Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos

QUOTE(Nome @ 2014 01 05, 15:05)
Dar buvo šovus mintis galvon, parduotuvėj maisto nusipirkti jalapeno pipirą ir iškrapštyt sėklas, bet pagalvojau, kad nežinia, kas po to iš jo išaugs (bus man kaip su Kumato pomidorais)  doh.gif

esu "ant bajerio" is pirktinio kelias pasejus- tai uzaugo ir vaisiu gan normaliai dave smile.gif jei vietos yra pakankamai- galima ir pabandyt smile.gif as siais metai paeksiprimentuosiu ir pirktinio habanero ar kas isaugs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2014 01 05, 19:30)
esu "ant bajerio" is pirktinio kelias pasejus- tai uzaugo ir vaisiu gan normaliai dave smile.gif jei vietos yra pakankamai- galima ir pabandyt smile.gif as siais metai paeksiprimentuosiu ir pirktinio habanero ar kas isaugs smile.gif

mestelk man savo adresiuką į mano AŽ biggrin.gif gal turėsiu orange habanero sėklikių. Pas mamą atliksiu inventorizaciją lotuliukas.gif nes pas mane jau nelabai kas....... na turiu tik pasidžiovinus habanero ant palangės dabar dėžutėj sudėti patys pipiriukai. Tai va galvoju gal visai daigios sėklos turėtų iš jų būti...... nes džiovyklėj nedžiovinau. na galėsiu ir tas sumest. Kas nors tikrai išdigtų 4u.gif nes habanerams tai jau sėja ne už kalnų. Bais jau jie lėtapėdžiai. tik man jie tokie gražūs vaškiniais lapais smile.gif
Atsakyti
O gal turit ka rekomenduoti is geltonu bei oranziniu sladziuju papriku. nes pernai su sita spalva baisiai susimoviau- gavosi kaip jau ir skundziausi- pasarines biggrin.gif kas uzeidavo pas mane i siltnami- pamatydavo taip gausiai vaisiais augalus apsipylusius( nu tikrai po kibira ant augalo, gal net daugiau)- is karto- oj duosi man seklu. sakau- pirma paragaukit. neatsirado drasuolio, kuris noretu jas auginti. o veisles net nepamenu, ne viena auginau, bet su geltonom man pernai buvo visiskas praliotas doh.gif
Gourmet zinau, bet jos man sakyciau gan menkai dera, jei lygint su kitom, o ir velokai uzdera. vaisiai, aisku dideli ir stambus, tik po kokius 5-6 vienetus ant krumo.
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2014 01 06, 09:09)
O gal turit ka rekomenduoti is geltonu bei oranziniu  sladziuju papriku. nes pernai su sita spalva baisiai susimoviau- gavosi kaip jau ir skundziausi- pasarines biggrin.gif 

O koncervuot bandet? Nelabai gal yra skirtumo, ar jos pasarines, ar skanios biggrin.gif Ar ir koncervuotos skonio nekokio g.gif
Nezinau, kokias man cia pirkti, noriu kad butu daaaug biggrin.gif Paprikom neturiu daug vietos, kokiu 10 krumu tik telpa, reikia kad butu derlingos, pernai kaip ir minejau , auginau trapez, derlingi be proto, sakos luzo, bet labai sirpti nenorejo. Man pagrinde vakavimui ir reikia papriku, tai ir zalios suejo, bet norisi spalvingesniu, kad ne tik skanu butu, bet ir grazu wub.gif
Turiu kelis didelius vazonus, idomu, kaip juose paprikos jaustusi, pernai liko nuo pomidoru, symet ju nesodinsiu i vazonus, sakau, gal koki jalapena ikisti, ar paprika, vis daugiau butu biggrin.gif Jalapenu irgi gyvas velnias primezge, nuo 6 krumu kelis kibirus nuskyniau, tai man tu 6 per akis. symet gal dar maziau sodinsiu, ai susipainiojau jau visiskai biggrin.gif Gal jalapenus kisti i vazonus, atsirastu paprikom vietos daugiau. Ir labai idomu, su tom aukstaugem paprikom, nejau niekas naeauginot?
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 01 06, 10:46)
O koncervuot bandet? Nelabai gal yra skirtumo, ar jos pasarines, ar skanios  biggrin.gif Ar ir koncervuotos skonio nekokio  g.gif

suvariau i leco- nekokios ir ten. ne tokios bjaurios kaip zalios, bet labai truksta to paprikos kvapo ir skonio. tiesiog zole... todel siemet bijau uzsirauti, nes nu gaila- augini augini- ir se tau. o spalvu norisi, labai grazu stiklainiuose pamaisyti, o ir salotose.
Atsakyti
Na viskas aisku , lauksim, gal kas is savo auginimo patirties pasiulys ir skaniu , ir graziu 4u.gif
Atsakyti
Auginau pernai aukstaugius Bocman, bet pas mane jie buvo ne aukstaugiai kazkodel. jei del zemes skurdumo tai buvau pasidalinus seklytem su draugem ir pas jas taippat o ju pritresta dirva slieku humusu ir jokio skirtumo. Nezinau kodel g.gif
Atsakyti
ir pas mane Bocman nebuvo aukštos.
Įdomu, kaip pas Ex?..
Atsakyti
Ma pernai visai patiko ir tikrai derlingos buvo Whitney H is BS. Siemet irgi butinai pirksiu ir sesiu.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 01 06, 13:58)
Ma pernai visai patiko ir tikrai derlingos buvo Whitney H is BS. Siemet irgi butinai pirksiu ir sesiu.

o jos ne plonasienes?
nes paveiksliuke atrodo plonom sienom:
user posted image
uztat salia nuziurejau
http://www.balticsee...as#.Usqfbvv0-Ck
aprasymas veza. gal kas esat augine?
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2014 01 06, 14:20)
o jos ne plonasienes?
nes paveiksliuke atrodo plonom sienom:

uztat salia nuziurejau
http://www.balticsee...as#.Usqfbvv0-Ck
aprasymas veza. gal kas esat augine?

nera riebios jos ax.gif bet i salotas vasara ir marinuotos labai gerai sueidavo.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 01 06, 15:45)
nera riebios jos  ax.gif  bet i salotas vasara ir marinuotos labai gerai sueidavo.

Bet skonio tai man jos šiaip sau g.gif Tiesa,derlingos.Aš paprikas vienas žalias kaip ir pomidorus valgau,tai šitos tik vakavimui tiko ir šiaip kur pamaišymui...
Atsakyti