Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos

Pagaliau gavau siuntinuką nuo Oli_vija thumbup.gif . Ačiū dar kartą 4u.gif . Tikiuosi ir manasis pasieks adresatą...kada nors g.gif
Atsakyti
dar pasidalinsiu savo pastebėjimais, kad labai skaniai marinavosi su medum Hamik paprikytės. irgi cielas su visais kotukais kišau į stiklainiukus ir vakavau pagal paprikų su medum receptą. tokios sultingos, "mėsos" nemažai, ir skonis geras. o vat sweet banana tikrai prastesnio skonio net marinuota.
Atsakyti
Man kur kas skanesni su medum buvo jalapenai, nei Hamik g.gif
Atsakyti
Aviacija AČIŪ,gavau sėklytes
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2014 01 28, 12:53)
Aviacija AČIŪ,gavau sėklytes

Nu ir gerai, matau jau kelios gavo. Jei jau kuri negausit rėkit - siųsiu dar kartą biggrin.gif aš pati tai namo į penktą aukštą tysiau 30 l, kompostinės žemės...... dar prieš tai į kalniuką tokį užnešiau doh.gif tai rankos net ištyso, ale jei laukčiau kol vyras ką padarys šioj srity tai turbūt likčiau be derliaus lotuliukas.gif aš tą kompostinę makaluoju su durpe ir man būna labai gerai tiek pomikams, tiek čiliams.
Atsakyti
As irgi jau gavau bigsmile.gif thumbup.gif O ir prideta daugiau, nei uzsiprasius buvau 4u.gif Aciu Avijacija labai labai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O aš cielų, t.y su sėklomis nesu marinavusi jokių..nei saldžių, nei aštrių. Galvoju, paskui valgant spjaudyt reikės..o jei svečių tuo metu bus? Nesuprasta liksiu. Ar marinuotų tos sėklos lengvai išbyra? Būtų palengvinimas darbe, bet vis kažkas sulaiko..
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2014 01 28, 15:56)
O aš cielų, t.y su sėklomis nesu marinavusi jokių..nei saldžių, nei aštrių. Galvoju, paskui valgant spjaudyt reikės..o jei svečių tuo metu bus? Nesuprasta liksiu. Ar marinuotų tos sėklos lengvai išbyra? Būtų palengvinimas darbe, bet vis kažkas sulaiko..

aš tai va kokius jalapenus pjaustau riekelėmis ir neimu jokių sėklų. O ir valgom su sėklomis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2014 01 28, 14:59)
aš tai va kokius jalapenus pjaustau riekelėmis ir neimu jokių sėklų. O ir valgom su sėklomis  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Norejau ta pati rasyti. Taip pat ir su Hot Wax darau.

O tuos obuolinius, kur idejus buvau, tai perpjaudavau per puse ir seklos labai graziai atsiskiria smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2014 01 28, 14:54)
aš pati tai namo į penktą aukštą tysiau 30 l, kompostinės žemės...... dar prieš tai į kalniuką tokį užnešiau  doh.gif  tai rankos net ištyso, ale jei laukčiau kol vyras ką padarys šioj srity tai turbūt likčiau be derliaus  lotuliukas.gif aš tą kompostinę makaluoju su durpe ir man būna labai gerai tiek pomikams, tiek čiliams.

Kadangi cilius auginu tik del MB (as ju nevalgau) tai jis suinteresuotas - ir vazonikus ir zemes nuperka biggrin.gif o dabar jai jai seklas daiginu vis paklausia ar dar nereikia pasodint, pats paziuri ar jau uodegikiu yra islinde ir informuoja kad yra kelios lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2014 01 28, 14:56)

nesijaučia tų sėklų, valgom su jom, nereikia rakinėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2014 01 28, 15:56)

man tai lengviau darinejasi marinuotos. isimu, nupjaunu uodega, perpjaunu isilgai ir peiliu seklas isgramdau. paprika buna biski patizus, tos seklides irgi, viskas skystime- nu vsai kitaip nei nekoncervuota gliaudyt. pas mane kaskaip smulkintos nesivalge- visi norejo cielu, tai siemet ir nebedariau smulkintu...
Atsakyti