Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(RamuM @ 2013 10 29, 18:52)
Jūsų siuntinio įkainiai skaičiuojasi 2-3 kg,o mano siuntinio 3-4kg,nu ir ten nedaug turėtų prisidėti  g.gif

gal siuntos gabaritai dideli, sunku pasakyti kai nezinau kaip yra is trikruju 4u.gif su julija reiketu susirasyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 10 29, 18:23)

adrenalino galima nusipirkt be recepto? g.gif

Tikrai taip rolleyes.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Gal kuri esat testavusi ir galite apibudinti siuos vyriskus kvepalus? ax.gif
http://www.lilydirec...Box_p_3104.html
MB megstamiausi Chanel Allure Homme sport ir Carolina Herrera 212 vip reikia kazko panasaus,bet kitokio,nes jau kuris laikas i ju neislipa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuM @ 2013 10 29, 18:52)
Jūsų siuntinio įkainiai skaičiuojasi 2-3 kg,o mano siuntinio 3-4kg,nu ir ten nedaug turėtų prisidėti  g.gif

3-4 kg man rodo 10,80 Lt.
Papildyta:
QUOTE(RamuM @ 2013 10 29, 19:02)
Na taip ir man tiek pat gaunasi, g.gif  Tai gal koks pakavimo mokestis prisideda g.gif  nes daugiau nesuprantu iš kur pas mane 13,80 gavosi g.gif

Nuo lapkričio 1 d. 3 Lt už pakavimą bus kaip paslaugą, plius dar pakuotės kaina. O dabar už ką paėmė 3 Lt nežinau.
Nors vieną kartą pirkau džinsus, tai atsiuntė čekį pardavėja, kad jai jų siuntimas virš 10 Lt kainavo, tai tyrinėjau ir nesupratau už ką ten priskaičiavo jai tiek, nes jei tik svoris su registracija, tai net 4 Lt buvo per daug. Žodžiu, kartais pasinaudoja mūsų nežinojimu tos paštininkės.
Atsakyti
QUOTE(Odeciausia @ 2013 10 29, 14:39)
ateinu padekot uz siuntinukus, ir penktadieni, ir sekmadieni lekiau prekiu, kaip smagu  wub.gif MB tik dzinsai netiko, o man batai Michael antonio kaip nulieti  wub.gif beje gavau ta aeropostale svarkeli trikotazini populiaruji L, pilka, tai vaizdas geresnis nei M, tai gal kuri dar neuzsipirkot, galiu perleist M, juodas
http://www.aeroposta...mp;clickid=cart

O kiek L dydzio mazdaug per krutine 4u.gif ?

Kaip supratau pilkas geriau atrodo negu juodas ax.gif ax.gif
Atsakyti
Bet kainai turi įtakos ir siuntinio dydis/gabaritai,ne tik svoris ax.gif
Atsakyti
Laureta, prasau paziurekit mano laiskuti ax.gif .Labai reikia,bijau,kad akcija baigsis(galioja tik viena diena) 4u.gif
Atsakyti
Bloomingdales atsiunte i pasta, paltu ispardavimas per nuoroda 4u.gif

http://www1.blooming...?...w&EMAIL_ID=
Atsakyti
Jei dar reikia, rašau aeopostale juodų džinsiukų 8 dydžio išmatavimus:
liemuo 37, klubai 48, vidinis klešnės ilgis 74. Gerai tamposi.

Dabar svarstau, kad liemuo tikrai platus, nežinau kodėl tik 37 cm išsimatavo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kipitun: 29 spalio 2013 - 19:04
o sakykit nera dar prekyciu Vilniuje? pavedimas padarytas 10.13 blush2.gif kai nauja tai kaip is medzio esu iskritusi biggrin.gif
Atsakyti
uff.perskaičiau biggrin.gif nieko žiūriu gero nepirkot biggrin.gif nes liemenuko bijau pirkti iki kol baigsiu maitinti antrą špoką biggrin.gif

dėl merginų darbo..na jau virš metų draugaujam ir supratau,kodėl su siuntom ilgiau stringa, nes mergytes perka VISKĄ ir neriboja kiekių 4u.gif kas dažnai matyti kitų tarpininkių temoj,kad iš vienos ar kitos nebeperka smile.gif arba tam tikrų prekių nebeperka, tik atitinkamus kiekius... o kai viskas supirkta, tai viską ir surūšiuoti reikia, tad tikiu ,kad šios temutės šeimininkių darbas tikrai didesnis, nes dideli srautai, o darbo jėgų tik dvi smile.gif čia Ingutė, ten Laureta. Tad noriu tik padėkoti už galimybę nusipirkti visad iš ten kur norim ir tiek,kiek norim 4u.gif ir žinoma už pastangas nupirkti greičiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bimbamm @ 2013 10 29, 19:10)
O kurioje cia vietoje yra ta rusu vaistine? Man reiketu barsuko tauku...

Ir Vilkpedes bazeje prekiauja rusiskais papildais, tepalais... Sako, kad ten barsuko visokiu produktu yra. Greiciausiai nuvarysiu ten sestadieni pasizvalgyti, jei kam idomu, papasakosiu ka maciau. Sestadieni jie dirba gal iki 3 val.
Atsakyti