Kadangi pakritę vokai vos vos, pravedimo strėlytę kelčiau aukščiau šiek tiek, kad atsimerkus ji nedingtų raukšlėje
gitaaa iš profilio Jūs man gryna J.Jurkutė
Kadangi pakritę vokai vos vos, pravedimo strėlytę kelčiau aukščiau šiek tiek, kad atsimerkus ji nedingtų raukšlėje
gitaa jusu oda paaasaka,velniai nemate tos pravodkes.odyte kaip is reklamos,giriu ir stebiuosi.
QUOTE(Ameera @ 2014 05 21, 13:17)
ne "vos vos", o normaliai pakritę... bandžiau visokias trajektorijas, bet vis vien grybs gaunasi, tai apsistojau tie minimaliu "galiuku"
ačiū už Jurkutę, kitiems tai aš labiau panaši į Šeduikytę
gitaaa grozis jus
QUOTE(gitaaa @ 2014 05 21, 14:22)
ne "vos vos", o normaliai pakritę... bandžiau visokias trajektorijas, bet vis vien grybs gaunasi, tai apsistojau tie minimaliu "galiuku"
Uoj ne, daug gražesnė už ją.
Mano ir užkritę, tai aš piešiu taip, kad atsimerkus matytųsi ir lygiai atrodytų. Užsimerkus jis atrodo banguotas, netaisyklingas, bet tik taip matosi ir normaliai atrodo atsimerkus. Reikia ieškot tarpinio varianto, kad abiem atvejais atrodytų normaliai ir pavydėti toms, kurios turi tobulus vokus
ačiūūūū Poema, rentabili
ieškosiu
ir pavydėsiu
QUOTE(Ameera @ 2014 05 21, 14:14)
Reikia ieškot tarpinio varianto, kad abiem atvejais atrodytų normaliai ir pavydėti toms, kurios turi tobulus vokus
ieškosiu
Gitaaa, man kas užkliuvo, tai antakių ilgis (o gal trumpumas
) vienas atrodo ilgesnis, kitas trumpesnis, visose make up'ų foto tas matosi
QUOTE(Twiggy @ 2014 05 21, 17:22)
jep, šis antakis pas mane trumpesnis
bet tai aš per daug dėl to nepergyvenu, šiaip ar taip tobulai simetriški makijažai būna tik žurnalų viršeliuose
gitaaa, labai patogu minkštu pieštuku pasibrėžus liniją ją koreguoti kirstu šepetėliu
QUOTE(Becel @ 2014 05 21, 21:59)
gitaaa, labai patogu minkštu pieštuku pasibrėžus liniją ją koreguoti kirstu šepetėliu 
mhh, reikės tokį įsigyti ir išbandyti. ačiū
gitaaa, tobulėjate, madam
kitąkart strėlytę ilgesnę pabandyk ir pasirodyk čia
oda tobula
QUOTE(gitaaa @ 2014 05 21, 12:55)
laba dieną, gražuolės
vis dar vargstu su "pravodke"...
šį kart išbandžiau naują pirkinį: žaliai bronzinį pieštuką
siaubs, maniau, kad bus lengviau paišyti su labai minkštu, bet pasirodo - nė velnio
gal kada nors atrasiu tą teisingąjį, savąjį
o po kol kas yr kaip yr
vis dar vargstu su "pravodke"...
šį kart išbandžiau naują pirkinį: žaliai bronzinį pieštuką
Gaila, nespejau pamatyti