Įkraunama...
Įkraunama...

The Vampire Diaries

QUOTE(Simbulis @ 2014 01 24, 13:11)
Tai jau yra serija  bigsmile.gif

Na reikes vakare suziuret... Tai kaip galima suprasti ivyko Klaroline scena? Ko grizo Klausas i miesteli? Paspoilinkit, nekantrauju  biggrin.gif

buvo Klaroline scena. ir dar kooookia. sufleruoju - Caroline grįžo namo susivėlusi lotuliukas.gif
o šiaip serija man patiko. buvo įdomu. jaučiausi kaip senais gerais laikais žiūrėdama šį serialą thumbup.gif gavom progą pažiopsoti į daug seniai nukilintų personažų. ir Katerina taip gražiai mirė. ir viskas būtų taip gera ir gražu.... jei ne paskutinės serijos akimirkos, kurios viską sugadino doh.gif nežinau kaip bus toliau, bet kol kas vėl apėmė jausmas, jog TVD tapo labai nuspėjamas ir kūrėjau nebežino ką geresnio sugalvoti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sun.flower: 24 sausio 2014 - 12:44
Man irgi jau nuspėjama darosi. Dabar visą sezoną turbūt Elena vaduos. Kažkaio Bonės vaidmens nebesuprantu, Tailerio, Karolinos.. realiai pirmom serijom viskas vyko Koledže, dabar vėl jų gimtajam mieste.

Gaila,kad Klausą su Karolina jau visam laikui išskyrė... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(kkamon @ 2014 01 24, 14:06)
Gaila,kad Klausą su Karolina jau visam laikui išskyrė... sad.gif

Tai gal Karolina pereis i Originalus? Turejau vilti juos isvisti kartu, o jei cia isskyre visam, tai nebeliko del ko ziuret unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2014 01 24, 16:53)
Tai gal Karolina pereis i Originalus? Turejau vilti juos isvisti kartu, o jei cia isskyre visam, tai nebeliko del ko ziuret  unsure.gif

Pagal JP čia buvo gražus pabaigimas.
Aš taip norėčiau,kad perkeltų ją į Originals, tada tik tą serialą ir bežiūrėčiau. Išvis atrandi porą, kurie patinka, dėl kurių lauki serialo visą savaitę ir viską taip sugadina..
Atsakyti
Pažiūrėjau seriją ir kilo mintis, kad tie kūnų keitimai jau atsibodo biggrin.gif Smagu buvo stebėti tik Karoliną su Klausu (kaip aš jo pasiilgau, tiksliau jų flirto).
12 serija:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Bet jaučiasi, jog dabar kūrėjai įtemptai dirba prie The Originals.. nebeskiria TVD tiek daug dėmesio. Vien dėl Klauso ir Karolinos aš žiūrėjau TVD pagrinde..
Atsakyti
Niekas neskaitet uzsienio forumu, ka jie mano apie toki Claroline posuki? g.gif Netikiu, kad jie daugiau nesusieis schmoll.gif , nors tu ka... Noriu tiketi, kad uzsibaigus TVD, Caroline pereis pas oroginalus. Man tarp ju tokia chemija, kaip kad anksciau buvo tarp Deimono ir Elenos. Visos poros palike dabar nei siokios nei tokios, ta prasme nera idomu i jas ziureti, o si dar turejo kazkokia vilti, kad gal kazkas vis tik bus kazkada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2014 01 27, 16:17)
Niekas neskaitet uzsienio forumu, ka jie mano apie toki Claroline posuki?  g.gif  Netikiu, kad jie daugiau nesusieis  schmoll.gif , nors tu ka... Noriu tiketi, kad uzsibaigus TVD, Caroline pereis pas oroginalus. Man tarp ju tokia chemija, kaip kad anksciau buvo tarp Deimono ir Elenos. Visos poros palike dabar nei siokios nei tokios, ta prasme nera idomu i jas ziureti, o si dar turejo kazkokia vilti, kad gal kazkas vis tik bus kazkada  smile.gif

Pritariu,kad visos poros dabar labai blankios, išvis net siužetas blankus. Aš tik tos serijos nekantriai laukiau. Prisimenu, kaip seniau laukdavo vampyrų, pasibaigia serija ir jau iškart lauki kitos, dabar tik dėl šios poros panašiai jaučiausi biggrin.gif

galėtų ištikrųjų pereiti, tikiuosi bent šitos poros nesugadins.

pažiūrėkit biggrin.gif

http://www.youtube.c...h?v=YKzzWoAwPm0
Atsakyti
pritariu tikrai sis sezonas be jokios intrigos... hmm tai kitas turbut bus paskutinis ir kokiu 6 seriju? cia gal specialiai kurejai bando numarinti VD kad originalus ziuretu daugiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(instaliacijaaa @ 2014 01 27, 19:22)
pritariu tikrai sis sezonas be jokios intrigos... hmm tai kitas turbut bus paskutinis ir kokiu 6 seriju? cia gal specialiai kurejai bando numarinti VD kad originalus ziuretu daugiau  lotuliukas.gif

Manau taip ir yra, nes Originals tiek ten įdomių minčių, siužetas geras, o čia nebesuprasi biggrin.gif pirma tą koledžą vėlė dabar nebeaišku,kaip ten kas biggrin.gif prisimenu šitoj temoje pilna diskusijų būdavo, svaigdavo visos, o dabar nebėra daug merginų kalbančių sad.gif atsibodo turbūt visoms biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, prisidedu ir as prie ziurinciuju biggrin.gif
Paskutine serija visai patiko drinks_cheers.gif
Kaifavau nuo Klauso ir Caroline susitikimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kkamon @ 2014 01 27, 20:34)
Manau taip ir yra, nes Originals tiek ten įdomių minčių, siužetas geras, o čia nebesuprasi biggrin.gif pirma tą koledžą vėlė dabar nebeaišku,kaip ten kas biggrin.gif prisimenu šitoj temoje pilna diskusijų būdavo, svaigdavo visos, o dabar nebėra daug merginų kalbančių sad.gif atsibodo turbūt visoms biggrin.gif blush2.gif

Originalai ir man dabar idomiau, nes dar serialas neissisemes. Bet anksciau ar veliau ateina visiems galas biggrin.gif
Man ta sKlauso atvykimas ne is sio, ne is to, tai labai jau keistas pasirode, tuo labiau,kai ziuriu ir Originalus rolleyes.gif Bet gerbejams to reikia ax.gif
Mane visuomet zavi Ninos vaidyba ir kaip ji sugeba persikunyti i keleta asmenu. Bte serialas tikrai issisemes ir labai menkinamas Deimono vaidmuo. Anksciau daugiau kibirksties jo personazas turejo.
Atsakyti