Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 10 30, 22:45)
kuur ten sakei gyveni, uzsuksiu spintoj pasikuist, jei sakai nenosioji, nereikia, daug turi.. irnesakyk.gif  ph34r.gif  lotuliukas.gif

Ai ten kitur gyvenu, toli labai, toli lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 10 30, 20:04)
man tai jie kvepia krauju..ir labai tinka prie odiniu rubu  wub.gif  wub.gif  wub.gif

SM kaip tik isparduotuvej parduoda, arba ebay gaudyt reikia

Kaip kraupiai apibūdinot, negaliu pakęsti, kai užuodžiu kraują doh.gif doh.gif čia kaip prieš helauvyną blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zakiene: 30 spalio 2013 - 21:58
QUOTE(zakiene @ 2013 10 30, 21:57)
Kaip kraupiai apibūdinot, negaliu pakęsti,  kai užuodžiu kraują doh.gif  doh.gif čia kaip prieš helauvyną blink.gif

devil.gif devil.gif

cia as taip savo kvepalus esu isskirscius..i asocijacijas.. Donna Karan Black Cashmere pvz. vadinu laiduotuviu gelytemis lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Gisana @ 2013 10 30, 21:56)
Ai ten kitur gyvenu, toli labai, toli  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

eisi pas Sandrixxx, as uz kampo patykosiu ir paseksiu paskui lens.gif dirol.gif
Atsakyti
Apie kvepalus kalbat, tai ir aš pasisakysiu ax.gif Kas ieškot kitokio kvapo, įdomesnio, su odos prieskoniu siūlau išbandyti šiuos wub.gif Daug pagyrų iš vyrų gaunu jais pasikvėpinus smile.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(ruteliukste @ 2013 10 30, 22:49)
Apie kvepalus kalbat, tai ir aš pasisakysiu ax.gif  Kas ieškot kitokio kvapo, įdomesnio, su odos prieskoniu siūlau išbandyti šiuos wub.gif  Daug pagyrų iš vyrų gaunu jais pasikvėpinus smile.gif

mmmm Bottega Veneta.. wub.gif wub.gif wub.gif kaip tik siandien parsinesiau juos..
svelni zomsa wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Indremo @ 2013 10 30, 19:32)
Zakiene, pasikeitei, as prie Jadore pripratus, sunku pazinti biggrin.gif

Bet ta pati Charlize wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 10 30, 21:04)
man tai jie kvepia krauju..ir labai tinka prie odiniu rubu  wub.gif  wub.gif  wub.gif

SM kaip tik isparduotuvej parduoda, arba ebay gaudyt reikia

oho koks idomus palyginimas, niekada nepasakyciau, net nepagalvociau nieko panasaus biggrin.gif
man tas kvapas toks seksualus...toks gundantis, nesvankus net. nezinau nieko panasaus, labai gaila kad tokius gerus kvapus nustoja gaminti, ir paskui gaudyti kosminem kainom reikia verysad.gif
net nulekiau i isparduotuve ziureti, bet ten edt pardavineja, visai kas kita
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 30 spalio 2013 - 23:25
QUOTE(savita1 @ 2013 10 30, 23:10)
oho koks idomus palyginimas, niekada nepasakyciau, net nepagalvociau nieko panasaus biggrin.gif
man tas kvapas toks seksualus...toks gundantis, nesvankus ten. nezinau nieko panasaus, labai gaila kad tokius gerus kvapus nustoja gaminti, ir paskui gaudyti kosminem kainom reikia verysad.gif
net nulekiau i isparduotuve ziureti, bet ten edt pardavineja, visai kas kita

mano nuomone, dauguma kvepalu, kurie verti nuodemes nepelnytai issimami is prekybos..o siandienines naujienos tik paprastas vandenukas palyginus su tokiais sedevrais.. (isskyrus nisinius..jau dar kita tema)
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 10 30, 23:06)
devil.gif  devil.gif

cia as taip savo kvepalus esu isskirscius..i asocijacijas.. Donna Karan Black Cashmere pvz. vadinu laiduotuviu gelytemis  lotuliukas.gif
Papildyta:
eisi pas Sandrixxx, as uz kampo patykosiu ir paseksiu paskui  lens.gif  dirol.gif

Kur gaut Black Cashmere ? g.gif Neblogi kvepaliukai man,o drauge nualptu jei gautu juos biggrin.gif

Man siuo metu tobuli ne kasdienai TF Tuskan leather wub.gif

http://www.fragranti...ather-1849.html

Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2013 10 30, 23:20)
Kur gaut Black Cashmere ? g.gif  Neblogi kvepaliukai man,o drauge nualptu jei gautu juos  biggrin.gif

Man siuo metu tobuli ne kasdienai TF Tuskan leather  wub.gif

http://www.fragranti...ather-1849.html

a saldaini gausiu, jei atskleisiu sia didelia paslapti? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
SM irgi isparduotuvej yra skelbimas, kad parduoda 4u.gif

man jie labiau rudeniniai, lyjant lietui, kai dregna ir slapia visur..isskirtinis kvapas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 10 31, 00:25)
a saldaini gausiu, jei atskleisiu sia didelia paslapti?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
SM irgi isparduotuvej yra skelbimas, kad parduoda  4u.gif

man jie labiau rudeniniai, lyjant lietui, kai dregna ir slapia visur..isskirtinis kvapas  smile.gif

Aciu ,eisiu kuistis drinks_cheers.gif biggrin.gif
Man jie irgi patiko,bet po to Ambre Fetiche naudojau,dabar is Pr parsisiunciau
http://www.fragranti...tiche-1658.html
Panasus bet stipresni kazkokie.
Kasdienai man patinka minkstesni,saldesni kvapai,kad ir Shalimar,Casmire tai toks siltutis kvapelis,galiuka turiu dar ,mamukui dabar uzsakiau dovanele saldzia wub.gif biggrin.gif Dar tikrai mieli man ,rasiau Chanel Cristalle ,tik edp ,edt neaaa,visai kitokie.

Nustebino,kad daugiausiai komplimentu del kvapo esu sulaukus ,kai gavau dovanu paprasta Organza biggrin.gif Nors tikejausi sitos

http://www.fragranti...ecence-560.html
Vyrui mano ir ne tik biggrin.gif is visu mano kvepalu labai patinka TF Black Orchid .Jam tie saldesni neidomus sake biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2013 10 30, 23:41)
labai patinka TF Black Orchid.

BO gavo komplimenta viena karta, kad paskui mane pasikvepinusia jais galima sekti nors ir i pasaulio krasta bigsmile.gif
Atsakyti