QUOTE(Mėlynos akys @ 2013 12 14, 09:34)
Vajuza, as atsiprasau jei izeidziau
, siaip ne visai rimtai rasiau. Nepykit
P. S. as esu kino kritike
P. S. as esu kino kritike
Nepykstu,visokiu zmoniu buna,butu visi vienodi -butu liudna, ir tos nuotaikos moteru svyruoja
Atsiprasau uz bereikalinga posta,daugiau nepasikartos.
Aciu Klementyna :*
Turiningu visiems filmu
QUOTE(illuminated @ 2013 12 14, 15:15)
Nemačiau, juk pirmą ką tik pažiūrėjau.
Iš tikro norėčiau antrą "Hobito" filmą kinoteatre pamatyti, bet kai pagalvoju, kad prisirinks visokių mažvaikių, kalbėsis, triukšmaus, treškins popkorną- nugi visas žiūrėjimo malonumas man dings. Palauksiu, kol galėsiu kompe pamatyti, nors ir labai nekantrauju.
QUOTE(mjforever @ 2013 12 14, 16:37)
Buvo neseniai straipsnis- Kodėl Lietuvos vaikai tapo per maži žiūrėti Hobitą?
http://www.lrytas.lt...tm#.UqxeZydo3Oc
sakyčiau, visiškai teisingas cenzas. Kino teatre 16-ečiai nuobodžiavo ir išsilakstė, jis per ilgas vaikams, per rimtas, per sudėtingas, neskaitant, kad visas filmas išvien pasaka.
http://www.lrytas.lt...tm#.UqxeZydo3Oc
sakyčiau, visiškai teisingas cenzas. Kino teatre 16-ečiai nuobodžiavo ir išsilakstė, jis per ilgas vaikams, per rimtas, per sudėtingas, neskaitant, kad visas filmas išvien pasaka.
Bet negi ten kas tikrina, kiek kuriam vaikui metų?
Aš tai leisčiau ir jaunesniems žiūrėti, namie per TV dar ne tokių baisybių pamato.
QUOTE(Vajuza @ 2013 12 14, 23:47)
Nepykstu,visokiu zmoniu buna.
O aš skaičiau Mėlynų akių postą ir toks pyktis sukilo. Nors ir ne man skirta, nu bet WTF? Atėjo ir užsipuolė iš niekur nieko. Visai neprofesionali kritika kaip kritikei, kad ir kas ji būtų.
The shop around the corner (1940)- apie du tos pačios parduotuvės darbuotojus, kurie šiaip nelabai sutaria, tačiau, patys to nežinodami, įsimyli vienas kitą susirašinėdami laiškais. Paprastutis, bet labai mielas filmas, privertęs ne kartą nusijuokti. (Jei kažkam atrodo pažįstamas siužetas, tai naujesnis filmas "You've got mail" irgi pagal tą pačią pjesę pastatytas, nors ir nemažai kuo skiriasi). Labai patiko, rekomenduoju.
QUOTE(Vajuza @ 2013 12 14, 22:47)
Nepykstu,visokiu zmoniu buna,butu visi vienodi -butu liudna, ir tos nuotaikos moteru svyruoja
pradziai pamaniau,kad menulio fazes Jus gal veikia
o siaip,tai man nesuvokiama,kodel butent moterys (dazniausiai) 'kandziojasi'..,siaip is lempos..,tiesiog..,vat nori tik savo tulzi islieti ir tiek.., o gal siaip intrigas megsta..,nesuprantu. Tiesiog pati taip niekad nesielgiu,uztai ir stebiuosi. Viskas ok 
Turiningu visiems filmu
Turiningu visiems filmu
siaip tai as rasiau neutraliai ir nieko nenorecjau sukandziot.
QUOTE(katilina @ 2013 12 14, 23:20)
Nemačiau, juk pirmą ką tik pažiūrėjau.
Iš tikro norėčiau antrą "Hobito" filmą kinoteatre pamatyti, bet kai pagalvoju, kad prisirinks visokių mažvaikių, kalbėsis, triukšmaus, treškins popkorną- nugi visas žiūrėjimo malonumas man dings. Palauksiu, kol galėsiu kompe pamatyti, nors ir labai nekantrauju.
