Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(-Gyte- @ 2013 10 31, 12:28)

As 45 vakar sumokejau, aisku ten rinkinuki aliejukas or kauke dar buvo. Vienas lyg 39

Taip, vienas 39 lt, bet su daily card padaro 7 proc. nuolaida smile.gif aisku, ta nuolaida nepilnai 3 lt iseina biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(raimuska @ 2013 10 31, 13:13)
O cia ne toks pat sepetys (pigiau  ax.gifg.gif
http://www.thebeauty...uct_Code=701020

tas pats
Atsakyti
Siandien renkame Carters uzsakyma 4u.gif

Raginu jungtis prie:

www.jomashop.com

www.modnique.com

www.gap.com su 31% nuolaida nuo sale!

www.lilydirect.com
Atsakyti
Sveikos, merginos mirksiukas.gif papasakokit kaip ten yra tam puslapiuke www.lilydirect.com su kvepaliukais prie kuriu raso tester? ten jie be dezuts ar kaip? kodel jie buna gerokai pigesni? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuska @ 2013 10 31, 14:13)
O cia ne toks pat sepetys (pigiau  ax.gifg.gif
http://www.thebeauty...uct_Code=701020

Junkites, renkam sepecius biggrin.gif drinks_cheers.gif

ANN TAYLOR 50% sale prekems smile.gif
Atsakyti
palaukit su GAP, renkuosi ir siunciu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(karolinc' @ 2013 10 31, 14:52)
Junkites, renkam sepecius  biggrin.gif  drinks_cheers.gif

Geriau į temą nelįsti doh.gif amžinai ko nors prisireikia biggrin.gif

Man Krinonoj siūlė jį, pažiūrėjau į kainą, į spalvą ir galvoju - bando įkišt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2013 10 31, 15:05)
Geriau į temą nelįsti  doh.gif amžinai ko nors prisireikia biggrin.gif

Man Krinonoj siūlė jį, pažiūrėjau į kainą, į spalvą ir galvoju - bando įkišt biggrin.gif

biggrin.gif

tikrai geras turiu net du biggrin.gif , kai vieno nerandu kitas gelbsti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2013 10 31, 14:05)
turejau jeggingsu ir 2 dydi, tiko, bet pasikeiciau i 0 - irgi tinka  biggrin.gif  tik panesiojus nebus laisvi, kas man labiau patinka. na matuoju per placiausia vieta, t.y. per sedimaja  biggrin.gif  kojos plonos pas mane. gal dar nuo sudejimo priklauso

Papildyta:

oo, lauksiu ir as ziniu tada  bigsmile.gif  bigsmile.gif
jus zinute gavot? as dabar pagalvojau, kad gal negavau, nes tik vakar pavedima padariau, gal nesutikrinta dar g.gif Rudaplauke, kai galesit, paziurekit  blush2.gif  norejau vienu kartu, tai sulaukiau lapkricio 1d saksaitos ir pervedziau  blush2.gif

as pasiskambinau 4u.gif ir pasake,kad yra...nors minejo,kad rasys zinutes siand.nes siuntinuku tai laaaabai daug thumbup.gif thumbup.gif clap.gif
Papildyta:
QUOTE(dinw @ 2013 10 31, 15:07)
as pasiskambinau 4u.gif  ir pasake,kad yra...nors minejo,kad rasys zinutes siand.nes siuntinuku tai laaaabai daug thumbup.gif  thumbup.gif  clap.gif

Tai jei JUs tik pavedima padarete dar ir nebus ...nes po pavedimo padarymo 6 dieneles praeina kada jau pasiimti reikia drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kas cia per stebuklingi sepeciai? Kuo jie ypatingi?
Tinka turincioms labai daug plauku? ar tik pavirsiu uzgriebia?

Mergiukai, pasikartosiu su klausimu:
ar Paula's Choice buna kokios nuolaidos? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gervuoge: 31 spalio 2013 - 14:16
Mergaites, jums Jcrew gerai varto puslapius? Matau yra man taip reikiamas megstukas, o negaliu nusiust mergaitem cry.gif
Atsakyti
o tai is Loren jau zinutes gavote???
mano ten Tahari paltukas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiubiteika: 31 spalio 2013 - 14:20
QUOTE(sandrixxx @ 2013 10 31, 14:15)
Mergaites, jums Jcrew gerai varto puslapius? Matau yra man taip reikiamas megstukas, o negaliu nusiust mergaitem cry.gif

na man normaliai
rašykit item nr dydį ir spalvą, manau supras
Atsakyti