Įkraunama...
Įkraunama...

The Vampire Diaries

QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 05 11, 00:38)
Bet man Ninos pasitraukimas is TVD itartinas..sutapo su IANo vestuvemis.. Bet gal cia sutapimas unsure.gif
Aisku, tas jos miegas dar suteikia vilti hepyendui..

aš skaičiau, kad ji jau 6 sezono filmavimo pradžioje pranešė apie tai, jog išeina iš serialo ir kad visada norėjo filmuotis Elenos vaidmeny tik 6 sezonus.. nooooors... visai įmanoma, kad jai buvo per sunku filmuotis šalia Ian'o, juk ji irgi žmogus, jeigu liko kažkokie jausmai, o jis jau laimingas su kita.. nelengva, o dar ir vaidinti įsimylėjėlius smile.gif
bet kokiu atveju gaila, kad ji išeina, nes įpratau ją matyti seriale. nors iš vienos pusės, įdomu ką čia toliau sugalvos serialo kūrėjai. tik kad pastarieji serialo sezonai neteikia didelių vilčių biggrin.gif
Atsakyti
galetu tas vampyru - burtininku klanas, kur dabar issilaisvino, ant mistikfoso numest medine atomine kuolo formos bomba ir kad butu finally THE END of SHOW FOR EVERYONE. nes paskutiniu metu tokia stumykla sitas serijalas, visiskai nera i ka ziuret. tie ziurovai, kurie pradejo ziuret ji pries 6 metus jau senai subrendo, bet scenaristai kazkaip ne...
Atsakyti
QUOTE(mitnick @ 2015 05 11, 01:09)
Beje, Nina anksčiau labai gerai dainavo:

https://www.youtube....h?v=eG-OTZlBGnE

Ten ne ji dainuoja biggrin.gif Tik vaidina ir soka, o balsas ne jos wink.gif
Atsakyti
kaip jums 22 serija? cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Elsker @ 2015 05 15, 13:04)
kaip jums 22 serija? cray.gif

Būtent tokia ir buvo - " cray.gif " biggrin.gif
O kaip jūs pabaigą supratot? Ten kiek supratau, jau nemažai laiko praėjo nuo atsisveikinimo su Elena. Bet kažkoks miestelis apleistas, tuščias, o Deimonas karaliauja biggrin.gif Nejau visus išžudė?
Ai, dar nustebino visų abejingumas dėl Džo mirties, tik Elena dėmesio centre buvo. O kad Alariko beveik žmona buvo nužudyta su dviem vaikiukais pilvely - tik pačiam Alarikui ir rūpėjo doh.gif Net jos laidotuvių neparodė, nu nebent kažkokiu stebuklingu būdu gyva liko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twista: 15 gegužės 2015 - 12:39
Pažiūrėjau ir aš... Tikrai liūdna, ir ašarą nuliejau...

Neseniai skaičiau, jog kūrėjos sakė esančios nustebintos, kad žmonės mano, kad su Ninos išėjimu serialas turėtų baigtis. Jos mato didelę galimybę dabar žaisti veikėjų emocijom. Ateityje vampyrų dienoraščiai koncentruosis apie du brolius ir jos jau yra kūrusios serialą apie brolius, Supernaturals, kuris tęsėsi 11 metų, tai jos tikisi, kad ir Vampire Diaries tiek gyvuos... doh.gif

O dėl to, kad Džo irgi mirė, ir jos mirtis niekam nerūpi, tik Elenos miegas, tai man irgi užkliuvo... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reine de beauté: 15 gegužės 2015 - 15:20
Džo mirė..? Eina sau, vargšas Alarikas, nesiseka jam su moterimis biggrin.gif
Atsakyti
Nemaciau serijos, bet esu linkus tiketi, kad Dzo nemire, jei nerode mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 15 gegužės 2015 - 15:51
mire rode
Atsakyti
QUOTE(nikiukas @ 2015 05 15, 16:58)

Na, rodė atseit negyvą, bet laidotuvių ar kažkokio atsisveikinimo nebuvo mirksiukas.gif Kas man pasirodė nelabai gražu iš kūrėjų pusės, jei jos tikrai daugiau nebebus seriale... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twista: 15 gegužės 2015 - 16:14
visada Elena juk buvo svarbausia
Atsakyti
O tai Kajus dabar jau tikrai tikrai mirė? doh.gif Ar jam ataugs galva kaip nors?

Manau, kad Džo nerodė, nes paprasčiausiai netilptų į vieną seriją tiek daug atsisveikinimų... Elena buvo pagrindinė veikėja, o Džo tik neseniai palyginus atsirado...

Beje, Taylerio taip ir nenužudė, bet jo kituose sezonuose nepamatysime, kiek supratau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reine de beauté: 15 gegužės 2015 - 16:42