Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos

QUOTE(vobla @ 2014 01 20, 08:47)
cia tai mixas, bet yra stiklainiu kuriuose tik Hot Wax, bet atskiru vaisiu astrumas skiriasi. persasi negera mintis, kad 12 skirtingu daigu augdami glaudziai viename tuneliuke apsidulkina su kaimynem g.gif juk paprikos augdamos salia ciliu suastreja, tai gal ir ciliai vieni kitus uzastrina? g.gif taip manot ar gali taip buti? g.gif

Manau, kad gali, pernai šiltnamyje auginau kelias saldžias ir keletą "no name" aštrių, tai kai kurios aštriosios pavirto saldžiom. Pamenu taip atsargiai pjaustau, dedu į troškinį, bėgu rankų plaut, o pasirodo ten nieko jau nelikę.
Dabar turiu daug džiovintų, tai pries dėdama šiek tiek paragauju doh.gif , neturiu kito pasirinkimo, nes dalis tapo saldžiomis. O atrodo vienodai..
Atsakyti
AKCIJA ATRAKCIJA good.gif

Turiu atliekamų sėklyčių. jei būtų pageidaujančių, galėčiau atsiųsti. Laukčiau voko voke su užrašytais adresiais ir t.t. Mergaitėms kurioms žadėjau sėklikių turėčiau ryt arba poryt išsiųsti, nes jau viskas papakuota. Užmokesčio neimu biggrin.gif Pats laikas jau sėti visus šiuos gėrius, tad pamąstykit. Į AŽ prašom norinčius. Siūlau tokias sėklikes:

Hungarian black
Jalapen
Carliston mild
Red cherry
Tam jalapen
Habanero orange

Atsakyti
QUOTE(snaige123 @ 2014 01 19, 15:57)
as paprikas ir cilius anais metais visus pradejau lauke auginti,trasos tai tik mulciavau nupjauta zole rezultatas daug geresnis nei augindavau siltnamyje  ypac is papriku patiko zlata vede visa sezona vaisius ir ciliais nesiskundziu buvo belenkiek prisidziovinau tai 2 metams i prieki o kai atradau recepta marinuoti su medumi tai dabar jau turiu prisiiauginti nes dabar tik marinuosiu nes vyras ir brolis isgyre kad skanu  smile.gif

QUOTE(Venta9 @ 2014 01 19, 16:02)
Turi omeny Red sherry largo? Labai fainulkai apvalus storom sienelem, pas mane neauksti buvo, as auginu lauke visus.

Aciu atsakiusioms 4u.gif
Na ka , reikes galvot kur sodyboje dar ir ciliams vietos atrasti rolleyes.gif augs lauke, nors viena gal cheriuka kisiu ir siltnamin, kad po ranka butu, o gal i gelyna... biggrin.gif

Avijacija, papasakok apie tuos Black hungarian bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2014 01 20, 15:37)
Aciu atsakiusioms  4u.gif
Na ka , reikes  galvot kur sodyboje dar ir ciliams vietos atrasti  rolleyes.gif  augs lauke, nors viena gal cheriuka kisiu ir siltnamin, kad po ranka butu, o gal i gelyna... biggrin.gif

Avijacija, papasakok apie  tuos Black hungarian  bigsmile.gif

nu o ką ten pripasakosi biggrin.gif na man jie sakykim sausesni už tokius kaip jalapenai ar cherriai. Bet dėl įvairovės tai kokį daigelį auginu vis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2014 01 20, 15:55)
nu o ką ten pripasakosi  biggrin.gif  na man jie sakykim sausesni už tokius kaip jalapenai ar cherriai. Bet dėl įvairovės tai kokį daigelį auginu vis smile.gif

Atrodo tikrai graziai, ypac ziedukai violetiniai wub.gif
Atsakyti
[IMG]http://images116.fotki.com/v695/photos/3/1463863/10638252/redcherry-vi.jpg[/IMG

tie mano mylimukai cherriai jei kas nori pamatyt ir nežino smile.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
o seklu juose labai daug? Labai astrus? Marinavimui kazi tiktu tokie? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 01 20, 16:48)
o seklu juose labai daug? Labai astrus? Marinavimui kazi tiktu tokie?  smile.gif

aš gal prilyginčiau juos jalapenams, tikrai ne atominiai. JIe mėsingi tokie, marinavimui tikrai tinkami.
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2014 01 20, 15:52)
aš gal prilyginčiau juos jalapenams, tikrai ne atominiai. JIe mėsingi tokie, marinavimui tikrai tinkami.

Ir ka man dabar daryti g.gif Siemet jau turbut ju nepasisesiu, bet labai norisi pabandyti doh.gif Uzsikroviau palanges jau jalapenu indeliais blush2.gif Rasau Jums i az 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės tik nemažai jau jūsų parašė tai jei kažkokio konkretaus tik norit tai parašykit ir mažą laiškiuką ko reikia kad visų tada nekraučiau. Nes va viena nori mažiau aštrių, kita atvirkščiai, kita tik vieno konkretaus smile.gif na ta prasme į patį voką ir įdėkit raštelį ok?
Papildyta:
o merginoms Tomai, Nomedai ir Jūratei išsiųsiu pipiriukas rytoj. laškai paruošti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avijacija: 20 sausio 2014 - 15:59
Avijacija, gal nuo pernai turi foto su Carliston mild, baisiai cekavna pasidare blush2.gif
Va, as kaip tik ir suruosiau laiskuti, i vidu rasteli imeciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 01 20, 17:22)
Avijacija, gal nuo pernai turi foto su Carliston mild, baisiai cekavna pasidare  blush2.gif
Va, as kaip tik ir suruosiau laiskuti, i vidu rasteli imeciau  4u.gif

nu kad neturiu, jie man ne fotogeniški matyt pasirodė lotuliukas.gif
Atsakyti