Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos

Aikit jūs peklon........ su ta savo sėja beee.gif neiškęsiu ir aš ir šiandien kokį įdėsiu daiginimui čilioką doh.gif kaunietėms galėsiu kokį habanero daigelį permest kam bais reikės. Turiu jau 5 daigelius išlindusius. O man tai 1 ar 2 pilnai sočiai biggrin.gif
klausykit o tokiu oru sėklas čilių galėčiau siųst? nepakenktų?
Atsakyti
Pasilla Bajio kokie faini, gal kas auginot?
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2014 01 15, 08:47)
Aikit jūs peklon........ su ta savo sėja  beee.gif neiškęsiu ir aš ir šiandien kokį įdėsiu daiginimui čilioką  doh.gif  kaunietėms galėsiu kokį habanero daigelį permest kam bais reikės. Turiu jau 5 daigelius išlindusius. O man tai 1 ar 2 pilnai sočiai  biggrin.gif 
klausykit o tokiu oru sėklas čilių galėčiau siųst? nepakenktų?

Pasistratifikuotu biggrin.gif Manau,akd nieko jiems nenutiktu. As siandien idaviau vyrui,kad seklytes nusiustu vienai forumietei. Greitai tas pastas vaiksto-velnias nepaims. 4u.gif
Pas mane keli jalapenai iskiso uodegas, tai pasejau. Dziaugiuosi,kad is savo rinktu seklu kazkas gaunasi. Tik nezinau ar visos daigios bus. Daug nesirinkau, o sodintis siemet daug ju noriu, tai ir daigumas turi buti tada geras g.gif
O i kokia jus zeme seklytes sejat? As i kompostine g.gif
Atsakyti
As tai pernai pabandziau tabletes, man jos tiko, tai siemet vel sesiu i jas. Ganetinai svarus darbas, kuri galiu patiekt vaikui biggrin.gif Paskui jau terliojames su vazoneliais.

Sesiu sausio pabaigoje kazkur. Na nebent savaitgali sejimo nuotaika aplankys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2014 01 15, 08:47)
Pasilla Bajio kokie faini, gal kas auginot?

Ir mane jie sudomino,noriu neaštrių pipiriukų,būtinai parsisūsiu sėklų
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2014 01 15, 10:06)
Ir mane jie sudomino,noriu neaštrių pipiriukų,būtinai parsisūsiu sėklų

Mergaitės, ką pasiūlytumėt auginti? Turiu tik varpelių, noriu, kad būtų panašaus aštrumo, mėsingi. Neaukšti krūmeliai, bet derlingi. Skaičiau, skaičiau, pasimečiau...... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 15 sausio 2014 - 09:43
QUOTE(ate42 @ 2014 01 15, 09:42)
Mergaitės, ką pasiūlytumėt auginti? Turiu tik varpelių, noriu, kad būtų panašaus aštrumo, mėsingi. Neaukšti krūmeliai, bet derlingi. Skaičiau, skaičiau, pasimečiau...... blush2.gif

Man pernai is tokiu mesingesniu ir delingu pasirode Hugarian yellow wax hot. prekybcentriuose ju pilna 4u.gif krumeliai neauksti smile.gif Bet as juos zalius arba gelsvus naudojau visur. nes raudoni jie labai jau astrus man.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 01 15, 09:46)
Man pernai is tokiu mesingesniu ir delingu pasirode Hugarian yellow wax hot. prekybcentriuose ju pilna  4u.gif  krumeliai neauksti  smile.gif Bet as juos zalius arba gelsvus naudojau visur. nes raudoni jie labai jau astrus man.

Vat kame reikalas... O as laukdavau, kol sunoks, del to jie visi pas mane drakoniski, nors pakenciami.
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2014 01 15, 09:48)
Vat kame reikalas... O as laukdavau, kol sunoks, del to jie visi pas mane drakoniski, nors pakenciami.

As ju zaliu dejau i stiklainius su agurkais kartu marinavau, tai tikrai pridejo to astrumo nemazai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 01 15, 10:46)
Man pernai is tokiu mesingesniu ir delingu pasirode Hugarian yellow wax hot. prekybcentriuose ju pilna  4u.gif  krumeliai neauksti  smile.gif Bet as juos zalius arba gelsvus naudojau visur. nes raudoni jie labai jau astrus man.

Ačiū. Paskaičiau, pas pomidorus, kad nori Medoyj spas, turiu. Galiu pasidalinti. Kaunas, Marijampolė.
Atsakyti
Santa Fe Grande
Lemon Drop
Aji yellow
Cayenne Long Slim
Jaloro, Kung Pao, Ring of Fire, Navaho, Satans Kiss, Chille De Arbol. Visi kiti turimi labai jau aštrūs, nereklamuosiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 15 sausio 2014 - 09:58
QUOTE(ate42 @ 2014 01 15, 09:52)
Ačiū. Paskaičiau, pas pomidorus, kad nori Medoyj spas, turiu. Galiu pasidalinti. Kaunas, Marijampolė.

4u.gif didelis dekui.

Planuoju su viena mamyte susitikti, lyg kazka minejo,kad ji turi. tai jei netures butinai kreipsiuosi 4u.gif
Atsakyti