O gal kas norėtų su manimi jalapeno sėklomis pasidalinti?

O sakykit Hungarian hot wax kokio dydžio vaisiai (ilgis ir plotis) būna?
Ar galiu tikėtis tokių didesnių čiliukų, kad pvz įdarytus galėčiau kepti
Aš lyg turiu oranžinių

QUOTE(ptashka @ 2014 01 13, 19:05)
Aš lyg turiu oranžinių

QUOTE(Ilaria @ 2014 01 14, 12:07)
O sakykit Hungarian hot wax kokio dydžio vaisiai (ilgis ir plotis) būna?
Aš lyg turiu oranžinių

Aš lyg turiu oranžinių

Kad nelabai, nors ziurint kuo idarysit

Ilgis mazdaug per delna, kai kurie didesni, o plotis per 3 cm storiausioj vietoj.
Hm, o jalapenai buna spalvoti? As kalbu apie tas paprikytes poastres, kur picerijose ant picu zalios cielos buna, o parduotuvese mazose soinikeliuose

QUOTE(ptashka @ 2014 01 14, 14:13)
.

Ir žiūrint,kiek kantrybės žmogus turi.Makaronus kitos įdarinėja,tai šituos tikrai galima

QUOTE(adija5 @ 2014 01 14, 13:23)
Ir žiūrint,kiek kantrybės žmogus turi.Makaronus kitos įdarinėja,tai šituos tikrai galima 

Haha, nu bendriau jo

QUOTE(ptashka @ 2014 01 14, 13:13)
.
Ilgis mazdaug per delna, kai kurie didesni, o plotis per 3 cm storiausioj vietoj.
Hm, o jalapenai buna spalvoti? As kalbu apie tas paprikytes poastres, kur picerijose ant picu zalios cielos buna, o parduotuvese mazose soinikeliuose
Lyg ir jalapenai ten 

Faršu pvz

Tie oranžiniai iš peperseeds.eu pirkti. Jalapeno orange vadinasi, mainymui kokias 5 sėklytes turėčiau, aišku jei tiek pakaktų jums

Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2014 01 14, 13:23)

Tada daugiau šitų pasėsiu, nes makaronus aš irgi įdarinėju

Susipainiojau:
Hungarian HOT WAX ir Hungarian YELLOW WAX skirting čiliukai
Hungarian HOT WAX ir Hungarian YELLOW WAX skirting čiliukai

QUOTE(Ilaria @ 2014 01 14, 14:30)
Kad cia man atrodo vienas pavadinimas turetu buti, bent pas mane ant seno pakelio vienas

O del jalapeno: o tai jis zalias buna ir tada sunokes tampa oranziniu? Nes dabar specialiai pagooglinau, tai tradiciskai jalapenai renkami zali, o po to tampa raudoni, bet jau buna nieko verti.
QUOTE(ptashka @ 2014 01 14, 14:38)
O del jalapeno: o tai jis zalias buna ir tada sunokes tampa oranziniu? Nes dabar specialiai pagooglinau, tai tradiciskai jalapenai renkami zali, o po to tampa raudoni, bet jau buna nieko verti.
Nežinau, nebandyti šie dar

QUOTE(ptashka @ 2014 01 14, 15:38)
Kad cia man atrodo vienas pavadinimas turetu buti, bent pas mane ant seno pakelio vienas

nu man marinuoti vertės jie neprarado

Papildyta:
na ir jelapenų dar būna visokių rūšių. Man atrodo kad ir purple (tamsūs tokie) būna. Nebūtinai manau rodoni.
Tep tep, jalapenai is pradziu zali, as juos tokius pernai ir sumarinavau, veliau paraudonuoja, bet raudonu as tik pora gal nuskyniau. O vat dabar iskilo klausimas, jei seklu nori pasirinkti, tai zali netinka, reik laukti,kol prinoks galutinai?
Siandien pradejau daiginti seklas, gal ir ankstoka, bet pernai tokiu laiku daiginau, normalus buvo sodinant.
Siandien pradejau daiginti seklas, gal ir ankstoka, bet pernai tokiu laiku daiginau, normalus buvo sodinant.