Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos

QUOTE(saintlina @ 2014 01 18, 20:09)
Mergiotės, ar man vienai Habaneras turi tokį išskirtinį kvapą?

Turi, jis toks - uf wub.gif O vat džiovintų paprikų milteliai - fui ir dar yra delikatesas ir iš Vengrijos lauktuvių veža rūkytos paprikos miltelius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 01 18, 20:43)
iš Vengrijos lauktuvių veža rūkytos paprikos miltelius  bigsmile.gif

aha, šitie visai geras daiktas smile.gif
Atsakyti
Na ką, prireikė ir man to Habanero, gal tiksliau, padažo doh.gif Einu, bandysiu save atkalbėt g.gif
Atsakyti
ojetus merginos kiek čia jūs apie tuos habanerus pavariusios biggrin.gif jei jau kuriai kaunietei reiks galėsiu perleist kokius du daigelius habanero tai tikrai. Man jų tiek tikrai nereiks kiek sukišau. Bet va tik sėklų pasidalinimui turbūt neturėsiu..... tai tik kaunietėms galėsiu atiduot jau augalėlius.
Papildyta:
QUOTE(daimura @ 2014 01 18, 22:11)
Na ką, prireikė ir man to Habanero, gal tiksliau, padažo doh.gif Einu, bandysiu save atkalbėt  g.gif

tai jei norisi o neturi - reiks skirti pasimatymą kai šalčio nebus 4u.gif man tai jie patiko, adžikai naudojau. Tik tiek kad jo tai ir vieno krūmelio per akis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avijacija: 18 sausio 2014 - 22:14
noriu ir aš habanerų lotuliukas.gif gal kas pasakytų kur Kaune rasti sėklų? 4u.gif ir dar noriu kokių nors mažuliukų vazoninių,gal patarsit kokį pavadinimą? nes aš visai juose pasimetus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Thea!: 18 sausio 2014 - 23:52
O kokie čiliukai patys neaštriausi,nereik man tokių kaip britvos peiliukai,užteks kaip atšipęs peilis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2014 01 19, 00:48)
O kokie čiliukai patys neaštriausi,nereik man tokių kaip britvos peiliukai,užteks kaip atšipęs peilis smile.gif

pepperoncini.
jau kažkur parašiau, kad marinuotus už kotuko traukiam iš stiklainiuko ir cielus vietoj agurkų prie mėsos valgom. vos vos aštrumo turi.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 01 19, 07:53)
pepperoncini.
jau kažkur parašiau, kad marinuotus už kotuko traukiam iš stiklainiuko ir cielus vietoj agurkų prie mėsos valgom. vos vos aštrumo turi.

Va sitie man butu pats tas thumbup.gif
Aukse, ar ne tu pernai juos auginai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zikas1970: 19 sausio 2014 - 09:14
QUOTE(zikas1970 @ 2014 01 19, 09:09)
Va sitie man butu pats tas  thumbup.gif
Aukse, ar ne tu pernai juos auginai?

Auginau. ir siemet auginsiu. Bet kazkodel turiu itarima,kad kazkas su jais negerai biggrin.gif doh.gif Pirkau seklas is paprikos.lt. Auksti jie yra. maniskis gal 80 cm aukscio buvo, jei ne aukstesnis. Ir vaisiai vaikiskopirstuko storo ir apie 15-20 cm ilgio. Tai nelabai isivaziduoju,kaip ji traukto is stiklainio ir valgyti gabalais. Baisiai astrus man jis net ir zalias. As ji gabalais supjaustau ir i marinuojamu agurku ar papriku stiklainiuka idedu, del skonio ir panasiai. Internete randu tuos peperroncinius panasaus storio kaip Hungarinan yellow wax hot. O pas mane jie kitokie. Tai arba seklos ne tos,arba viskas gerai, tik interneto platybese man kitokius juos rodo doh.gif

Internete as randu juos Tokius. O pas mane buvo va tokie user posted image

Cia dar tik pradeja auginti vaisius, tai ilgio tikrojo dar nematyti. Bet tikrai ne tokie.... Nors tikrai derlingi velniai. O kas cia tokie tada, tai nezinau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aukse*: 19 sausio 2014 - 09:33
QUOTE(*Aukse* @ 2014 01 19, 09:24)
Auginau. ir siemet auginsiu. Bet kazkodel turiu itarima,kad kazkas su jais negerai  biggrin.gif  doh.gif  Pirkau seklas is paprikos.lt. Auksti jie yra. maniskis gal 80 cm aukscio buvo, jei ne aukstesnis. Ir vaisiai vaikiskopirstuko storo ir apie 15-20 cm ilgio. Tai nelabai isivaziduoju,kaip ji traukto is stiklainio ir valgyti gabalais. Baisiai astrus man jis net ir zalias.

Pasiziurejau paprikos.lt, nematau as tokiu g.gif
Sakai astrus? Gal kas atsiras is auginanciu, idomu butu isgirsti nuomone smile.gif Noreciau neastriu, jalapenai man pats tas, kai isimu seklas, as juos marinavau. Sakau, jei sitie maziau astrus, butu is vis thumbup.gif Nereiketu knibinetis su tom seklom, kiek darbo atkristu. Cielus galima gi ir nekisti, per puse perpjauti ir tai gerai.
Atsakyti
Pagal šią lentelę galima pasirinkti daugiau ar mažiau aštrius, pavadinimai šalia yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 01 19, 09:52)
Pasiziurejau paprikos.lt, nematau as tokiu  g.gif
Sakai astrus? Gal kas atsiras is auginanciu, idomu butu isgirsti nuomone  smile.gif Noreciau neastriu, jalapenai man pats tas, kai isimu seklas, as juos marinavau. Sakau, jei sitie maziau astrus, butu is vis  thumbup.gif Nereiketu knibinetis su tom seklom, kiek darbo atkristu. Cielus galima gi ir nekisti, per puse perpjauti ir tai gerai.

Kai as pirkau, tai tada dar buvo mirksiukas.gif Tik as neatsimenu paveiksliuko doh.gif Tada dar pirkau ir Rocoto Orange, dabar jo irgi nera. Kas dar ir ten pirkote ta Golden Greek pepperoncini? Kokie vaisiai isaugo?
Atsakyti