QUOTE(Siaip111 @ 2014 02 23, 19:17)
Man irgi taip sutapo, kad reikėjo ruoštis, mokytis, lyg mažą dar nervų būtų. Bet žinok šiaip ne taip viskas buvo gerai, nors ten jau per ašaras skaitydavau. Na tavo atveju, gi pati sakai, kad laiko daug praėję, tai tik susikaupk ir daryk. Kaip tik užsiėmimas bus.
bandau, bandau. tik kad ta apatija ir mintys visad nuklystancios pas ji, kisa pagalius man i ratus.
QUOTE(Ellein @ 2014 02 23, 23:16)
Sveikos
jungiuosi į jūsų nedidelį būrelį , bet lai jis ir nedidėja..

Mūsų visų istorijos panašios ir skausmas tas pats, tad nerašysiu apie jį..
Merginos, supraskite - kartokite sau n kartų kol patikėsite, nes tai tikra tiesa - tai nebuvo tas žmogus, nebuvo jūsų ištikimasis gyvenimo palydovas, jis nevertas jūsų ašarų, nes neįvertino jūsų, o tikrasis žmogus JŪSŲ LAUKIA, JŪSŲ IEŠKO. O jūs (mes) verkdamos neleidžiate JUMS susitikti, gali būti jis visai netoli ir ilgesingai laukia - JŪSŲ VIENINTELĖS,kad apdovanotų savo meile, bet jūsų akys nesusitinka, nes jos užverktos ir mato tik praeitį. Leiskite gyvenimui jus apdovanoti, išeikite iš meilės kapinių

Aš irgi noriu išeiti
labai graziai tu cia

gaila, kad ir tau tenka prie musu jungtis
merginos, sypsokimes kita savaite. sypsokimes pacios sau. del saves

viskas mums bus gerai
Papildyta:
QUOTE(Siaip111 @ 2014 02 23, 23:29)
Ellein, kaip save tuo įtikinti? Man jis kone dievybe jau tampa

Pats gražiausias, pats geriausias, pats nuostabiausias, gyvenime tokio nebebus. Paskui seka graužatis, kad praradau jį, po to, baimė, kad lemta jau tik su kokiu lopu būti, nes gi nu jau geresnio tai jau nebeatsiras, šitas vienintelis ant šio svieto

Juokas pro ašaras. Aišku, čia gal jau mano užgautos ambicijos kalba, noriu to, ko negaliu turėti. Iš kitos pusės, velnias tikrai jį mylėjau ir myliu. Verkti ir raudoti neketinu, gyvenu ir stengiuosi, tik nežinau, merginos, kaip atsikratyti šitų baimių? Kaip? Kaip negalvoti, kad nesu verta meilės? Atrodo tėvai vaikystėje mylėjo, tai nesuprantu iš kur pas manęs šita trauma, kad va bloga mergaitė buvai, neverta tu esi jo, atimam jį iš tavęs, kas gi tokią gali mylėti... Čia šita man didžiausia problema, matyt ir santykiuose tai pasireiškia, taip bijau žmogaus netekti, kad ir netenku.
kad geresnis yra, tai as galiu uzgarantuoti

mano meile tikrai geresnis uz tavaji
nagi jeigu jis butu tave mylejes, nebutum tu jo atbaidzius ar netekus. ta meile buvo vienpuse ir tiek tu ziniu. nebusi tu su jokiu lopu, gali apsiraminti. atsiras tavo gyvenime kitas zmogus, kuri tu mylesi. jeigu ir lopas bus, vistiek, tu ji mylesi ir tau neatrodys, kad jis lopas

kantrybes. turek kantrybes