Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos

O gal kas norėtų su manimi jalapeno sėklomis pasidalinti? ax.gif
Atsakyti
O sakykit Hungarian hot wax kokio dydžio vaisiai (ilgis ir plotis) būna?
Ar galiu tikėtis tokių didesnių čiliukų, kad pvz įdarytus galėčiau kepti g.gif

QUOTE(ptashka @ 2014 01 13, 19:05)
O gal kas norėtų su manimi jalapeno sėklomis pasidalinti?  ax.gif

Aš lyg turiu oranžinių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilaria @ 2014 01 14, 12:07)
O sakykit Hungarian hot wax kokio dydžio vaisiai (ilgis ir plotis) būna?
Ar galiu tikėtis tokių didesnių čiliukų, kad pvz įdarytus galėčiau kepti g.gif
Aš lyg turiu oranžinių ax.gif

Kad nelabai, nors ziurint kuo idarysit smile.gif.

Ilgis mazdaug per delna, kai kurie didesni, o plotis per 3 cm storiausioj vietoj.

Hm, o jalapenai buna spalvoti? As kalbu apie tas paprikytes poastres, kur picerijose ant picu zalios cielos buna, o parduotuvese mazose soinikeliuose biggrin.gif Lyg ir jalapenai ten g.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2014 01 14, 14:13)

Ir žiūrint,kiek kantrybės žmogus turi.Makaronus kitos įdarinėja,tai šituos tikrai galima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 01 14, 13:23)
Ir žiūrint,kiek kantrybės žmogus turi.Makaronus kitos įdarinėja,tai šituos tikrai galima  ax.gif

Haha, nu bendriau jo biggrin.gif As makaronus tik kumscio dydzio kriaukles idarinet ryztuosi, viena karta kokius tai smulkius vamzdelius idarinejau, tai tokia laiminga buvau, kad vaikas jau tokiam amziuje, kai su idomumu pati man viska ir padare biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2014 01 14, 13:13)

Ilgis mazdaug per delna, kai kurie didesni, o plotis per 3 cm storiausioj vietoj.

Hm, o jalapenai buna spalvoti? As kalbu apie tas paprikytes poastres, kur picerijose ant picu zalios cielos buna, o parduotuvese mazose soinikeliuose biggrin.gif Lyg ir jalapenai ten  g.gif

Faršu pvz ax.gif

Tie oranžiniai iš peperseeds.eu pirkti. Jalapeno orange vadinasi, mainymui kokias 5 sėklytes turėčiau, aišku jei tiek pakaktų jums smile.gif :

user posted image
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2014 01 14, 13:23)
Ir žiūrint,kiek kantrybės žmogus turi.Makaronus kitos įdarinėja,tai šituos tikrai galima  ax.gif

Tada daugiau šitų pasėsiu, nes makaronus aš irgi įdarinėju biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilaria: 14 sausio 2014 - 14:13
Susipainiojau:

Hungarian HOT WAX ir Hungarian YELLOW WAX skirting čiliukai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilaria @ 2014 01 14, 14:30)
Susipainiojau:

Hungarian HOT WAX ir Hungarian YELLOW WAX skirting čiliukai g.gif

Kad cia man atrodo vienas pavadinimas turetu buti, bent pas mane ant seno pakelio vienas g.gif

O del jalapeno: o tai jis zalias buna ir tada sunokes tampa oranziniu? Nes dabar specialiai pagooglinau, tai tradiciskai jalapenai renkami zali, o po to tampa raudoni, bet jau buna nieko verti.
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2014 01 14, 14:38)

O del jalapeno: o tai jis zalias buna ir tada sunokes tampa oranziniu? Nes dabar specialiai pagooglinau, tai tradiciskai jalapenai renkami zali, o po to tampa raudoni, bet jau buna nieko verti.

Nežinau, nebandyti šie dar ax.gif
Atsakyti
Na jau tikrai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2014 01 14, 15:38)
Kad cia man atrodo vienas pavadinimas turetu buti, bent pas mane ant seno pakelio vienas  g.gif

nu man marinuoti vertės jie neprarado lotuliukas.gif nereikia laukt aišku kol išdžius bekabėdami, bet buvo tikrai pavėluotai skintų ir paraudonavusių - viskas gaunasi čiki. Sresuot jei sunoks tikrai nereikėtų biggrin.gif
Papildyta:
na ir jelapenų dar būna visokių rūšių. Man atrodo kad ir purple (tamsūs tokie) būna. Nebūtinai manau rodoni.
Atsakyti
Tep tep, jalapenai is pradziu zali, as juos tokius pernai ir sumarinavau, veliau paraudonuoja, bet raudonu as tik pora gal nuskyniau. O vat dabar iskilo klausimas, jei seklu nori pasirinkti, tai zali netinka, reik laukti,kol prinoks galutinai?
Siandien pradejau daiginti seklas, gal ir ankstoka, bet pernai tokiu laiku daiginau, normalus buvo sodinant.
Atsakyti