Pagaliau gavau siuntinuką nuo Oli_vija
. Ačiū dar kartą
. Tikiuosi ir manasis pasieks adresatą...kada nors
dar pasidalinsiu savo pastebėjimais, kad labai skaniai marinavosi su medum Hamik paprikytės. irgi cielas su visais kotukais kišau į stiklainiukus ir vakavau pagal paprikų su medum receptą. tokios sultingos, "mėsos" nemažai, ir skonis geras. o vat sweet banana tikrai prastesnio skonio net marinuota.
Man kur kas skanesni su medum buvo jalapenai, nei Hamik
Aviacija AČIŪ,gavau sėklytes
QUOTE(Lady Dy @ 2014 01 28, 12:53)
Aviacija AČIŪ,gavau sėklytes
Nu ir gerai, matau jau kelios gavo. Jei jau kuri negausit rėkit - siųsiu dar kartą
As irgi jau gavau
O ir prideta daugiau, nei uzsiprasius buvau
Aciu Avijacija labai labai
O aš cielų, t.y su sėklomis nesu marinavusi jokių..nei saldžių, nei aštrių. Galvoju, paskui valgant spjaudyt reikės..o jei svečių tuo metu bus? Nesuprasta liksiu. Ar marinuotų tos sėklos lengvai išbyra? Būtų palengvinimas darbe, bet vis kažkas sulaiko..
QUOTE(Regila @ 2014 01 28, 15:56)
O aš cielų, t.y su sėklomis nesu marinavusi jokių..nei saldžių, nei aštrių. Galvoju, paskui valgant spjaudyt reikės..o jei svečių tuo metu bus? Nesuprasta liksiu. Ar marinuotų tos sėklos lengvai išbyra? Būtų palengvinimas darbe, bet vis kažkas sulaiko..
aš tai va kokius jalapenus pjaustau riekelėmis ir neimu jokių sėklų. O ir valgom su sėklomis
QUOTE(Avijacija @ 2014 01 28, 14:59)
aš tai va kokius jalapenus pjaustau riekelėmis ir neimu jokių sėklų. O ir valgom su sėklomis 
O tuos obuolinius, kur idejus buvau, tai perpjaudavau per puse ir seklos labai graziai atsiskiria
QUOTE(Avijacija @ 2014 01 28, 14:54)
aš pati tai namo į penktą aukštą tysiau 30 l, kompostinės žemės...... dar prieš tai į kalniuką tokį užnešiau
tai rankos net ištyso, ale jei laukčiau kol vyras ką padarys šioj srity tai turbūt likčiau be derliaus
aš tą kompostinę makaluoju su durpe ir man būna labai gerai tiek pomikams, tiek čiliams.
Kadangi cilius auginu tik del MB (as ju nevalgau) tai jis suinteresuotas - ir vazonikus ir zemes nuperka
QUOTE(Regila @ 2014 01 28, 14:56)
O aš cielų, t.y su sėklomis nesu marinavusi jokių..nei saldžių, nei aštrių. Galvoju, paskui valgant spjaudyt reikės..o jei svečių tuo metu bus? Nesuprasta liksiu. Ar marinuotų tos sėklos lengvai išbyra? Būtų palengvinimas darbe, bet vis kažkas sulaiko..
nesijaučia tų sėklų, valgom su jom, nereikia rakinėt
QUOTE(Regila @ 2014 01 28, 15:56)
O aš cielų, t.y su sėklomis nesu marinavusi jokių..nei saldžių, nei aštrių. Galvoju, paskui valgant spjaudyt reikės..o jei svečių tuo metu bus? Nesuprasta liksiu. Ar marinuotų tos sėklos lengvai išbyra? Būtų palengvinimas darbe, bet vis kažkas sulaiko..
man tai lengviau darinejasi marinuotos. isimu, nupjaunu uodega, perpjaunu isilgai ir peiliu seklas isgramdau. paprika buna biski patizus, tos seklides irgi, viskas skystime- nu vsai kitaip nei nekoncervuota gliaudyt. pas mane kaskaip smulkintos nesivalge- visi norejo cielu, tai siemet ir nebedariau smulkintu...






