Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(rapoja @ 2013 10 29, 14:39)
ale ne pinigų gaila,o kad be šitų kelnių liksi  doh.gif  biggrin.gif
aeropostale būna dar dydžiai 3/4,5/6,7/8 .... gal turi su tokiu žymėjimu ir kokį dydį ?

Neturiu is cia nieko. Tik MB pirkau dzinsus, tai atitiko nesiojama dydi. Is AE pavyzdziui viska perku 2 dydzio, tai dabar ir metausi tarp 2 ir 4. Kazkaip man uzsifiksave, kad su mano apimtim mergaites imdavo 3/4. g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2013 10 29, 13:45)
Aš šiandien pas Ingutę planuoju važiuoti. Jei dar aktualu, galiu paimti. Kiek pamenu, anksčiau lyg esu ėmus kažkada.

Ingut, ar priimsi tarp 16 ir 16.30 val?

Kipitun, ačiū, nereik jau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(dziuginta @ 2013 10 29, 11:42)
gal kuri turit si grozi, kazi kaip aukstaugems?
http://www.armaniexc...ress.do?sortby=

wub.gif wub.gif wub.gif

Grozis

Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 10 29, 15:43)
nu uz 10 baksu tikrai nebrangu  biggrin.gif

suprantu, bet jei netiks, tada kur? bapkiu tada gaila, nes kam parduosi? pas mano drauges papai kaip spygos.
Atsakyti
bet tie džinsiukai yra net 000 dydžio,nu retai toks dydis būna g.gif
Atsakyti
Pagaliau ir as prisibroviau prie kompiuterio... Neturiu laiko visiskai-ka prabegom pamatau, nuperku arba nespeju... lotuliukas.gif doh.gif
Atejau padekoti Ingai ir Lauretai 4u.gif Ir BMW 4u.gif
Dar karta isitinau, kad Timberland vyriski megztiniai tikrai didinti.. Kuo puikiausiai tiko dar dveji S dydzio megztukai, nors maniskis M dydi siaip nesioja.. ir siaip kokybe superine ju thumbup.gif
Dar del H&M norejau pakomentuoti. Cia temoje skaiciau, kad nemazai baiminasi del rubeliu kokybes.. Tai istiesu mane pradziugino-pirmas ispudis labai geras. Paziuresim kaip nesiosis ir po skalbimo. Bet tikrai tokie ne skuduriukai. schmoll.gif Pirkau vaikams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 29 spalio 2013 - 14:47
QUOTE(JMD @ 2013 10 29, 14:45)
suprantu, bet jei netiks, tada kur? bapkiu tada gaila, nes kam parduosi? pas mano drauges papai kaip spygos.

O koki dydi nesiojat? Yra gi cia pas mumi papingu ir daugiau
Atsakyti
QUOTE(Jinafire @ 2013 10 29, 15:46)
O koki dydi nesiojat? Yra gi cia pas mumi papingu ir daugiau

hmmm buvo 40D, vat i vasaros pabaiga pirkau 40C, tai matyt toks dabar
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 10 29, 15:45)

arba svori auginsi arba mesi lotuliukas.gif o siaip turiu 36 b man atitinka pilnai -neprasoviau niekad biggrin.gif pagal lentele pirkau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 29 spalio 2013 - 14:48
QUOTE(JMD @ 2013 10 29, 14:47)

nu tikrai ,kad ''papinga'' - C doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 10 29, 14:47)

Nu ir normalus cia papai, nedideli visai... Butu E ar F, tai gal ir sunku parduot.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 10 29, 15:47)

kaip man tokia uzsiaugint g.gif
Atsakyti