Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(proksi @ 2013 10 29, 16:20)

ir baisiai velvetkiu noriu, gal kas pakomentuos, nzn koki dydi jamti 6-8-10, nes kojos kudos mano pasidare, ON 8 dydzio guminukai kaba per leskutes, o per liemeni 8 ON gerai  doh.gif  uzpakalis 99-100 smile.gif

http://www.hm.com/us...article=13979-C

baisiai buciau dekinga del patarimu  blush2.gif  ax.gif

Aš šių eur.34 turiu. Nuėjau į spintą rašo USA 4. Klūbai mano 92 4u.gif Tiesa maniškės tokios ne super aptempotso, jei pora cm užsimesčiau tikrai tilpčiau 4u.gif

QUOTE(JMD @ 2013 10 29, 16:21)

ne i tema, bet kaip su tuo laringitu kovot????? vel kosti lodamas  blink.gif

Turbūt tik drėgme ir inhaliacijomis g.gif Bjaurus reikalas 4u.gif , tik gerai kad per pora dienų baigiasi.
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2013 10 29, 17:24)
na nepasakyciau kad labai su palciom, nugaroje tik placiai susisega  4u.gif

Patinka patinka Ingut. siuo laikotarpiu, pats tas  thumbup.gif

------------------------------------------------
As jau senai zinau kad Ingute auksas  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Ir kazin kaip butu jei jos cia nebutu, sioj temoj..  ax.gif

na saunu kad nors dabar einamas liemenukas 4u.gif

o del manes eiktik jau.. o kas butu sioj temoj jei nebutu taves? nebutu bet kurios kitos paemus? jei nebutu lauretos? jei nebutu nieko? nu juk nebutu temos 4u.gif nebutu gyvenimo margesnio ir salyginai sutaupytu pinigeliu groziam biggrin.gif

QUOTE(laurita99as @ 2013 10 29, 17:26)
Ingute dar su klausimu blush2.gif

Kur rasei kad sesei padidina papulius, tai imti jei imu 36B, tai 36C imti?
ir kaip supratau, jie kainuos ne 10, o 8,50? blush2.gif

taip 36C 4u.gif 8.50 kaina tu visu kur po 10 usd rodo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na as cia prie tu liaupsiu prisidesiu. Inga yra maladiec. O uz kantrybe as jai paminkla statyt pradeciau biggrin.gif su mano xarakteriu, visas pasisuciau jei mane uzknistu, o jinai zmogus kantriai thumbup.gif thumbup.gif nerealiai.
zinau ko jai linkesiu kaledu proga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2013 10 29, 18:28)
Aš šių eur.34 turiu. Nuėjau į spintą rašo USA 4. Klūbai mano 92  4u.gif Tiesa maniškės tokios ne super aptempotso, jei pora cm užsimesčiau tikrai tilpčiau  4u.gif

o lemuo ju gerai tempiasi ? nes turiu turto aplink liemeni siek tiek, nemegstu kai izlenda baisiai, suprantu, kad man tada 8 tinka ? ir kaip ju ilgiai, nebus man ilgakojai iki kauliuku ? smile.gif

Troliuke, matau tu temoje, kaip tas kardiganas is HM kai pirkai kaip dydis ?

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 10 29, 16:29)
Na as cia prie tu liaupsiu prisidesiu. Inga yra maladiec. O uz kantrybe as jai paminkla statyt pradeciau  biggrin.gif su mano xarakteriu, visas pasisuciau jei mane uzknistu, o jinai zmogus kantriai  thumbup.gif  thumbup.gif nerealiai.
zinau ko jai linkesiu kaledu proga  lotuliukas.gif

Nu bet be jusu cia irgi truktu cinkelio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 10 29, 17:20)
mane domina va sitas kardiganas, lyg tai Troliuke pirko : kaip dydziai :

http://www.hm.com/us...article=12029-G

ir baisiai velvetkiu noriu, gal kas pakomentuos, nzn koki dydi jamti 6-8-10, nes kojos kudos mano pasidare, ON 8 dydzio guminukai kaba per leskutes, o per liemeni 8 ON gerai  doh.gif  uzpakalis 99-100 smile.gif

http://www.hm.com/us...article=13979-C

baisiai buciau dekinga del patarimu  blush2.gif  ax.gif

imk savo dydi kardiganas M kelnes nzn kokias perki 8 arba 10 4u.gif

QUOTE(JMD @ 2013 10 29, 17:21)
siandien viskas ne taip. mane viskas erzina. nors iki PMS kaip iki menulio ir pilnatis baiges.

