QUOTE(Female @ 2013 10 28, 06:57)
draugas pasakė, kad nejaučia man nieko ir savęs jam perlipti neišeis...
taip širdį skauda, kad sienom lipti norisi, kur atrasti ramybę, neišeina nei dirbti, nei miegoti, nieko negaliu su savim padaryti. raminu, kad būna baisesnių istorijų, kai skiriasi žmonės pragyvenę santuokoj, turėdami vaikų, ar po super ilgų draugysčių, bet neguodžia...
atrodo kuo toliau tuo sunkiau darosi
savaitė praėjo, bet rodos viskas tik blogyn eina 
taip širdį skauda, kad sienom lipti norisi, kur atrasti ramybę, neišeina nei dirbti, nei miegoti, nieko negaliu su savim padaryti. raminu, kad būna baisesnių istorijų, kai skiriasi žmonės pragyvenę santuokoj, turėdami vaikų, ar po super ilgų draugysčių, bet neguodžia...
atrodo kuo toliau tuo sunkiau darosi
Dabar - grimsi į savo liūdesio dugną ir bus labai sunku. Bet, jei neleisi sau išgedėti iki galo - taip ir neatsisveikinsi su praeitimi, nepradėsi naujo etapo. Kiek laiko tau prireiks - niekas negali pasakyti, savaitė - dar visai nedaug..
Kas gali padėti? Gal žinojimas, kad visa tai kada nors baigsis. Pragiedrės, audros liausis, naktis nebus amžina. Jei liūdna - ir liūdėk, neapgaudinėk savęs ir kitų dirbtinėm emocijom, tas niekur neveda. Nesinori niekur eiti - ir neik. Norisi išsilieti - rašyk, čia ar kitur; kalbėk su žmonėmis, kurie palaiko. Neskubėk su naujais santykiais. Verksi septynias naktis - aštuntą jau bus lengviau, o jei, priešingai, bandysi skausmą "numarinti" sau primestom veiklom, apsimestiniu stiprumu - jis niekur nedings, tik smogs dar didesne jėga.
Laikykis
Aš tokį siaubą išgyvenau prieš metus. Draugystė buvo tikrai trumpa, vos poros mėnesių, bet per emocijas trenkė beprotiškai stipriai. Man taip retai kas patinka, sunkiai prisileidžiu kitus žmones. Buvau jau pajaukinta ir jis nusprendė, kad jam geriau vienam. Negaliu apsakyti, kaip man skaudėjo, kad aš nesu su juo. Metų ir toli gražu nebe 20, bet esu apsiverkusi ir viduryje parduotuvės, nes nebesilaikiau. Apie namus išvis patyliu, kiekvieną rytą atsikeldavau aptinusiomis akimis. Kai kada nesusilaikydama parašydavau jam SMS, kartą parašiau laišką. Niekada neprašiau, kad jis persigalvotų, suprantu, kad per prievartą mielas nebūsi ir apskritai po pasakymo, kad "nenoriu su tavimi būti" aš vis tiek negalėčiau žiūrėti į jį taip, kaip anksčiau. Tiesiog atrodydavo, kad palengvės, bet tos parašymo dienos būdavo dar labiau aplaistytos ašaromis. Ir dabar, kai tai prisimenu ir rašau nėra labai gera, ašaros nori kauptis. Kas man padėjo? Man visuomet ateina riba, kai pasidaro savęs gaila. Susipažinom mes internete, iš kurio po susitikimo su juo greitai ir išsiregistravau. Grįžau atgal. Guodžiausi nepažįstamiems žmonėms, rašydavau ir verkdavau. Dabar tai atrodo kiek juokinga, bet ir tų žmonių pasisakymuose rasdavau sau kažkiek stiprybės ir gerų minčių. Galiausiai po dviejų savaičių ašarojimo susitikau su vienu vaikinu. Jam taip niekada ir nesiguodžiau. Iškart po pirmo susitikimo pasijutau euforijoje, kaip labai jis man patiko, visą širdągraužį nuėmė tą patį vakarą. Su juo ilgai nebuvau ir taip pasižiūrėjus atgal man tasai mane pirmiau palikęs vaikinas, kiek aš jį pažinau, yra labiausiai man tikęs iki šiol sutiktas vyras. Bet kai jau emocijos kitokios, suprantu, kad niekas nėra vertas ašarų, išmokau labiau vertinti save, galbūt ir savigarbos daugiau atsirado, radau sau mielų užsiėmimų, pasikeitė kai kuriais klausimais mano nuomonė ir elgesys (mano požiūriu į gerą), viduje aš paaugau. Bet kokiu atveju aš manau, kad nieko nevyksta šiaip sau. Esu jau kartą labai norėjusi būti su vienu vaikinu, kelis metus apie jį pragalvojusi, bet kai labiau jį pažinau, kai turėjau galimybę su juo po tiek metų laukimo būti, to visiškai nebenorėjau. Ir norai turi būti atsargūs, gal kai kada geriau dėl jų ir nekovoti. Nežinau, ar aš su tuo pačiu vyru po kelių metų būčiau tokia pat laiminga, gal kažkas mane tiesiog apsaugojo.
