Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Loren, Labas rytas 4u.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2013 10 30, 18:53)
kas pirkot sias aeropostale kelnes, pasidalinkit ispudziais 4u.gif  kaip nesiojas, ar tas vaskuotumas nenusiplauna iskart? ir kokio dydzio reiktu su 93 cm klubais  4u.gif 
http://www.aeroposta...3595054.2045406

Vakar as juos atsiemiau, nera ten jokio vasko, elementari medvilnes-sintetikos tampri medziagele su biski imaisyto zvilgejimo, ir viskas. Ir regular ilgio man biski noretusi su 172cm, iki kauliuku db, bet as megstu ilgesnes. Jums 4 reiketu, pas mane su 98cm 6.
QUOTE(VVaiva @ 2013 10 31, 08:55)
Siaip is Jcrew kasmyru turiu kalna, bet ju rankoves ne is ilguju.

To pigiojo, akcijinio ilgos rankoves.
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2013 10 30, 20:29)
ar nebutu maza ?

cia vadinas kaip gerai apie save galvoju hihihi.gif doh.gif tikrai nekilo mintis, kad per maza, tik kad per didele nebut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 10 31, 09:59)
Vakar as juos atsiemiau, nera ten jokio vasko, elementari medvilnes-sintetikos tampri medziagele su biski imaisyto zvilgejimo, ir viskas. Ir regular ilgio man biski noretusi su 172cm, iki kauliuku db, bet as megstu ilgesnes.

O jos labai blizgios ar panašu į vašką labiau? Ir ar tamprios, labiau kaip jegginsai? Raudonas gal turit, gera spalva?
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2013 10 31, 09:55)
Is kur situos pirkai?  g.gif Pagal aprasyma turetu ir man patikti  bigsmile.gif
Zinok, as turiu toki iproti megztuku rankoves i virsu patraukt, tada ir ilgis nesvarbus  biggrin.gif Siaip is Jcrew kasmyru turiu kalna, bet ju rankoves ne is ilguju. Is Ideeli turiu Forte Cashmere, Cullen ir kt, kazkaip rankoviu ilgio neatgaminu  g.gif Tu siauruju megztuku visu gal man trumpokos. Pastaruoju metu pamegau boyfriend tipo megztukus, pvz. Cullen turiu kelis tokius placius, tai ir rankoves ju tikrai ilgos  thumbup.gif

Is Kristes,vyras nupirko ax.gif bet nerealus man jie,patys paciausi,bet aplamai sita TF linija nereali..
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2013 10 31, 07:31)
Labas rytas 4u.gif
O PC nuolaidos sumuojasi? Ta prasme kur prausikliai su 25 proc nuolaida, jiems 10 proc dar bus papildomai? ax.gif

taip smile.gif bet liudna zinia, kad su koduku jau pirkome verysad.gif

QUOTE(cola @ 2013 10 31, 10:26)
Landsend nera koduku?  4u.gif

tik free shippas smile.gif

matau ju puslapyje, dar duoda 30% megztukams rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karolinc': 31 spalio 2013 - 10:33
akcija smile.gif

http://www.amazon.co...macadamia brush
Atsakyti
kada planuojate aeroposlate pirkti, nes pirmadieni issiuntusi uzsakyma, bet dar "Uzsakyta" negavau.... g.gif

Papildyta:
QUOTE(Iveco @ 2013 10 31, 11:26)

o kuo ypatingas tas sepetys?
Atsakyti
QUOTE(Iveco @ 2013 10 31, 12:26)

O kuom jis ipatingas g.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 10 31, 11:59)
Vakar as juos atsiemiau, nera ten jokio vasko, elementari medvilnes-sintetikos tampri medziagele su biski imaisyto zvilgejimo, ir viskas. Ir regular ilgio man biski noretusi su 172cm, iki kauliuku db, bet as megstu ilgesnes. Jums 4 reiketu, pas mane su 98cm 6.

tai gal dar ir geriau, kad ne vaskuotos, nes tas vaskas labai jau greit atsiplauna doh.gif
hm, sakot 4 reiktu? niekad nesu tokio pirkus, is american eagle emiau pastaraji karta 0 dydzio jeggingsus, dzinsu 2 dydi - idealiai g.gif is aero neturejau niekad
Papildyta:
QUOTE(egluciauskas @ 2013 10 31, 12:34)
kada planuojate aeroposlate pirkti, nes pirmadieni issiuntusi uzsakyma, bet dar "Uzsakyta" negavau.... g.gif
Papildyta:
o kuo ypatingas tas sepetys?

QUOTE(raimuska @ 2013 10 31, 12:39)
O kuom jis ipatingas  g.gif
nepesa, lengvai issukuoja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2013 10 30, 16:42)
Gymboree arba crazy8 susegimas tokio tipo nedaug plaukuciu gerai laiko, kiti atrodys per dideli arba kris nuolat:
http://www.gymboree....p...0&fit_type=
http://www.crazy8.co...P...0&fit_type=

schmoll.gif kaip tik tokie susegimai nesilaiko ant mažai plaukučių schmoll.gif ten tarpas pakankamai didelis, slysta vos įsegus doh.gif iki šiol savajai tokius segtukus segu tik ant gumute surištų plaukučių
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 10 31, 11:47)
Loren, Labas rytas  4u.gif  biggrin.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Laba laba ryteli mirksiukas.gif Ruoskites startui apie pietus, bus siuntiniai siandien thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti