į matuoklį. Pieną metaliniam dubenėlyje šiek tiek pašildau, sudedu mieles ištrintas su cukrumi, pridedu miltų ir padarau tešlą kaip blynam. Į kombaino indą įdedu tešlos minkymo peiliukus, pusę likusių miltų sudedu į kombaino indo dugną, supilu tešlą, ant viršaus likusius miltus. Uždengiu indą ir pastatau pakilti. Po to ant viršaus sudedu kiaušinius, margariną ir išminkau su kombainu.
Valio - tešla paruošta, galima dėti kildinti, stalas švarus ir rankos iki alkūnių nemiltuotos thumbup.gif
O ką su mieline tešla daryti jau gali kiekvienas riktis - bandelės su įdaru ar paprastos, pyragai.
Hmm, kaip šeimininkė prie tinginių, aš įdarą ruošiu tuo pačiu kombainu net neperplovus kombaino indo po tešlos minkymo. Nes tos tešlos vis tiek ten nelieka, o įdaras į tą pačią tešlą dėsis blush2.gif

g.gif Nežinau, čia prie daiktų, ar prie receptų daugiau, o gal reiktų skyrelio šeimininkėms tinginėms (arba optimizatorėm, kad gražiau skambėtų tongue.gif ).
Atsakyti
Beje, kita savaite bus nuolaida Tupperware kombainui - kainuos tik 93 Lt.
Atsakyti
Kombainas uz 93Lt??? blink.gif Cia gal nuliuko truksta? smile.gif
Atsakyti
Ne, nulio netruksta. Na, jis paprastutis, tik sluotele plakimui ir peiliukai pjaustymui, bet tai pagrindines dalys ir neuzima puse virtuves, o galima visur veziotis.
Ideciau nuotrauka, bet hm kazkodel nera nuotraukos prisegimo lango sad.gif
Atsakyti
Susiradau tuppeware puslapi ir supratau, kad tikrai netruksta smile.gif mazuciukas jis tokis smile.gif
Atsakyti