Female, žinau, kad dabar sunku, bet viskas ik į gerą
. Svarbu neužsiciklinti mintimis apie tą žmogų kaip jau patį nerealiausią ir patį geriausią. Na vien jau tuo, kad jis nenori su jumis būti jis jums jau nėra geras. Labiausiai man gaila, kai žmonės užsiciklina, sudievina kitą žmogų, nesukuria dėl to laimingų kitų santykių arba sukūrę šeimas galvoja, kad su kažkuo kitu būtų buvę laimingesni. Iš tiesų gaila, kai kitas žmogus yra pajėgus nunešti viso gyvenimo laimę. Aišku, nė velnio jis nepajėgus, mes patys jam tokių galių suteikiame. Šiai dienai aš esu laiminga, tikiu, kad tokia būsiu ir ateityje, niekuomet nelyginu sutikto žmogaus su prieš tai mylėtu ir tikrai neleisiu savo laimės kažkam išsinešti. To palinkėsiu ir jums
Female, žinau, kad dabar sunku, bet viskas ik į gerą
QUOTE(jaratux @ 2013 10 28, 17:38)
Sveikute
Man irgi panasiai buvo,tik mano draugas pasake,kad nezino ar mane myli..Taip ir issikyrem. Ir dabar po beweik 4 metu,as turiu nuostabiausia pasaulyje vyra ir nuostabu suneli
ir dabar galeciau buvusiajam tik padekot
Tad nenusimink viskas bus gerai
jeigu taip atsitiko vadinasi taip ir turejo but,ir kad gyvenimas tau yra paruoses kazka geresnio 
Tad nenusimink viskas bus gerai
is principo tai taip - pries veja nepapusi
QUOTE(Ramunita @ 2013 10 28, 09:18)
aš tai kažkaip nemanau,kad šiuo metu tau padėtų liūdnos istorijos,kad ir gerom pabaigom. tiesiog dabar toks laikas,kai tavo bėda tau atrodys pati didžiausia ir tiek. aš galiu pasakyt,kad išgyvensi
tiesiog reikia išliūdėti, išgėdėti ir tiek. Sako,kad santykių nutrūkimas va toks,kai vienas dar myyli,o kitas nebe-tolygu mirčiai,artimo,mylimo žmogaus mirčiai.Taigi... tiesiog turi išskaudėti ir tiek.
Man šiaip labai patinka toks posakis "Kiekvieno žmogaus širdyje yra mažos kapinės, - kur palaidoti tie, kuriuos kažkada mylėjome". Va taip va-neišeis tas žmogus iš tavo gyvenimo taip paprastai
Stiprybės,kantrybės ir tikėjimo 
Man šiaip labai patinka toks posakis "Kiekvieno žmogaus širdyje yra mažos kapinės, - kur palaidoti tie, kuriuos kažkada mylėjome". Va taip va-neišeis tas žmogus iš tavo gyvenimo taip paprastai
O man sis posakis kvailas. Nebent isimtis yra artimi zmones, kurie jau ilsisi amzinybeje. Bet tik ne buvusios meiles
O del autores dabartines busenos tai cia normalus dalykas, savaite labai mazas laiko tarpas, kad sienom nelipt. Jau senai igrisusi fraze ''laikas gydo'', bet tik tai ir duos rezultatu. Ir daugiau laiko sau skirkit, pasilepinimui, grozio procedurom, masazui, begiojimui... Sutiksit kita vyra, o sis laikotarpis tik niurus tarpas jusu gyvenime
QUOTE(Ramunita @ 2013 10 29, 12:24)
o tu taip tiesiogiai supranti? šiaip jeigu nusivylei žmogumi,palaidojai tą,kurį manei,kad turi. Ir šiaip jeigu tavo buvusios meilės buvo vien tik tokie visokie gaidžiai,tai...tavo asmeninė tragedija....
Oho, ziuriu sveiko mastymo trukumas..., kad tokie isvedziojimai
Aplamai gyveni dabartyje, myli, ar galvoji Ramunita apie buvusius? Aciu Dievui , as ne, net nenoriu
oi,ne negalvoju apie juos,bet jie nėra iš tų,kurių net nenoriu prisiminti ir negalvoju apie juos taip,kad kur buvo mano akys,galva ir protas
Jie buvo ir tiek. Ir nei klaidos, nei ką.
Atropa belladonna,o patinkantį posakį,mintį,požiūri pavadinti kvailu/nesveiku tai čia ne įžeidimas ane?
čia tipo norma
Atropa belladonna,o patinkantį posakį,mintį,požiūri pavadinti kvailu/nesveiku tai čia ne įžeidimas ane?
QUOTE(Ramunita @ 2013 10 29, 16:06)
oi,ne negalvoju apie juos,bet jie nėra iš tų,kurių net nenoriu prisiminti ir negalvoju apie juos taip,kad kur buvo mano akys,galva ir protas
Jie buvo ir tiek. Ir nei klaidos, nei ką.