Žinokit nebijokit ir eikit
QUOTE(katilina @ 2013 12 15, 00:20)
katilina, tiek Akropolyje, tiek Multikine tikrina ir tikrai jaunesnių, nei leidžia cenzas, neįleidžia. Na, gal kokiais išskirtiniais atvejais pražiopso. Sykį mano sūnus su klasiokais( beje, dar ir lydimi vieno iš jų tėvo) planavo nueiti į filmą, tai kasose prametė kompaniją vien dėl to, kad daliai iš jų dar trūko kelių mėnesių iki reikiamo amžiaus. Pusseserė su vaiku ėjo į kažkokį filmą, tai neleido, nes jie jokio dokumento, įrodančio pakankamą amžių, neturėjo
mano vaiko neileido. 12 metu jai. be sansu, isvare. nors ,mano supratimu tai filmas vaikams. nu ar tai visai seimai.
QUOTE(Meege @ 2013 12 13, 17:23)
Per LNK rodė filma 2013.08.18 d. Gal žinote iš kur galima parsisiusti?
PREMJERA Šeimos nepasirinksi (You Can't Choose Your Family). Rež.: Christian Clavier. Vaid.: Christian Clavier, Jean Reno. Prancūzija. 2011. Komedija.
PREMJERA Šeimos nepasirinksi (You Can't Choose Your Family). Rež.: Christian Clavier. Vaid.: Christian Clavier, Jean Reno. Prancūzija. 2011. Komedija.
Mes rutracker'y radom.
Superine komedija,vietomis iki asaru juokiausi.
Gera vit.C doze garantuota
Geras, tikrai nesu girdėjusi, kad tikrintų vaikų amžių, nors, tiesą sakant, senokai kinoteatre bebuvau ir tai stengiuosi eiti ten, kur įdomu tik suaugusiems.
Kas galėtų patarti, kokiu formatu Hobitą verta kine žiūrėti- rodo paprastai, 3D ir 3D HFR.
O sakydama "mažvaikiai" turėjau galvoj ne visai mažus vaikus, na kokių 15-17 metų. Teko su tokiais filmus žiūrėti, tai užknisdavo siaubingai.
Kas galėtų patarti, kokiu formatu Hobitą verta kine žiūrėti- rodo paprastai, 3D ir 3D HFR.
O sakydama "mažvaikiai" turėjau galvoj ne visai mažus vaikus, na kokių 15-17 metų. Teko su tokiais filmus žiūrėti, tai užknisdavo siaubingai.
QUOTE(Shusha @ 2013 12 14, 23:50)
katilina, tiek Akropolyje, tiek Multikine tikrina ir tikrai jaunesnių, nei leidžia cenzas, neįleidžia. Na, gal kokiais išskirtiniais atvejais pražiopso. Sykį mano sūnus su klasiokais( beje, dar ir lydimi vieno iš jų tėvo) planavo nueiti į filmą, tai kasose prametė kompaniją vien dėl to, kad daliai iš jų dar trūko kelių mėnesių iki reikiamo amžiaus. Pusseserė su vaiku ėjo į kažkokį filmą, tai neleido, nes jie jokio dokumento, įrodančio pakankamą amžių, neturėjo
. Tai čia lydint suaugusiems šitaip griežtai pasielgta buvo... Vienų, manau, tuo labiau neįleistų. 
Neleidžia "Akropolyje" vaikų, bet kartą nuėjom ten siaubo filmo pažiūrėt, tai spjaudemės. Kas kad truputį vyresni, bet elgesys
Peržiūrėjau Prisoners, nesakyčiau kad labai sužavėjo, bet peržiūrėjusi nesigailiu. Pradžia gal kiek ištempta, pirmą filmo valandą vis žvilgčiojau į laikrodį. Nors kitą vertus, maloniai nustebino Jake Gyllenhaal, iki šiol sąmoningai vengdavau filmų, kuriuose jis vaidina, dabar šitos klaidos nebedarysiu
Beje, žiūrėdama vis atsiminiau Running scared filmą, net nežinau kodėl
Beje, žiūrėdama vis atsiminiau Running scared filmą, net nežinau kodėl