Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išgyventi išsiskyrimą

QUOTE(cukraus_vata @ 2014 02 22, 10:00)
Žinau, kad tas gėrimas nieko gero neduoda, bet tuo metu tą akimirką atitolina visą tą kaltės jausmą, tas mintis... Aišku paskui būna tik dar blogiau, o tada vėl norisi pasigert, kad tą dar blogiau vėl nustumt ir gaunasi užburtas ratas... jei kas mokat sukurkit naują temą 4u.gif

Tai žiūrėk, kad prie sielvarto neprisidėtų alkoholizmo problemos, nes skamba labai viskas negerai.

Nežinau, merginos, nereikia bėgti nuo tų jausmų. Abo, gal tu per daug stengiesi pamiršti ir neišeina. Čia kaip su posakiu, jei kas nors tau pasako negalvoti apie dramblį, juk iš karto apie jį pagalvosi. Manau reikia sveikais būdais kažkaip išlieti tą sielvartą. Gėrimas gi irgi bėgimas nuo savęs pačios, tik plius dar papildomai problemų sukurti gali. Pamiršti žinokit mes niekada nepamiršim. Galima tik išmokti su tuo gyventi. Aš tikiuosi, kad galima. Man dar pačiai iki to toli. Nes tik iš namų išėjusi, man jis visur vaidenasi, bijau sutikti, bijau, kad palūšiu, iš vienos pusės nieko nesinori žinoti, iš kitos pusės kiekviena smulkmena domina. Nuėjus net į kavinę, jei mes ten esam buvę, iš karto prieš akis iškyla vaizdas, kaip mes čia buvom, ką mes kalbėjom, ką darėm doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2014 02 22, 14:40)
Tai žiūrėk, kad prie sielvarto neprisidėtų alkoholizmo problemos, nes skamba labai viskas negerai.

Nežinau, merginos, nereikia bėgti nuo tų jausmų. Abo, gal tu per daug stengiesi pamiršti ir neišeina. Čia kaip su posakiu, jei kas nors tau pasako negalvoti apie dramblį, juk iš karto apie jį pagalvosi. Manau reikia sveikais būdais kažkaip išlieti tą sielvartą. Gėrimas gi irgi bėgimas nuo savęs pačios, tik plius dar papildomai problemų sukurti gali. Pamiršti žinokit mes niekada nepamiršim. Galima tik išmokti su tuo gyventi. Aš tikiuosi, kad galima. Man dar pačiai iki to toli. Nes tik iš namų išėjusi, man jis visur vaidenasi, bijau sutikti, bijau, kad palūšiu, iš vienos pusės nieko nesinori žinoti, iš kitos pusės kiekviena smulkmena domina. Nuėjus net į kavinę, jei mes ten esam buvę, iš karto prieš akis iškyla vaizdas, kaip mes čia buvom, ką mes kalbėjom, ką darėm  doh.gif

ne, per daug as nesistengiu. is pradziu isviso nesistengiau. tik liudejau, verkiau ir gedejau. dabar jau laikas nustoti gedeti, liudeti ir verkti. tikrai laikas. tikrai jau uztektinai priverkta ir priliudeta. todel ir stengiuosi kiekviena diena nusiteikti ir galvoti pozityviai. stengiuosi nebegalvoti ir neberodyti savo skausmo. jau laikas, jau privalau gristi i gyvenimas. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2014 02 23, 16:15)
ne, per daug as nesistengiu. is pradziu isviso nesistengiau. tik liudejau, verkiau ir gedejau. dabar jau laikas nustoti gedeti, liudeti ir verkti. tikrai laikas. tikrai jau uztektinai priverkta ir priliudeta. todel ir stengiuosi kiekviena diena nusiteikti ir galvoti pozityviai. stengiuosi nebegalvoti ir neberodyti savo skausmo. jau laikas, jau privalau gristi i gyvenimas.  verysad.gif

Sudėtinga viskas... man net šviečianti saulė ir geras oras kažkokią depresiją kelia, tik dar labiau tas faktas bado akis, kad aš viena, kad tokioje bjaurioje situacijoje... nors yra aplinkui ir draugų, kurie tikrai paguos, palaikys kompaniją, yra su kuo tą laiką praleisti, bet vos tik leidžiu mintims nuklysti ir vėl liūdesys išlenda.
Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2014 02 23, 17:49)
Sudėtinga viskas... man net šviečianti saulė ir geras oras kažkokią depresiją kelia, tik dar labiau tas faktas bado akis, kad aš viena, kad tokioje bjaurioje situacijoje... nors yra aplinkui ir draugų, kurie tikrai paguos, palaikys kompaniją, yra su kuo tą laiką praleisti, bet vos tik leidžiu mintims nuklysti ir vėl liūdesys išlenda.