O prarasti žmogų, kurį myli mano nuomone yra tolygu tragedijai. Bent man taip buvo. Taip, aš išgyvenau tragedija ir tuo laikotarpiu buvo labai skaudu. Ir tai visiškai normali būsena. Aišku, dabar jau viskas praeityje ir aš laiminga su kitu žmogumi, kuri labai myliu, tačiau tada man viskas atrodė kaip pasaulio pabaiga.
O iš cambala pasisakymų man išvis nepanašu, kad ji būtų "nudegusi".
QUOTE(Ramunita @ 2013 10 29, 16:06)
čia tipo norma 
Kaip suprantu suaugus esat moteris? Taip?
Sakyčiau, verta tas kapines širdy suart ir užsodint dailiu sodu su gėlynu - neliks tiek pykčio ir noro "gaidžiais" svaidytis
QUOTE(Deila* @ 2013 10 29, 16:26)
O prarasti žmogų, kurį myli mano nuomone yra tolygu tragedijai. Bent man taip buvo. Taip, aš išgyvenau tragedija ir tuo laikotarpiu buvo labai skaudu. Ir tai visiškai normali būsena. Aišku, dabar jau viskas praeityje ir aš laiminga su kitu žmogumi, kuri labai myliu, tačiau tada man viskas atrodė kaip pasaulio pabaiga.
O iš [b]cambala pasisakymų man išvis nepanašu, kad ji būtų "nudegusi".[/B]
Kodel? Na mylejau kazkada toki( ne viena), del kurio ''lipau sienom''
po to, kai jis pasake, kad ''jis manes nebemyli... , arba taktiskiau, kad mes nereikalingi vienas kitam...'' Ir kas tada toliau?... Paverkslenau, gal menesi, gal daugiau, paskui atsirado kitas vyras, kuris parode demesi, ir kuriam as ''verkslenau, koks anas buvo geras''... O tas kitas yra mano vyras, as ji myliu...
Galiu pasakyti tik tiek, kad visada atrasi to ko ieskai, taip..., gyvvenime ne viskas taip klostosi kaio noiri, bet jei tau kazkas skirta - tai turi isgyventi
QUOTE(flight @ 2013 10 28, 17:55)
o jei, priešingai, bandysi skausmą "numarinti" sau primestom veiklom, apsimestiniu stiprumu - jis niekur nedings, tik smogs dar didesne jėga.
tikrai taip. seniai visur rasoma: isgyventi, priimti ta gedejima, galu gale megautis, nes tai... praeis. skausmo etapa keicia pykcio arba kitokiu jausmu(tarkim atsalimo/abejingumo) etapas - tai rodo, kad jau einama toliau.
labai kvaila gydyti sielvarta bureliais, suniuku, o blogiausia - nauju zmogumi...nes nebutu net sazininga.
siaip is patrirties: kuo baisesnis atrode gedejimo laikas, tuo didesne nupstaba veliau apima: ir as SITAIP gedejau, o dabar SITAIP (radikaliai kitaip, visai lengvai ir abejingai) jauciuosi...!
esu minejus kitose temose, kad yra keli mitai, kuriaisi visi aklai tiki, kuriuos proaguoja visokios pop-psichologijos.
tie mitai tai:
1. kuo greiciau pasinerk i veikla
2.isigyk gyvuneli
3. verkti negrazu
ir pats populiariausias...
4. ..laikas gydo zaizdas....
laikas nieko negydo, zmogus gydosi, arba - ne. todel yra zmoniu, kurie po 40m.tragedijos, reaguoja tarsi ji butu ivykusi vakar, o yra zmoniu, kurie teisingai isgyvena visus etapus, nors ir kiekvienas savo tempu...
Papildyta:
p.s. ir dar manau, kad visokie sportai ir grozio kaukes - tai tik tuomet kai norisi... o ne kai sporto metu norisi apsivemti, nes atejei per prievarta... jei norisi verkit miske ar po pagalve, gerai. nes jau uztenka mums to "pas mumis niekas neverkia, netgi moterys, nes visi mes stiprus" kulturos...
ir tas "sutiksiu geresni, tegul pasiunta" - ne visai sveika poza. tai ko zmogus kaltas, jei antrai pusei pasako: palieku, atleisk. tai dabar gyventi mele susiklijavus iki 90m? tik dziaukites nebegyvendami mele. tikrai, kaip atropa sakai, is daug ko galime pasidaryti pamokas. arba dovanas. arba tragedijas. viskas - nuo to pacio poziurio priklauso.
QUOTE(Maar @ 2013 10 28, 12:28)
Na vel - yra presme gyvent del kito zmogaus ir dziaugtis kito dziaugsmais.
Jei dabar tektu skirtis tai man asmeniskai vienodai- nusispjaut.
Jei dabar tektu skirtis tai man asmeniskai vienodai- nusispjaut.
Kas jums,moterys,yra
Nemyli savo vyro,jei tau vienodai butu.