Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Kaip su GAP dydziais megstuku? Jei nesioju S/M koki imt reiktu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprantama @ 2013 10 31, 12:02)
Laba. Ar galima nupirkti iš www.luckyscent.com?

taip, tik shippas ten 9 dol 4u.gif

Labai reiktu www.modnique.com uzsakymo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2013 10 31, 12:12)
www.sierratradingpost.com -35% nuolaida viskam, isskyrus clearance, prisijunkit, labai reikia uzsakymo 4u.gif

o per kokią nuorodą? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2013 10 31, 10:41)
tai gal dar ir geriau, kad ne vaskuotos, nes tas vaskas labai jau greit atsiplauna  doh.gif
hm, sakot 4 reiktu? niekad nesu tokio pirkus, is american eagle emiau pastaraji karta 0 dydzio jeggingsus, dzinsu 2 dydi - idealiai  g.gif is aero neturejau niekad

Labai abjeoju, kad tau reikia 4 biggrin.gif manau 2, su 0 man atrodo rizikinga

Beje, kazkas klause, as laukiu tu ale vaskuotu aero bordo spalvos

QUOTE(Iveco @ 2013 10 31, 10:26)

Fainas sitas sepetys, dziaugiuosi ir as smile.gif tik pirkau Krinonoj pas mus, su daily card apie 37 lt kainuoja. O cia ar tik tokia kaina ne seniai jau ir yra g.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaily: 31 spalio 2013 - 12:04
QUOTE(jottauute @ 2013 10 31, 11:29)
Kriziuk,labai sunkus ,bent man TF Tuskan,tikrai neuoscius neina tokiu pirkt drinks_cheers.gif Ir man ne kasdien jie.Sitie lengvesni,bet su sarmeliu
http://www.fragranti...press-4329.html. Kito tipo visai.
Šitie dar faini,bet reik megt vanile
http://www.fragranti...nille-1825.html
Verta pasiziuret ,šilti labai duslus,sunkoki ,žiemai ,mmm noreciau..bet brangus gana..
Ai cia man neissimiama tema  biggrin.gif

dėkui 4u.gif

taip, planuoju pirmiausia pauostyt, pvz. man TF Black Orchid visai nepatiko, bet vat kažko traukia mane TF buteliukų dizainas, tai tikiuosi, kad kažkurie ir patiks biggrin.gif , bandysiu daugiau pauostyt ax.gif
Atsakyti
Gal kas zinot ar 5 iphone tinka sitas noreciau pamegint dukrytei nupirkt 4u.gifFisher price
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2013 10 31, 12:02)

Nu ir eikit fikt, patari, tai dar vaiposi. beee.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2013 10 31, 10:41)
tai gal dar ir geriau, kad ne vaskuotos, nes tas vaskas labai jau greit atsiplauna  doh.gif
hm, sakot 4 reiktu? niekad nesu tokio pirkus, is american eagle emiau pastaraji karta 0 dydzio jeggingsus, dzinsu 2 dydi - idealiai  g.gif is aero neturejau niekad
Papildyta:
nepesa, lengvai issukuoja wub.gif

Tai gal blogai save matuojat smile.gif ae as imu 2 dydi jegginsu visad, mano klubai 91, aero irgi 2, liemuo 65.

QUOTE(gaily @ 2013 10 31, 12:02)

Beje, kazkas klause, as laukiu tu ale vaskuotu aero bordo spalvos
Fainas sitas sepetys, dziaugiuosi ir as  smile.gif  tik pirkau Krinonoj pas mus, su daily card apie 37 lt kainuoja. O cia ar tik tokia kaina ne seniai jau ir yra  g.gif  smile.gif

As 45 vakar sumokejau, aisku ten rinkinuki aliejukas or kauke dar buvo. Vienas lyg 39
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2013 10 31, 13:28)
Tai gal blogai save matuojat smile.gif ae as imu 2 dydi jegginsu visad, mano klubai 91, aero irgi 2, liemuo 65.

drinks_cheers.gif As su klubais 92 AE leginsus irgi 2 imu ax.gif
Tik dzinsus paskutinius is AE (bet atsiliepimuose itaigiai daug kas rase, kad dydziu mazinti) paemiau 4. Ir neprasoviau ax.gif

Siaip standartinis mano dzinsu dydis 27.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ull: 31 spalio 2013 - 12:41
QUOTE(smeli @ 2013 10 31, 12:26)
Kada nusimato 320-iv.miestu dezute  4u.gif jauciu tik pirmadieni  g.gif

As jau pasiemiau siandien PANEVEZYS drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2013 10 31, 14:28)
As 45 vakar sumokejau, aisku ten rinkinuki aliejukas or kauke dar buvo. Vienas lyg

turejau jeggingsu ir 2 dydi, tiko, bet pasikeiciau i 0 - irgi tinka biggrin.gif tik panesiojus nebus laisvi, kas man labiau patinka. na matuoju per placiausia vieta, t.y. per sedimaja biggrin.gif kojos plonos pas mane. gal dar nuo sudejimo priklauso

Papildyta:
QUOTE(dinw @ 2013 10 31, 14:48)
As jau pasiemiau siandien PANEVEZYS  drinks_cheers.gif

oo, lauksiu ir as ziniu tada bigsmile.gif bigsmile.gif
jus zinute gavot? as dabar pagalvojau, kad gal negavau, nes tik vakar pavedima padariau, gal nesutikrinta dar g.gif Rudaplauke, kai galesit, paziurekit blush2.gif norejau vienu kartu, tai sulaukiau lapkricio 1d saksaitos ir pervedziau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 31 spalio 2013 - 13:12
O cia ne toks pat sepetys (pigiau ax.gif ) g.gif
http://www.thebeauty...uct_Code=701020
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimuska: 31 spalio 2013 - 13:13