Įkraunama...
Įkraunama...

FILMAI, FILMAI, FILMAI

user posted image

stiprus epinis filmas apie 15 amžiaus rusų ikonų tapytoją. A. Tarkovskio filmas. Sunkiai žiūrėjau, vietomis brutaliai atrodė, bet gerai kad žiūrėjau, po tokių filmų jaučiuosi apsivaliusi nuo sukaupto mintyse šlamšto, kuriam laikui prasigrynina jausmai.
Atsakyti
Ai, dar vakar pradėjau, bet nebaigiau žiūrėt Stoker, verta? Kažkokios fantastikos ten prasidėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2013 12 13, 11:27)
Ai, dar vakar pradėjau, bet nebaigiau žiūrėt Stoker, verta? Kažkokios fantastikos ten prasidėjo  biggrin.gif

verta, verta, pabaik mirksiukas.gif
o finalinė daina man kažkas TOKIO wub.gif wub.gif wub.gif
mes jį su diedu Stokholme kai buvom pažiūrėjom, tai aš pakui kitą visą dieną viešbutį visu garsu variau ją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2013 12 12, 20:27)
Seniai buvo noriu sarase ir pagaliau paziurejau - Perfect Sense. Paliko ispudi, rekomenduoju!

traukiu į sąrašą, galbūt savaitgalį pavyks pažiūrėt 4u.gif

QUOTE(gaily @ 2013 12 13, 08:27)
Ai, dar vakar pradėjau, bet nebaigiau žiūrėt Stoker, verta? Kažkokios fantastikos ten prasidėjo  biggrin.gif

verta verta 4u.gif

ir daina man labai wub.gif

-----
aš pažiūrėjau vakar Tristan Isolde norėjau pažiūrėt, taip sakant, užpildyt spragą biggrin.gif patiko meilės istorija wub.gif

dar norėjosi kažko lengvo, bet ne lėkšto. Sweet November graži istorija, gal atrodo kiek banali, bet šiek tiek pamąstyti yra apie ką smile.gif

dar vienas patikęs The governess tiesiog patinka man tokie 'apie senovę', na apie ankstesnius laikus, moterų gyvenimus smile.gif gal dar kokių panašių parekomenduosit?
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2013 12 13, 09:27)
nebaigiau žiūrėt Stoker, verta? Kažkokios fantastikos ten prasidėjo  biggrin.gif

fantastikos serija ir pasibaigė, man nepaliko įspūdžio, Kidman savo sąraše tikrai turi įspūdingesnių filmų.

QUOTE(bim-bam @ 2013 12 13, 11:05)
-----
aš pažiūrėjau vakar Tristan Isolde norėjau pažiūrėt, taip sakant, užpildyt spragą  biggrin.gif  patiko meilės istorija  wub.gif 

dar norėjosi kažko lengvo, bet ne lėkšto. Sweet November graži istorija, gal atrodo kiek banali, bet šiek tiek pamąstyti yra apie ką  smile.gif

man Tristan Isolde labai nepatiko, bet galbūt dėl to, kad skaičiau knygą, todėl ir vaidiba atrodė per prasta ir pats pastatymas.
o Sweet November - miela, graži, jautri melodrama, seniai žiūrėta, bet malonu prisiminti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2013 12 13, 12:05)
dar vienas patikęs The governess tiesiog patinka man tokie 'apie senovę', na apie ankstesnius laikus, moterų gyvenimus  smile.gif  gal dar kokių panašių parekomenduosit?

Far and Away 1992
North & South 2004
Sense and Sensibility 1995
Pride & Prejudice 2005
The Painted Veil 2006
The Piano 1993

Evening/2007 - galvojau, kad mačiau, bet tik norėjau pamatyt smile.gif visai patiko, gal kiek lėtokas filmas, buvo liūdna jį pažiūrėjus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eliss: 13 gruodžio 2013 - 14:42
QUOTE(eliss @ 2013 12 13, 13:39)
Far and Away 1992
North & South 2004
Sense and Sensibility 1995
Pride & Prejudice 2005
The Painted Veil  2006
The Piano 1993

