QUOTE(illuminated @ 2013 12 14, 15:15)
Antrosios dalies dar nematėte? Man asmeniškai geresnė už pirmąją
Nemačiau, juk pirmą ką tik pažiūrėjau.
Iš tikro norėčiau antrą "Hobito" filmą kinoteatre pamatyti, bet kai pagalvoju, kad prisirinks visokių mažvaikių, kalbėsis, triukšmaus, treškins popkorną- nugi visas žiūrėjimo malonumas man dings. Palauksiu, kol galėsiu kompe pamatyti, nors ir labai nekantrauju.
QUOTE(mjforever @ 2013 12 14, 16:37)
Buvo neseniai straipsnis- Kodėl Lietuvos vaikai tapo per maži žiūrėti Hobitą?
http://www.lrytas.lt...tm#.UqxeZydo3Oc
sakyčiau, visiškai teisingas cenzas. Kino teatre 16-ečiai nuobodžiavo ir išsilakstė, jis per ilgas vaikams, per rimtas, per sudėtingas, neskaitant, kad visas filmas išvien pasaka.
Bet negi ten kas tikrina, kiek kuriam vaikui metų?
Aš tai leisčiau ir jaunesniems žiūrėti, namie per TV dar ne tokių baisybių pamato.
QUOTE(Vajuza @ 2013 12 14, 23:47)
Nepykstu,visokiu zmoniu buna.
O aš skaičiau Mėlynų akių postą ir toks pyktis sukilo. Nors ir ne man skirta, nu bet WTF? Atėjo ir užsipuolė iš niekur nieko. Visai neprofesionali kritika kaip kritikei, kad ir kas ji būtų.
The shop around the corner (1940)- apie du tos pačios parduotuvės darbuotojus, kurie šiaip nelabai sutaria, tačiau, patys to nežinodami, įsimyli vienas kitą susirašinėdami laiškais. Paprastutis, bet labai mielas filmas, privertęs ne kartą nusijuokti. (Jei kažkam atrodo pažįstamas siužetas, tai naujesnis filmas "You've got mail" irgi pagal tą pačią pjesę pastatytas, nors ir nemažai kuo skiriasi). Labai patiko, rekomenduoju.