QUOTE(Prieblandoj tyliai @ 2014 01 05, 03:28)
Noriu į jūsų būrį. Jaučiuosi baisiai, negaliu miegot, negaliu valgyt, kartais atrodo kad nebegaliu ir kvėpuot, ar kad nebenoriu. Aš pati kalta dėl tokios santykių baigties. Buvo sunkus metas mums ir atsirado kitas, pati nutraukiau santykius, nors šiaip jis pritarė buvo galima sakyt nutraukėm juos bendru sutarimu. Aš nebuvau neištikima, su tuo nauju susižavėjimo objektu net nesimylėjom. Prėjo keli mėnesiai ir supratau, kad myliu buvusį, bet dabar jau jis nebenori būti kartu. Sako, kad buvom per skirtingi ir kad mums nesusiklostė. O aš suprantu kasdien vis labiau, kad jo pasiilgau, jo juoko, akių žvilgsnio skvarbaus, šypsenos, kutenimo ir apkabinimų. Mes buvom susižadėję, planavom šeimą, vaikus. Nesugebėjau išsaugoti santykių, o dabar jau jis nebenori... Kalbam kaip draugai, nežinau ar jis pasiilgsta manęs, ar tebemyli, viena ką kartoja, kad nesutapom... Man labai labai skauda, nors tikriausiai esu verta to už tai, ką jam padariau, kokia kvaila ir užsispyrusi buvau. Užmerkiu akis ir matau mus apsikabinusius ir man ten taip gera, saugu. Žiūriu į rūpestingas akis, jaučiu šiltas rankas, tikrinančias ar šiltos manosios. Jis man šypsosi, sukutena, paima už rankos ir mes vakare einam lipdyt sniego senio, švenčiam Kalėdas su jo šeima, apsikabinam ir saldžiai užmiegam. Ryte atsikėlus aš atnešu jam karštos arbatos ir pažadinu bučiniu. Toks prisiminimas, atrodo, mano galvoje ir širdyje liks amžinai. Bet verkiu prieš užmigdama, kad tai vargu ar kada besugrįš, verkiu atsikėlus supratusi, kad ir vėl atsikėliau viena. Einu į darbą, kurį šiaip myliu bet dirbu kaip robotas, nes žinau kad namuose manęs niekas nebelaukia...

Saugokit santykius ir niekada nemeskit kelio dėl takelio...
nekaltink saves. jeigu jis taip lengvai pasidave, reiskia nelabai svarbi jam buvai

ir tai vistiek butu pasibaige taip, kaip pasibaige. laikykis

viskas bus gerai. jeigu ir liks tas prisiminimas, tai su laiku vistiek jis taip smarkiai nebedraskys tau sirdies.
QUOTE(Siaip111 @ 2014 01 05, 12:19)
Šiuo atveju taip išpuolė... buvo smalsu, ar tuomet teisingai pasirinkau. Na teisingai, negalėjau kitaip pasirinkti, tiesiog pati tuo įsitikinau. O mano meilė... matyt suprato priešingai. Na tiesiog nesuprantu gyvenimo.
Abo, jei manai, kad žmogaus nemyli ar abejoji, negalima taip elgtis, kaip elgėsi jis. Negalima kaltinti, kad kažkas tavęs nemyli, bet aš kaltinu, kad man leido tuo tikėti, kad tikino, jog viskas yra gerai, kad rodė tokį dėmesį ir meilę. Galit man sakyti, kad gyvenau iliuzijose, bet ne... visi aplink matė, visi man dabar sako, kad nesupranta, kad tai nepateisinama. Tiesiog jei visada būtų buvęs su manimi atviras, galbūt mes apskritai šituos santykius būtume išgelbėję arba bent jau aš dabar nesijausčiau kaip potenciali psichoterapeuto klientė
as suprantu, kad taip negalima, kad taip negrazu ir nesazininga, bet gyvenimas toks jau yra, vingiuotas, banguotas ir nei sioks nei toks. gyvenimo pakeleiviai taip pat. bus tau pamoka ir kita karta taip smarkiai netikesi ir nepasitikesi zmogumi, kad ir koks artimas jis tau bebutu.
QUOTE(Ciccio @ 2014 01 05, 16:43)
2 metai...nejau išties tiek ilgai nenurimsta išsiskyrimo liūdesys? Beveik pavydžiu...aš niekada neišgyvenau išsiskyrimo, niekada nejaučiau tokio ilgesio.
manau, kad kai myli, kai tikrai myli, tai tas neisnyksta niekados. tik su laiku ta meile, tas jausmas, tas skausmas, viskas viduje mutuojasi, slopsta, bet taip ir neisnyksta.
QUOTE(raganaujanti @ 2014 01 05, 17:29)
priimsit mane?

man dabar laaabaai skauda...
imk baliona

ir issiliek (pasipasakok) jeigu tik turi noro