4 esu mačius, bet pirmus du pažiūrėsiu. dėkui 4u.gif
Atsakyti
Per LNK rodė filma 2013.08.18 d. Gal žinote iš kur galima parsisiusti?
PREMJERA Šeimos nepasirinksi (You Can't Choose Your Family). Rež.: Christian Clavier. Vaid.: Christian Clavier, Jean Reno. Prancūzija. 2011. Komedija.
Atsakyti
LAWRENCE ANYWAYS - filmas apie poros santykius, bandymai juos išsaugoti, kai mergina sužino, jog jos draugas yra transeksualas. Jų santykiai lyg važinėjimasis kalnais pakalnėmis, jie pašėlę ir aistringi, tačiau su daugybę krizių. tai bandymas išsaugoti netradicinius santykius, atsispirti visuomenės klišėms, savęs pačių išbandymas, kiek esi tolerantiškas, ir kiek stirpi yra meilė, ar ji pakankamai stipri. Filmas stiprus vizualiai, nuostabus garso takelis, kas man filmuose dažnai yra didžiulis pliusas. pagrindinis minusas šiame filmas - trukmė. trijų valandų filmas puikiai galėjo būti perteiktas per dvi valandas, todėl pirmoji valanda man laaaaabai prailgo. nepavadinčiau šio filmo šedevru, tačiau man patiko, vis iškyla vaizdai ir muzika mintyse. 4u.gif
Atsakyti
gal galėtumėt kas man, tundrai, paaiškinti , kas yra (3D - HFR) ( radau prie kino afišos) unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2013 12 12, 20:42)
Paziurejau Frances Ha.. Na keistokas filmas.. Vis laukiau kada kazkas pasikeis gyvenime tai Francesei,bet taip nieko ir neivyko. Lengvai ziurejosi,bet pabodo laukti kazko idomesnio,kazko kas pagyvintu.. visas filmas toks pats,kaip prasidejo taip ir baigesi.. Labiausiai patiko pati aktore,tiksliau heroje,jos budas,charakteris,nuosirdumas,paprastumas,gerumas,bet tik tiek.. Ne kazin kas  mastau.gif  Kazin ar rekomenduociau  rolleyes.gif

Na kodėl, kažkiek pokyčių jos gyvenime įvyko.
Man pagrindinė herojė vietom labai patiko, nu bet kartais baisiai erzino.
Aš šį filmą žiūrėjau prisiskaičiusi begalę liaupsių (šedevras, vienas geriausių metų filmų ir pan.), tai neabejotinai kažkiek nusivyliau. Irgi nepriskirčiau prie rekomenduotinų, bet filme tikrai pasitaikė viena kita labai puiki scena.

QUOTE(Elle_ @ 2013 12 13, 13:31)
fantastikos serija ir pasibaigė, man nepaliko įspūdžio, Kidman savo sąraše tikrai turi įspūdingesnių filmų.

Užtat Mia Wasikowska kažin ar turi. Čia jai buvo proga sužibėti, ką, manau, ir padarė.

QUOTE(eliss @ 2013 12 13, 15:39)
Evening/2007 - galvojau, kad mačiau, bet tik norėjau pamatyt  smile.gif visai patiko, gal kiek lėtokas filmas, buvo liūdna jį pažiūrėjus.

Mane irgi po šito filmo buvo liūdesys apėmęs. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2013 12 09, 18:33)
O kaip manai, jie iš tikro brolis ir sesuo ar ne?
Speed, 1994
While you were sleeping, 1995
The net, 1995
A time to kill, 1996
Practical magic, 1999
28 days, 2000
Crash, 2004
The lakehouse, 2006
Premonition, 2007

Kelis paskutinius jos filmus irgi giria, bet aš dar nesu mačiusi.

Visu pirma aciu uz sarasa.Siandien paziurejau The lake house.Neblogas,nors daug ko ir nesupratau. Neesu mistiniu filmu gerbeja,jouose daug man neaiskumu buna,o kai man neaisku as pykstu smile.gif Taip galiausiai nesupratau,kodel Reevso brolis pasake,kad jis mires?Jie gi negaletu tokiu atvieju susitikt. g.gif .Ir dar liko daug visokiu naaiskumu.Dziaugiuos,kad tokia filmo pabaiga,galvojau filmo metu jei bus kitokia,rasysiu,kad filmas nepatiko. smile.gif Tiko man tokia kuminacija .
Atsakyti