galiausiai as jau namie su vaiku, nes gavau zvana darban, kad susirgo  doh.gif bl bl bl nebegaliuuuuuuu  doh.gif

reik man to lipciko juodo. nu negi nieks neturit D papu ir maidenform staniko??? kiek kabliuku nuogaroj susegime?

del laringito nzn sad.gif liemenuku kiek kabliu? maniskio 3kabliukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 10 29, 18:21)

galiausiai as jau namie su vaiku, nes gavau zvana darban, kad susirgo  doh.gif bl bl bl nebegaliuuuuuuu  doh.gif

Siemet kazkoks bjaurus virusas siaucia unsure.gif mano mazoji karksi jau 1,5 men. antra atibiotiku kursa baigiam sugerti verysad.gif gydytoja sako plauciai ir bronchai svarus, nu bet koseja blink.gif siandien ziuriu du kruminiai dantys islinde, gal todel taip sunkiai gyjam g.gif
Sveikit 4u.gif
Atsakyti
viskas, nebedraugauju. kol cia ryskinausi kabliu skaiciu, stanika ispirko. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 10 29, 17:29)
Na as cia prie tu liaupsiu prisidesiu. Inga yra maladiec. O uz kantrybe as jai paminkla statyt pradeciau  biggrin.gif su mano xarakteriu, visas pasisuciau jei mane uzknistu, o jinai zmogus kantriai  thumbup.gif  thumbup.gif nerealiai.
zinau ko jai linkesiu kaledu proga  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif ne ne kai mane i az uzvercia klausimais nes i tema nenori rasyt kad apie jas niekas nezinotu buna pribaigia ir mane kantrybe ale tada nueinu,pakaifuoju ir grizus atsakau brunette.gif

az as kai nematau pastoviai tai veluoju atsakyti, paksui bart gaunu kad jau nupirkta buna todel visas raginu klausti temoj, cia musu daug jei ne as tai kita gal zinos atrasys ir laiko sutaupysit ir sau ir man blush-anim-cl.gif

Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 10 29, 18:33)
imk savo dydi kardiganas M kelnes    nzn  kokias perki 8 arba 10  4u.gif

Ingut, tu dar nepirkai HM.
Atsiusciau tada uzsakyma, itariu kelnes jamsiu 8, na netilpsiu, tai graudziai versksiu, nes ON rinse 10 paskendau, be to ju long man per trumpas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2013 10 29, 17:35)
Siemet kazkoks bjaurus virusas siaucia  unsure.gif mano mazoji karksi jau 1,5 men. antra atibiotiku kursa baigiam sugerti verysad.gif gydytoja sako plauciai ir bronchai svarus, nu bet koseja blink.gif siandien ziuriu du kruminiai dantys islinde, gal todel taip sunkiai gyjam g.gif
Sveikit 4u.gif

matyt del dantu viskas ilgiau ir sudetingiau jums 4u.gif
sveikit unsure.gif

QUOTE(JMD @ 2013 10 29, 17:35)
viskas, nebedraugauju. kol cia ryskinausi kabliu skaiciu, stanika ispirko.  doh.gif

lotuliukas.gif o ka tu manei viena tik didelius bombonesius teturi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 10 29, 13:29)
na    saunu kad  nors dabar einamas liemenukas  4u.gif

o del manes eiktik jau.. o kas butu sioj temoj jei nebutu  taves?  nebutu  bet kurios kitos paemus?  jei nebutu lauretos? jei nebutu nieko? nu juk nebutu temos  4u.gif  nebutu  gyvenimo margesnio  ir  salyginai sutaupytu pinigeliu    groziam biggrin.gif

biggrin.gif

ateis mums Laureta isvaikys cia mus visas lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Oj pinigu tai sutaupytumem tikrai lotuliukas.gif

Nu kaip mane mazoji terorizuoja - nebegaliu.. 7 atsikelus. pamiegojo ne valandos. dabar verkia, saukia.. duok jai tu saldainiu , nors tu ka.. pilnos saujos, dar duok doh.gif doh.gif
Atsakyti