Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išgyventi išsiskyrimą

draugas pasakė, kad nejaučia man nieko ir savęs jam perlipti neišeis...
taip širdį skauda, kad sienom lipti norisi, kur atrasti ramybę, neišeina nei dirbti, nei miegoti, nieko negaliu su savim padaryti. raminu, kad būna baisesnių istorijų, kai skiriasi žmonės pragyvenę santuokoj, turėdami vaikų, ar po super ilgų draugysčių, bet neguodžia...
atrodo kuo toliau tuo sunkiau darosi verysad.gif savaitė praėjo, bet rodos viskas tik blogyn eina verysad.gif
Atsakyti
oi,mergaite 4u.gif praėjo tik savaitė...realiai tai va tik dabar imi suprasti kas įvyko. Bent jau aš manau,kad pirmiausia ir reikia-ir tom siemom lipti,ir kažkiek nemiegoti,ir verkti ir t.t.,o paskui jau imtis kažkokios veiklos. skausmas turi būti išlietas,o ne užgniaužtas.
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2013 10 28, 09:57)
oi,mergaite 4u.gif praėjo tik savaitė...realiai tai va tik dabar imi suprasti kas įvyko. Bent jau aš manau,kad pirmiausia ir reikia-ir tom siemom lipti,ir kažkiek nemiegoti,ir verkti ir t.t.,o paskui jau imtis kažkokios veiklos. skausmas turi būti išlietas,o ne užgniaužtas.

taip, suprantu.
lieju as ta skausma, kalbu apie tai, verkiu, einu is proto, nemiegu, atrodo nurimstu, ir vel viskas is naujo. ir metu jau seniai nebe 20 kad taip paluzti, bet nesugebu susiimti..
taip noreciau kad kas pasidalintu patirtimi ir mintimis, bei pavydziais kad gali buti daug blogiau, nezinau, kazkuo kas padetu susiimti ir suvokti kad gyvenimas tesiasi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2013 10 28, 08:54)
taip, suprantu.
lieju as ta skausma, kalbu apie tai, verkiu, einu is proto, nemiegu, atrodo nurimstu, ir vel viskas is naujo. ir metu jau seniai nebe 20 kad taip paluzti, bet nesugebu susiimti..
taip noreciau kad kas pasidalintu patirtimi ir mintimis, bei pavydziais kad gali buti daug blogiau, nezinau, kazkuo kas padetu susiimti ir suvokti kad gyvenimas tesiasi  verysad.gif

aš tai kažkaip nemanau,kad šiuo metu tau padėtų liūdnos istorijos,kad ir gerom pabaigom. tiesiog dabar toks laikas,kai tavo bėda tau atrodys pati didžiausia ir tiek. aš galiu pasakyt,kad išgyvensi wink.gif tiesiog reikia išliūdėti, išgėdėti ir tiek. Sako,kad santykių nutrūkimas va toks,kai vienas dar myyli,o kitas nebe-tolygu mirčiai,artimo,mylimo žmogaus mirčiai.Taigi... tiesiog turi išskaudėti ir tiek.
Man šiaip labai patinka toks posakis "Kiekvieno žmogaus širdyje yra mažos kapinės, - kur palaidoti tie, kuriuos kažkada mylėjome". Va taip va-neišeis tas žmogus iš tavo gyvenimo taip paprastai 4u.gif Stiprybės,kantrybės ir tikėjimo 4u.gif
Atsakyti
Female, puikiai tave suprantu, nes pati vos prieš metus patyriau šį pragarą. Galiu pasakyti tik tiek, kad turi tą skausmą išjausti, išgyventi. Tam reikia laiko.
Kituose forumuose aprašiau kuo užsiimdavau, ką veikdavau, kad mažiau skaudėtų. Jei netingi, pasiskaityk. Gal atrasi tai kas ir tau tiks.
Jei nori išsikalbėti ar konkrečiai kažko paklausti (pasikonsultuoti) drąsiai rašyk į AŽ. Padėsiu kuo galėsiu: išklausysiu, patarsiu.
Būk stipri 4u.gif
Atsakyti
Female, iš pradžių tikrai skaudės verysad.gif
Man skaudėjo verysad.gif Jaučiau fizinį skausmą kiekvienoje kūno dalyje, būdavo akimirkų kai atrodydavo negaliu kvėpuoti.... Prabusdavau naktį ir tokią tuštumą jaudavau, tokią nykumą verysad.gif Negalėjau miegoti, negalėjau valgyti.... nieko negalėjau ir nenorėjau doh.gif
Po kokio mėnesio buvimo duobėje supratau, kad aplinkiniai nekalti dėl mano nesusiklosčiusio gyvenimo, kad vaikas negali matyti nuolatos verkiančios savo mamos. nusprendžiau, kad kažką reikia daryti. Pirmiausia ką padariau, išsiruošiau į kelionę - tokią, kur reikėjo fizinių pastangų. Ne pliaže pagulėti tarp laimingų šeimų, o tokia, kur reikia fizinių pastangų kažką daryti. manau, šis žingsnis buvo labai teisingas, nes pirmą kartą po skyrybų ten pasijaučiau rami ir laiminga. Po to... grįžus namo, po truputėli ėmiausi veiklos, tik tokios, kurios norėjau. ir ta tuštuma po truputėlį užsipildė kitais dalykais mirksiukas.gif Nesakau, kad per vieną dieną, bet...
Gal ir tau padėtų kažkokia fizinė veikla? sporto klubas, baseinas, dviratis, bėgiojimas ar galu gale namų generalinis tvarkymas? O su laiku viskas palengvės, atsiras norų ir naujų svajonių 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Izele: 28 spalio 2013 - 10:29
QUOTE(Female @ 2013 10 28, 07:54)
taip, suprantu.
taip noreciau kad kas pasidalintu patirtimi ir mintimis, bei pavydziais kad gali buti daug blogiau, nezinau, kazkuo kas padetu susiimti ir suvokti kad gyvenimas tesiasi  verysad.gif