Per daug sudetinga verysad.gif Man dabar reikia parasyti svarbu darba, o as nesugebu susikaupti verysad.gif Tokia silpna jauciuosi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2014 02 23, 18:07)
Per daug sudetinga  verysad.gif  Man dabar reikia parasyti svarbu darba, o as nesugebu susikaupti  verysad.gif  Tokia silpna jauciuosi  verysad.gif

Man irgi taip sutapo, kad reikėjo ruoštis, mokytis, lyg mažą dar nervų būtų. Bet žinok šiaip ne taip viskas buvo gerai, nors ten jau per ašaras skaitydavau. Na tavo atveju, gi pati sakai, kad laiko daug praėję, tai tik susikaupk ir daryk. Kaip tik užsiėmimas bus.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

jungiuosi į jūsų nedidelį būrelį , bet lai jis ir nedidėja..smile.gif
Mūsų visų istorijos panašios ir skausmas tas pats, tad nerašysiu apie jį..

Merginos, supraskite - kartokite sau n kartų kol patikėsite, nes tai tikra tiesa - tai nebuvo tas žmogus, nebuvo jūsų ištikimasis gyvenimo palydovas, jis nevertas jūsų ašarų, nes neįvertino jūsų, o tikrasis žmogus JŪSŲ LAUKIA, JŪSŲ IEŠKO. O jūs (mes) verkdamos neleidžiate JUMS susitikti, gali būti jis visai netoli ir ilgesingai laukia - JŪSŲ VIENINTELĖS,kad apdovanotų savo meile, bet jūsų akys nesusitinka, nes jos užverktos ir mato tik praeitį. Leiskite gyvenimui jus apdovanoti, išeikite iš meilės kapinių smile.gif Aš irgi noriu išeiti smile.gif
Atsakyti
Ellein, kaip save tuo įtikinti? Man jis kone dievybe jau tampa biggrin.gif Pats gražiausias, pats geriausias, pats nuostabiausias, gyvenime tokio nebebus. Paskui seka graužatis, kad praradau jį, po to, baimė, kad lemta jau tik su kokiu lopu būti, nes gi nu jau geresnio tai jau nebeatsiras, šitas vienintelis ant šio svieto lotuliukas.gif Juokas pro ašaras. Aišku, čia gal jau mano užgautos ambicijos kalba, noriu to, ko negaliu turėti. Iš kitos pusės, velnias tikrai jį mylėjau ir myliu. Verkti ir raudoti neketinu, gyvenu ir stengiuosi, tik nežinau, merginos, kaip atsikratyti šitų baimių? Kaip? Kaip negalvoti, kad nesu verta meilės? Atrodo tėvai vaikystėje mylėjo, tai nesuprantu iš kur pas manęs šita trauma, kad va bloga mergaitė buvai, neverta tu esi jo, atimam jį iš tavęs, kas gi tokią gali mylėti... Čia šita man didžiausia problema, matyt ir santykiuose tai pasireiškia, taip bijau žmogaus netekti, kad ir netenku.
Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2014 02 23, 19:17)
Man irgi taip sutapo, kad reikėjo ruoštis, mokytis, lyg mažą dar nervų būtų. Bet žinok šiaip ne taip viskas buvo gerai, nors ten jau per ašaras skaitydavau. Na tavo atveju, gi pati sakai, kad laiko daug praėję, tai tik susikaupk ir daryk. Kaip tik užsiėmimas bus.

bandau, bandau. tik kad ta apatija ir mintys visad nuklystancios pas ji, kisa pagalius man i ratus.

QUOTE(Ellein @ 2014 02 23, 23:16)
Sveikos  4u.gif

jungiuosi į jūsų nedidelį būrelį , bet lai jis ir nedidėja..smile.gif
Mūsų visų istorijos panašios ir skausmas tas pats, tad nerašysiu apie jį..

Merginos, supraskite - kartokite sau n kartų kol patikėsite, nes tai tikra tiesa - tai nebuvo tas žmogus, nebuvo jūsų ištikimasis gyvenimo palydovas, jis nevertas jūsų ašarų, nes neįvertino jūsų, o tikrasis žmogus JŪSŲ LAUKIA, JŪSŲ IEŠKO. O jūs (mes) verkdamos neleidžiate JUMS susitikti, gali būti jis visai netoli ir ilgesingai laukia - JŪSŲ VIENINTELĖS,kad apdovanotų savo meile, bet jūsų akys nesusitinka, nes jos užverktos ir mato tik praeitį. Leiskite gyvenimui jus apdovanoti, išeikite iš meilės kapinių smile.gif Aš irgi noriu išeiti smile.gif

