QUOTE(gaily @ 2013 10 30, 10:41)
Gal turit parekomenduot dar kokiu filmu, kur neistikybes tema isipina? Na, kazkas pan. kaip sis, Last Night, Unfaithful..
The Piano (1993)
O aš paskutiniu nemažai žiūrėjau visokių siaubo/mistinių ir pan, o išskirti norėtųsi tik šiuos:
Interview with the Vampire (1994) - skamba tikriausiai neįtikinamai, bet aš jo viso taip ir nebuvau mačiusi. Kažkada vaikystėj dalį mačiau, bet tik tiek. Vis atidėliojau dėl Tom Cruise, kurio nevirškinu ir tiek

O be reikalo, nes filmas patiko, pasirodė įdomus, toks ir smagus, ir liūdnas vietomis, bet dar po to kurį laiką po jo peržiūros vis prisimindavau jį.
The Conjuring (2012) - o iš šito tikėjausi kaip ir nemažai, bet pasirodė toks kiek geresnis už vidutinį. Gal kad paskutiniu metu žiūrėjau ne vieną siaubo filmą, tai labai matėsi, kad na tiesiog pagal eilinį štampą sukurtas filmas, nieko naujo ar ypatingo. Na, gal dar pradžioj kelios vietos ir priverstų krūptelėti, bet antrojoje pusėje tai jau tikrai nebe.
Joy Ride (2001) - šis labai patiko. Apie brolius, kurie sumano pajuokauti ir per raciją pagauna vyruką, kuriam vienas iš jų prisistato kaip mergina ir pasiūlo susitikti viename motelyje. Tas vyrukas atvyksta, o jie apsistoję gretimame kambaryje sau smagiai kikena... Na, ir viskas ten po to labai smagiai pasisuka, kai tas vyrukas užsinori atsilyginti už šį pokštą. Įtampos bele kiek, labai įtraukė ir tiesiog nesinorėjo trauktis nuo ekrano iki paskutinės minutės. Nėra nei kraujo, nei vaiduoklių, tik persekiojimas, bet to visiškai pakanka, kad sukeltų daug emocijų.
Na, ir dar vienas, kurį pažiūrėti sumąsčiau įdomumo dėlei, kadangi paskutiniu metu daug kur apie jį šnekėjo interneto platybėse
A Serbian Film (2010) . po jo dar kurį laiką buvau be žodžių, kai kurios scenos tai įsiminė visam gyvenimui matyt. Na, ir svarbiausia, kad viskas kas vyko pirmąją valandą (seksas visokiomis formomis, šiek tiek kraujo pataškymų ir pan ) visiškai nublanko prieš kulminaciją, kuri tiesiog pribloškė. Baisesnio keršto tikriausiai neteko matyti.. Ir šiaip nerekomenduoju, nebent patinka visokie nesveiki filmai. O kūrėjams tai iš viso, nesuvokiu, kaip atėjo į galvą tokios mintys.. Na, bet čia būtų galima kalbėti ir kalbėti...