Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos

QUOTE(adija5 @ 2014 01 06, 19:59)
Bet skonio tai man jos šiaip sau g.gif Tiesa,derlingos.Aš paprikas vienas žalias  kaip ir pomidorus valgau,tai šitos tik vakavimui tiko ir šiaip kur pamaišymui...

mes kai vienu ju nevalgom, tai labai gerai suejo i vasariniu darzoviu salotu asorti su saldziarugsciu padazu ir ziemai marinuotos thumbup.gif O ka jus rekomenduotumet is derlingu storasieniu?
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 01 06, 20:37)
mes kai vienu ju nevalgom, tai labai gerai suejo i vasariniu darzoviu salotu asorti su saldziarugsciu padazu ir ziemai marinuotos  thumbup.gif  O ka jus rekomenduotumet is derlingu storasieniu?

Man pernai labai patiko Maestro, iš loretossodai.lt pirkau. Skanios, derlingos, storasienės, didelės biggrin.gif

Na, iš pomidorų tiesiai čia atvariau biggrin.gif Paprikas kaip ir jau susidėliojusi, ale reikia dar 2 daigų čiliukų. Jų nesu auginusi, kaimynė vis duodavo, bet šiais metais noriu turėti savo. Kiek supratau, man Jelapeno sėklų reik ieškot?
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2014 01 06, 21:08)
Man pernai labai patiko Maestro, iš loretossodai.lt pirkau. Skanios, derlingos, storasienės, didelės  biggrin.gif

Na, iš pomidorų tiesiai čia atvariau  biggrin.gif  Paprikas kaip ir jau susidėliojusi, ale reikia dar 2 daigų čiliukų. Jų nesu auginusi, kaimynė vis duodavo, bet šiais metais noriu turėti savo. Kiek supratau, man Jelapeno sėklų reik ieškot?

Jalapenu seklu as turiu, galiu atsiusti. O gal kartais paprikyciu seklu turit? daugiau kaip ir nieko nebereikia is loretossodu, pomidoru turiu visokiausiu, tik papriku ieskau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 01 06, 21:29)
Jalapenu seklu as turiu, galiu atsiusti. O gal kartais paprikyciu seklu turit? daugiau kaip ir nieko nebereikia is loretossodu, pomidoru turiu visokiausiu, tik papriku ieskau  blush2.gif

Maestro? Šitų tai turiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2014 01 06, 21:43)
Maestro? Šitų tai turiu  4u.gif

Aga bigsmile.gif Tai darom barteri? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 01 06, 20:59)
Bet skonio tai man jos šiaip sau g.gif Tiesa,derlingos.Aš paprikas vienas žalias  kaip ir pomidorus valgau,tai šitos tik vakavimui tiko ir šiaip kur pamaišymui...

man apskritai- skaniausias obuolys yra paprika biggrin.gif edu jas zalias. ir dabar va parduotuvine sugriauziau kaip saldaini...
Atsakyti
Man pernai labai patiko INGRID H jos tamsiai rudos. Skonis patiko ir sultingos.
Atsakyti
QUOTE(jura64 @ 2014 01 06, 22:05)
Man pernai labai patiko INGRID H jos tamsiai rudos. Skonis patiko ir sultingos.

gaila kad loretossodai seklom nebeprekiauja ir ingrid pernai tris kartus atsejau ir nei viena neisdygo. Bandysiu naujai seklu nusipirkti. Matyt netikusios papuole.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 01 06, 21:37)
  O ka jus rekomenduotumet is derlingu storasieniu?

Nu jau tik už jūs tai ačiū.Kai šitiek kartu prikukuota tongue.gif Žinok ieškau ir aš tų skaniausių.Pernai iš Loretos pirkau,bet nepamenu ar Maestro,ar Jaguar buvo skanesnės g.gif ... sėklų nepasirinkau,galvojau,kad ir vėl iš jos nusipirksiu,bet ji jau tokių neturėjo.Šiemet iš jusudarzui.lt užsisakiau Oreny,Turbine ir Gelby,kad spalvų būtų daugiau biggrin.gif Iš Loretos irgi šiemet septynias veisles pirkau,gal patiks kuri,jau pati prisirinksiu sėklų...
QUOTE(vobla @ 2014 01 06, 22:57)
man apskritai- skaniausias obuolys yra paprika biggrin.gif  edu jas zalias.

Nu,man tai pomidorai skaniausi obuoliai,bet garbingoj antroj vietoj-paprika biggrin.gif Man jos žalios irgi pačios skaniausios:šviežios,sultingos,kvapnios,storasienės wub.gif .Et,turiu tik šaldytų ir koncervuotų...
Atsakyti
Oreny auginau pernai. Iš viso 7 rūšis, bet kaži kur nusimėtė žymekliai tai skonio kuri kokio taip ir nesupratau doh.gif , per kvailą galvą. Geltonoji viena iš 3 rūšių (Pusztagold, Telimena ir Marta Polka) labai anksti sunoko ir labai derlinga buvo. Spėju, kas Pusztagold. Na nerealiai anksti. Nors visos augo lauke.
drinks_cheers.gif Ir man skaniausi obuoliai yra pomidorai, bet paprikų neskanių dar irgi nesutikau. O sienų storio nematuoju, susigadija visos lotuliukas.gif

Kas ten norit maninytis, tai apžiūrėjau savo sėklų stalčiuką, Pusztagold pirktinėmis sėklomis galiu pasidalinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 06 sausio 2014 - 22:45
as dabar ziuriu, kad KOMTESA hibridas, o as seklu prisirkau. Ar paprikos labai blogai jei hibridas rinkti seklas? Aš daug girdejau kad papriku seklu galima iš parduotuves pirktu seklas isimti ir seti. Pramoniniuose tai tik hibridus augina g.gif
Atsakyti
pabandykit auginti jei nebandet HAMIK jos nedidelės bet ju daug būna ir man labai skanios
Atsakyti