QUOTE(Loxxy @ 2013 10 29, 17:14)
Oi Ingut tavo taktiškumu verta žavėtis
Bet mane irgi kankina faktas, kad rašydama Lauretai, kad Ji suklydo skaičiavimuose, jaučiuosi kalta, kad dėl tokio nieko leidžiu sau Ją trukdyti. Net masčiau, čia gal taip man bandoma parodyti, kad laikas rinktis žaislus ir eiti į kitą smėlio dėžę
Tu viską puikiai užglaistai

, bet jei Lauretukas rastų laiko ir jėgų, kai Jos klausia korektiškai paaiškinti, o ne atžagariai atrėžti, mergaičių savijauta būtu geresnė. Manau ir siuntimo terminai tada nebekliūtų

Na bent jau man
na tikrai nereik jaustis kad trugdoma kai yra klaida ir ja reik taisyti, kai ne robotai sedim tai ir as primalu ko nereik ir laureta ir visi kiti juk zmones, kai dirbi,skubi pridarai kartais tu klaidu
o del savybiu budo juk negalim visi but kaip vienas, vieni tiesus kiti per aplink raso, vieni minksciau kiti kategoriskiau.. tuom ir idomus sis svietas kad visi skirtingi, ir pasipykti sveika, ir nedraugauti kuri laika ir vel gristi ... cia juk seima

( vyras pasakytu mano kad tai sekta o ne seima.. bet as sakau seima shopomaniu.. )
QUOTE(*Kamelija* @ 2013 10 29, 17:17)
Merginos, gal žinot kurių liemenėlių iš maidenform petnešėlės nugaroje susikryžiuoja? tos kur po 10, tai nėra daugumos nuotraukų iš nugaros, tai reik suprast, kad jos nesikryžiuoja? labai reiktų, kur susikryžiuoja, nes man visų petnešėlės krenta
sito jau as nzn nes tik kelis turiu modleiukus ir tie nesikryziuoja

bet man asmeniskai gerokai mazesnes petnesos maiden lyginant su VS