Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(ingridkam @ 2013 10 29, 16:00)
Merginos, o jums atrodo normalu, kad kai ateina preke laivu, paprašo dar papildomai susimokėti 15 lt. Nebūtų pikta, jei iš anksto būtų pasakyta, kad gali reikėti mokėt, bet gauni, o tada staigmena. Pikčiausia, kad lauretos požiūris toks, kad džiaukis ir taip pigiai nusipirkai, o jei netinka, sakyk kita nupirks.
Pasijutau kaip tarybiniais laikais, kai galedavo iš pirkėjo tyčiotis, nes pasirinkimo nebuvo. Ačiū dievui, šiais laikais pasirinkimas yra
Sorry, kad čia išsiliejau, bet jau seniai niekas tokia šiukšle nebuvo palaikęs

Gal čia muitas?
Pirmam psl prie sąlygų yra parašyta: "Po prekių išsiuntimo iš JAV, visokeriopa atsakomybė ir papildomi mokesčiai tenka pirkėjams, susijusi su prekių pristatymu Lietuvoje."
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2013 10 29, 15:57)
Man 36 lt gavos  4u.gif Bet tavo siuntimas bus brangesnis  tongue.gif , per tą  vietą esi kur kas turtingesnė  biggrin.gif Svers daugiau...
O aš prašoviau. Pirkau ta boom. Tai jau antrą kartą iš eilės savo papus nuvertinau, per mažą nusipirkau  doh.gif

o sita punkta atidziai perskatei ax.gif
If the difference is:
1 inch, you're an A cup
2 inches, a B cup
3 inches, a C cup
4 inches, a D cup
5 inches, a DD cup
6 inches, a DDD cup
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 10 29, 16:08)

grazus  40C manau tau reiktu jei prki kitus tokius  g.gif

bet tai kazi kaip su nugara, ar nebus 3 kabliai ir storumo puse metro doh.gif ir sleikos kaip tu staniku kur ant turgaus. nu velnias as cia vanity Fair atsisiunciau 2. Mano mylimiausi, nu bet platumas sleiku doh.gif Nors foto plonytes. Tai deviu tik ziema, kad nekysotu baisumai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2013 10 29, 16:09)
Nu vat, o aš eilinį kartą nusipirkau A ir savo papų į jį nesutalpinu. doh.gif

oj ne as sese su b C pirkau visad jei pushai tik didesni imt juk pagaves uzima daug vietos

QUOTE(JMD @ 2013 10 29, 16:12)
bet tai kazi kaip su nugara, ar nebus 3 kabliai ir storumo puse metro  doh.gif ir sleikos kaip tu staniku kur ant turgaus. nu velnias as cia vanity Fair atsisiunciau 2. Mano mylimiausi, nu bet platumas sleiku  doh.gif Nors foto plonytes. Tai deviu tik ziema, kad nekysotu baisumai  lotuliukas.gif

as tos neturiu va sias perku tik kitas meginau netiko man o si patinka,minkstute plonyte zodziu liuks kaip uz tokia kaina iseigai vs eina o kasdienai tikrai liuks tokios
http://www.maidenfor...owSearchBC=true
Atsakyti
begu nuo maidenform susikroviau 3 liemeneles pasitikrinau visas turiu doh.gif
man pushai atitiko bet kai tu dalyku dideliu neturiu tai man uztenka...nors ir jauciu c galeciau uzsidet g.gif gal ir didesni ATRODYTU KA g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 29 spalio 2013 - 15:18
QUOTE(zeneta @ 2013 10 29, 15:09)
zinau kad mano atitiko 75 ir 80 /b dydi eu dydi  4u.gif butent 36 B....36 a nelabai skirias nuo b tik man jis pernelyg aptmptas as megstu laisvima kauseliuose  g.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(zeneta @ 2013 10 29, 15:11)
o sita punkta atidziai perskatei  ax.gif
If the difference is:
1 inch, you're an A cup
2 inches, a B cup
3 inches, a C cup
4 inches, a D cup
5 inches, a DD cup
6 inches, a DDD cup

Taip, žinoma perskaičiau. Mano skirtumas 1,6 inch, todėl ir abejoju.
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2013 10 29, 16:16)
Ačiū 4u.gif

nesupratau o kodel abejot tada B dydis g.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 10 29, 16:15)
begu nuo maidenform susikroviau 3 liemeneles pasitikrinau visas turiu  doh.gif
man pushai atitiko bet kai tu dalyku dideliu neturiu tai man uztenka...nors ir jauciu c galeciau uzsidet  g.gif gal ir didesni ATRODYTU KA  g.gif

imk ta su geru push pamatysi busi +1dydi didesniapapule wub.gif
Atsakyti
o jkaip pasididint krutine pries koki baliu yra kokiu receptu g.gif ideklai gal kokie superiniai yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 10 29, 16:08)
laivu daznai taip buna  esu ne karta  primokejus  5 -10 -25lt
kai dezes apmuitinamos laivu  isdalinamas mokesti pagal prekiu svori arba gabaritus buvau leliu uzsitavarijus tai uz lalka +5lt ne sji lengva o  deze nemaza tai  mano tos leles    nemazai te vietos uzeme biggrin.gif

Tikrai  nereik pasijusti blogai, na  siukslio ar  panasiai  baisiai kaip nuskambejo, jus eate nuostabi ir labai mylima kliente kaip ir visos kitos  4u.gif
tiesiog    pagal mane gabaritai labai dideli  prekes todel ir kaina  prisidejo 4u.gif

grazus  40C manau tau reiktu jei prki kitus tokius  g.gif

Ačiū ingut už gražius žodžius, jei ne tu, seniai šita tema būtų numirusi 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 10 29, 15:11)
o sita punkta atidziai perskatei  ax.gif
If the difference is:
1 inch, you're an A cup
2 inches, a B cup
3 inches, a C cup
4 inches, a D cup
5 inches, a DD cup
6 inches, a DDD cup

Matyt kad neskaičiau.
Mano atveju tai psicholiginis reikalas. Esu įsitikinus, kad nieko ten neturiu, ir nors kuolą virš galvos tašyk, nuomonės nekeičių doh.gif blush2.gif

QUOTE(kipitun @ 2013 10 29, 15:16)
Ačiū 4u.gif

Aš kai matematikė, tai neabejočiau. Visi žinom, kad aritmetikoje 1,6 apvalinasi į 2 biggrin.gif O jei rimtai, tai jei liemenukas su puch'as tai tikrai A bus mažas. Mokykitės iš mano klaidų, nu nors ne veltui būsiu jų pridariusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 10 29, 16:21)
o jkaip pasididint krutine pries koki baliu yra kokiu receptu  g.gif ideklai gal kokie superiniai yra  g.gif

nereik tau jokiu pagalviu kistis, va ziurek sis liemenuka smano seses A buvo dabar pasitaise sako B nesioja pirkau jai 36C su b papuliais ji atrodo su juo kaip tikru C krutine atrodo tokia prinokus kad patikek;)
http://www.maidenfor...owSearchBC=true

jei tavo B imk sita C ir pamatysi ko nemacius savuos burbuliuos wub.gif
Atsakyti