As irgi pergyvenau skirybas, tada kazkas manyje pasikeite, nustojau vertinti save, viskas pasidare beprasmiska.
Dabar jau kitoje santuokoje ir tiesiog gyvenu del kito zmogaus, man gyvenimo jau nereikia.
Skyrybos buvo pries 17 metu.
Sako laikas gydo... nezinau. Laikas ir gydo ir zudo.
Bet kai prisimenu ta laikotarpi tai puolu i asaras ir nebenoriu gyvent. Na vel - yra presme gyvent del kito zmogaus ir dziaugtis kito dziaugsmais.
Jei dabar tektu skirtis tai man asmeniskai vienodai- nusispjaut.

LInkiu, kad tau butu geriau. Bet as nezinau ka patarti.
Atsakyti
bei pavydziais kad gali buti daug blogiau, nezinau, kazkuo kas padetu susiimti ir suvokti kad gyvenimas tesiasi  verysad.gif

Čia iš tos serijos,kad pasidžiaugt,kaip gera jog kaimyno tvartas dega ,ne mano.Dėl to? g.gif
Kiekvienam savos bėdos atrodo didžiausios.
Tokiems dalykams išgyvent/susigyvent laiko reikia.Savaitėlė pirma,sunki,antra bus galbūt dar skaudesnė..Neguodžia,žinau.Bet turi pats žmogus tai išgyvent,pergyvent,paskui susigyvent ir galiausiai jau susitaikyt su ta mintimi.O kiek tai laiko trunka,kiekvienam skirtingai.
Atsakyti
QUOTE(Plepuška @ 2013 10 28, 13:26)
Čia iš tos serijos,kad pasidžiaugt,kaip gera jog kaimyno tvartas dega ,ne mano.Dėl to? g.gif

o kodėl pasidžiaugt? gal kad mažiau savęs gailėt?
Atsakyti
QUOTE(Plepuška @ 2013 10 28, 15:26)
Kiekvienam savos bėdos atrodo didžiausios.
Tokiems dalykams išgyvent/susigyvent laiko reikia.Savaitėlė pirma,sunki,antra bus galbūt dar skaudesnė..Neguodžia,žinau.Bet turi pats žmogus tai išgyvent,pergyvent,paskui susigyvent ir galiausiai jau susitaikyt su ta mintimi.O kiek tai laiko trunka,kiekvienam  skirtingai.

tikrai ne del to kad pasidziaugt. realiai tragedija buna kai seimos skiriasi, kai yra vaikai, todel tokiais pavydziais stengiuosi save isblaivyti, kad ner ko cia per daug virkaut - ne vienas draugyste buvo, ne viena dar bus..
Atsakyti
taip, suprantu.

Sveikute smile.gif Man irgi panasiai buvo,tik mano draugas pasake,kad nezino ar mane myli..Taip ir issikyrem. Ir dabar po beweik 4 metu,as turiu nuostabiausia pasaulyje vyra ir nuostabu suneli blush2.gif ir dabar galeciau buvusiajam tik padekot smile.gif
Tad nenusimink viskas bus gerai 4u.gif jeigu taip atsitiko vadinasi taip ir turejo but,ir kad gyvenimas tau yra paruoses kazka geresnio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jaratux @ 2013 10 28, 15:38)
Sveikute smile.gif Man irgi panasiai buvo,tik mano draugas pasake,kad nezino ar mane myli..Taip ir issikyrem. Ir dabar po beweik 4 metu,as turiu nuostabiausia pasaulyje vyra ir nuostabu suneli blush2.gif  ir dabar galeciau buvusiajam tik padekot smile.gif
Tad nenusimink viskas bus gerai 4u.gif jeigu taip atsitiko vadinasi taip ir turejo but,ir kad gyvenimas tau yra paruoses kazka geresnio smile.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti