Įkraunama...
Įkraunama...

The Vampire Diaries

QUOTE(reine de beauté @ 2015 05 15, 15:19)
Pažiūrėjau ir aš... Tikrai liūdna, ir ašarą nuliejau...

Neseniai skaičiau, jog kūrėjos sakė esančios nustebintos, kad žmonės mano, kad su Ninos išėjimu serialas turėtų baigtis. Jos mato didelę galimybę dabar žaisti veikėjų emocijom. Ateityje vampyrų dienoraščiai koncentruosis apie du brolius ir jos jau yra kūrusios serialą apie brolius, Supernaturals, kuris tęsėsi 11 metų, tai jos tikisi, kad ir Vampire Diaries tiek gyvuos...  doh.gif

a sita jau tipo Superiu nebebus? biggrin.gif del VD tai istemta guma doh.gif

QUOTE(reine de beauté @ 2015 05 15, 16:39)
O tai Kajus dabar jau tikrai tikrai mirė?  doh.gif  Ar jam ataugs galva kaip nors?

Manau, kad Džo nerodė, nes paprasčiausiai netilptų į vieną seriją tiek daug atsisveikinimų... Elena buvo pagrindinė veikėja, o Džo tik neseniai palyginus atsirado...

ataugs galva Kaij lotuliukas.gif

as linkusi manyti, kad Dzo isgyvens. tik jau kogero be vaikuciu...
Atsakyti
Tiek laukiau paskutinės serijos nu ir nebuvo ji kažkas tokio super ir ašaros nesiliejo,o tikėjausi biggrin.gif
Ta miegančiosios gražuolės įdėja nu nzn. Tai yra viltis,kad ji atsigaus. Ir tas atsisveikinimas laikinas,nes visi jie vampyrai tad vis tiek kazkada susitiks.
O Džo manau,kad mirė. Nes visi tie raganiai juk ismirė. O beto,juk ir Elena atsisveikindama su Alariku kalbėjo,kad buk stiprus, gyvenk toliau ir pan,as tai supratau,kad jį ramino dėl Džo mirties.

Pati pabaiga tai suintrigavo. Tas nusiaubtas miestas ir Deimonas,manau jis pradėjo siautėti. Jau laukiu kito sezono,gal nebus visai blogai. O gal kokioj paskutinėj serijoj Ir Elena prisikels.
Atsakyti
Ne Deimonas ten siautėja, o tie mamašos draugai/šeima. O vat Deima kaip tikras didvyris - saugo. Man bent jau taip pasirodė biggrin.gif

Kai peržiūrėjau paskutinę seriją, atsukau serialą į pradžią: kažkas nepaprasto, koks jis buvo užburiantis pradžioje... wub.gif Ar ta aktorių jaunystė, ar kitokia vaidyba (bent jau Ninos tikrai pasikeitė), bet jaučiu vasara, jei turėsiu laiko, pažiūrėsiu pirmus 2 sezonus dar kartą (man jie labiausiai wub.gif )
Atsakyti
QUOTE(*kineziuke* @ 2015 05 15, 21:54)
bet jaučiu vasara, jei turėsiu laiko, pažiūrėsiu pirmus 2 sezonus dar kartą (man jie labiausiai  wub.gif )

oj kokios emocijos tada buvo, kai pradzia buvo serialo, nors as veliau pradejau ziureti. ar mes jaunos, ar is tiesu buvo kazkas tokio? biggrin.gif jei net PC nesdavaus i darba penktadienio ryta, kad paziureti doh.gif lotuliukas.gif

nu einu paziesiu ir as finala..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 15 gegužės 2015 - 22:02
QUOTE(*kineziuke* @ 2015 05 15, 22:54)
Ne Deimonas ten siautėja, o tie mamašos draugai/šeima. O vat Deima kaip tikras didvyris - saugo. Man bent jau taip pasirodė  biggrin.gif

as irgi manau kad jie cia siauteja, nes Deimonas toks susirupines atrode lotuliukas.gif
Atsakyti
Asaru nebuvo, nes Elena nemire. Bus delena finalu finale - esu 99 proc tikra, kad ir bus pabaiga su jos prisikelimu.
Atsakyti
paziurejau ir as
man tai liudna buvo
aisku del Deimučio

manau Džo mirė
ir mieste dabar siautėja Salvatoriu motinele, o ne Deimonas

gali buti kad pabaiga bus su Elenos prisikelimu
bet tai jei ji bus su Deimonu, koks gyvenimas, kai ji zmogus, o jis vampyras

zodziu ma nepatiko
ne pagal mane lotuliukas.gif
Atsakyti
Blogiausia tai, kad pagrindiniai veikejai lieka be meiles intrigu, man ai cia didelis minusas biggrin.gif Nes Stefka su Karolina, viskas ten aisku ir jokie drugeliai neplazdena jau.. O Deima tikrai negali buti su kita, kol Elena miega g.gif Butu nesamone, kad prabunda, o jis jau su kita schmoll.gif Ir siaip tooookia meile, negali mestis prie kitos ilgaaaai...
Bet, kad nauja mergaite turi atsirast, tai faktas. Idomu, kaip tas meiles isspres kurejai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 16 gegužės 2015 - 10:01
Baigesi nei sis nei tas doh.gif
Zinant Deimono buda turejo pats pasmaugti Bone doh.gif

Kad ir praeitas sezonas baigesi jog Deimonas dingo, juk irgi galejo, bet atsirado budas kaip jam gryzti. Ir siaip per visus 6 sezonus buvo tokiu vietu kad atrodydavo kelio atgal nera, bet visada rasdavo iseiti. O dabar taip paprastuciai paukst ur Elena uzmiega grozio miegu doh.gif Briedas man visiskas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Orch @ 2015 05 16, 10:19)
Baigesi nei sis nei tas doh.gif

Kad ir praeitas sezonas baigesi jog Deimonas dingo, juk irgi galejo, bet atsirado budas kaip jam gryzti. Ir siaip per visus 6 sezonus buvo tokiu vietu kad atrodydavo kelio atgal nera, bet visada rasdavo iseiti. O dabar taip paprastuciai paukst ur Elena uzmiega grozio miegu doh.gif  Briedas man visiskas doh.gif

Būtent, man irgi kažkaip neįtikinama pabaiga ir tas grožio miegas. Ir niekas net nesistengia kažko daryt, o susitaikė su tuo ir baigta. Juk buvo Bonė mirusi, ir sugebėjo prisikelt iš numirusių, tai Elenos iš grožio miego neprikels? Bet matyt geriau nesugalvojo.

P.S. Man kažkodėl atrodo, kad Deimonas su Bone susikukuos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reine de beauté: 16 gegužės 2015 - 11:58
QUOTE(reine de beauté @ 2015 05 16, 12:56)
P.S. Man kažkodėl atrodo, kad Deimonas su Bone susikukuos  doh.gif

drinks_cheers.gif Man šovė ta pati mintis, kai jis paėmė ją ant rankų ir nunešė g.gif Lygiai kaip pradžioj Eleną gelbėdavo iš nelaimių ir nešdavo ant rankų. Man tai pasirodė labai simboliška
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 05 16, 10:01)
Blogiausia tai, kad pagrindiniai veikejai lieka be meiles intrigu, man ai cia didelis minusas biggrin.gif

tikrai labai didelis minusas
tures gerokai padirbet su kazkokia istorija kad ta atstvertu

QUOTE(Orch @ 2015 05 16, 10:19)

butent
juolab Deimonas yra Elenai pasakes
jei man reiks rinktis tave (elena) ar Bone, visada rinksiuosi tave
QUOTE(reine de beauté @ 2015 05 16, 11:56)
P.S. Man kažkodėl atrodo, kad Deimonas su Bone susikukuos  doh.gif

gal ir susikukuos
gi elenos nebebus
arba kaip sako Žalia rūta, gale bus hapyendas delenos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapė...: 16 gegužės 2015 - 16:01