labai graziai tu cia 4u.gif gaila, kad ir tau tenka prie musu jungtis verysad.gif

merginos, sypsokimes kita savaite. sypsokimes pacios sau. del saves bigsmile.gif viskas mums bus gerai bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Siaip111 @ 2014 02 23, 23:29)
Ellein, kaip save tuo įtikinti? Man jis kone dievybe jau tampa  biggrin.gif Pats gražiausias, pats geriausias, pats nuostabiausias, gyvenime tokio nebebus. Paskui seka graužatis, kad praradau jį, po to, baimė, kad lemta jau tik su kokiu lopu būti, nes gi nu jau geresnio tai jau nebeatsiras, šitas vienintelis ant šio svieto  lotuliukas.gif Juokas pro ašaras. Aišku, čia gal jau mano užgautos ambicijos kalba, noriu to, ko negaliu turėti. Iš kitos pusės, velnias tikrai jį mylėjau ir myliu. Verkti ir raudoti neketinu, gyvenu ir stengiuosi, tik nežinau, merginos, kaip atsikratyti šitų baimių? Kaip? Kaip negalvoti, kad nesu verta meilės? Atrodo tėvai vaikystėje mylėjo, tai nesuprantu iš kur pas manęs šita trauma, kad va bloga mergaitė buvai, neverta tu esi jo, atimam jį iš tavęs, kas gi tokią gali mylėti... Čia šita man didžiausia problema, matyt ir santykiuose tai pasireiškia, taip bijau žmogaus netekti, kad ir netenku.

kad geresnis yra, tai as galiu uzgarantuoti mirksiukas.gif mano meile tikrai geresnis uz tavaji biggrin.gif

nagi jeigu jis butu tave mylejes, nebutum tu jo atbaidzius ar netekus. ta meile buvo vienpuse ir tiek tu ziniu. nebusi tu su jokiu lopu, gali apsiraminti. atsiras tavo gyvenime kitas zmogus, kuri tu mylesi. jeigu ir lopas bus, vistiek, tu ji mylesi ir tau neatrodys, kad jis lopas lotuliukas.gif kantrybes. turek kantrybes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2014 02 24, 00:29)
Ellein, kaip save tuo įtikinti? Man jis kone dievybe jau tampa  biggrin.gif Pats gražiausias, pats geriausias, pats nuostabiausias, gyvenime tokio nebebus. Paskui seka graužatis, kad praradau jį, po to, baimė, kad lemta jau tik su kokiu lopu būti, nes gi nu jau geresnio tai jau nebeatsiras, šitas vienintelis ant šio svieto  lotuliukas.gif Juokas pro ašaras. Aišku, čia gal jau mano užgautos ambicijos kalba, noriu to, ko negaliu turėti. Iš kitos pusės, velnias tikrai jį mylėjau ir myliu. Verkti ir raudoti neketinu, gyvenu ir stengiuosi, tik nežinau, merginos, kaip atsikratyti šitų baimių? Kaip? Kaip negalvoti, kad nesu verta meilės? Atrodo tėvai vaikystėje mylėjo, tai nesuprantu iš kur pas manęs šita trauma, kad va bloga mergaitė buvai, neverta tu esi jo, atimam jį iš tavęs, kas gi tokią gali mylėti... Čia šita man didžiausia problema, matyt ir santykiuose tai pasireiškia, taip bijau žmogaus netekti, kad ir netenku.

Man irgi jis pats geriausias, pats gražiausias, pats nuostabiausias ir vienintelis, kurio žmona būti norėčiau... ir viską taip sudirbau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2014 02 23, 23:47)
kad geresnis yra, tai as galiu uzgarantuoti  mirksiukas.gif  mano meile tikrai geresnis uz tavaji  biggrin.gif

nagi jeigu jis butu tave mylejes, nebutum tu jo atbaidzius ar netekus. ta meile buvo vienpuse ir tiek tu ziniu. nebusi tu su jokiu lopu, gali apsiraminti. atsiras tavo gyvenime kitas zmogus, kuri tu mylesi. jeigu ir lopas bus, vistiek, tu ji mylesi ir tau neatrodys, kad jis lopas  lotuliukas.gif  kantrybes. turek kantrybes  mirksiukas.gif

Abo, juk čia ne konkursas, faktas, kad kiekvienai jos geresnis biggrin.gif Ar nori sulyginti? biggrin.gif Privalumų vardinimas tikrai "padės" mums juos užmiršti lotuliukas.gif Aš tik savo patirtimi galiu remtis, o mano patirtis rodo, kad jis šiaip jau ir buvo pats geriausias vaikinas, kokį iki šiol buvau sutikusi ir visai nepalengvina, kad mano draugai, artimieji, netgi tėvai taip irgi manė biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti