QUOTE(katilina @ 2013 12 28, 23:42)
Paskutiniu metu tiek daug pagyrų mačiau dviem filmams, kad pati užsidegiau noru kuo greičiau pamatyti.
Her ir
The wolf of Wall street. O gal kas jau žiūrėjot?
Her mane irgi labai domina, o The Wolf of Wall Street kažkodėl visai nesudomino, kai trailerį žiūrėjau.
Aš tai iš naujųjų filmų jau apsidžiaugiau radusi, kad yra
Out of the furnace, American Hustle ir
The Spectacular Now geros kokybės. Na, ir labai laukiu
12 years a slave.
Mano du paskutiniai 2013 m. žiūrėti filmai:
The Family (2013) - kaip ir kitos, žiūrėjau, kai rodė per tv. Na, toks visai neblogas, vietomis prajuokinęs, labiau patiko nei nepatiko, bet nepasakyčiau kad labai įsimenantis.
The Mortal Instruments: City of Bones (2013) - fantastinis filmas, toks iš twilight srities, tik čia vampyrai - vieni iš daugelio fantastinių personažų. Veiksmo nemažai, už tai gal pliusą dėčiau, bet visumoje - nieko gero. Daug tokių graudžiai juokingų momentų filme, pavyzdžiui, kai mergina, gyvenime aukštakulnių nedėvėjusi, sugeba su aukščiausiais kulnais ne tik vaikščioti, bet ir bėgioti ar net vieną kitą kovinį judesėlį parodyti, pagr. vaikinas groja pianinu (jau minėtame twilight'e pagr. veikėjas grojo pianinu ir po to dar ne vieną tokį pastebėti buvo galima, man rodos Kristianas Grėjus iš atspalvių irgi groja, nebent maišau kažką.. na, bet ne esmė

), tų klišių nemažai, vien žvilgsniai žvilgsniai žvilgsniai, kurie labiau buki nei kažką pasakantys.
Vienintelis geras dalykas - Saimonas, pagr. veikėjos draugas iš nevykėlių srities, bet taip nuoširdžiai prajuokinęs daugelį kartų.