Įkraunama...
Įkraunama...

Prašau Jūsų pagalbos

Del to isiziurejimo...abejoju.....ten pas ji grupeje nera ka isiziureti....smile.gif doh.gif Pasitikiu savo vyru.

4u.gif Labai dziaugiuosi kad pagaliau susitaikete,duok dieve ir toliau viskas gerai klotusi.O pacitavau siuos tavo zodzius del to,kad pati visada taip sakydavau apie savo buvusio draugo bendradarbes - visos mazos,storos,negrazios,ir as "grazuole" galiu buti rami del to,kad jis kazka isiziures schmoll.gif .Ir ka tu sau galvoji?Per viena jo firmos vakareli,man paciai ten esant,pamaciau kaip jis glamonejasi su viena is tu,i kuria "nera ka isiziureti"... blink.gif Tuo musu santykiai ir pasibaige,kaip ir mano beribis pasitikejimas
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2006 06 20, 09:32)
Nu tai žodžiu Sveikiname susitaikius user posted image palaikykit gerus santikius ,nors kartais tai buna labai sunku,ir linku kad viskas pas jus butu gerai.
o tai linkiu kantrybes ir nepamiršk myleti ne tik savo vyrą ,bet ir savę


wub.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif labai aciu Jums visoms uz palaikyma...ir patarimus....as vadovaujuos jais:) Save grazinsiu dabar....nes buvau visiskai pilka pele...Savo vyra as labai myliu...Bet nebezinau....kazko man reikia kuo galeciau uzsiimti...ir rimtai rupintis:)....gal vaikelio???
Beje ir jUms visoms linkiu seimynines laimes!!!!!!!!!!!
Papildyta:
QUOTE(aurytele @ 2006 06 20, 09:39)
Del to isiziurejimo...abejoju.....ten pas ji grupeje nera ka isiziureti....smile.gif doh.gif Pasitikiu savo vyru.

4u.gif Labai dziaugiuosi kad pagaliau susitaikete,duok dieve ir toliau viskas gerai klotusi.O pacitavau siuos tavo zodzius del to,kad pati visada taip sakydavau apie savo buvusio draugo bendradarbes - visos mazos,storos,negrazios,ir as "grazuole" galiu buti  rami del to,kad jis kazka isiziures  schmoll.gif  .Ir ka tu sau galvoji?Per viena jo firmos vakareli,man paciai ten esant,pamaciau kaip jis glamonejasi su viena is tu,i kuria "nera ka isiziureti"... blink.gif Tuo musu santykiai ir pasibaige,kaip ir mano beribis pasitikejimas
  blush2.gif


labai uzjauciu...... verysad.gif na taip jau yra...negalima niekada sakyti niekada!!!!!!! ir tokia jau taisykle yra....nebezinau as kas gali atsitikti, tiesiog save raminu.. taip ir manau kad viskas likimo rankose...Jei nores- nueis, nenores- nenueis. Beje, jis tau nebuvo skirtas. Gal ir geriau kai anksciau tai issiaiskini, toks vyras yra paslemekas! O tu verta dauggggg geresnio!!!!!!!!!!! Galbut tau atrode, kad jis tavo gyvenimo meile ir t.t...bet istikruju....taves laukia dar didesne meile!!!!!!! ir tvirta....ir amzina....Linkiu viso ko geriausio!!!!!!!!!!!
Papildyta:
QUOTE(kitik @ 2006 06 20, 09:47)
wub.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  labai aciu Jums visoms uz palaikyma...ir patarimus....as vadovaujuos jais:) Save grazinsiu dabar....nes buvau visiskai pilka pele...Savo vyra as labai myliu...Bet nebezinau....kazko man reikia kuo galeciau uzsiimti...ir rimtai rupintis:)....gal vaikelio???
Beje ir jUms visoms linkiu seimynines laimes!!!!!!!!!!!
Papildyta:
labai uzjauciu...... verysad.gif na taip jau yra...negalima niekada sakyti niekada!!!!!!!  ir tokia jau taisykle yra....nebezinau as kas gali atsitikti, tiesiog save raminu.. taip ir manau kad viskas likimo rankose...Jei nores- nueis, nenores- nenueis. Beje, jis tau nebuvo skirtas. Gal ir geriau kai anksciau tai issiaiskini, toks vyras yra paslemekas! O tu verta dauggggg geresnio!!!!!!!!!!! Galbut tau atrode, kad jis tavo gyvenimo meile ir t.t...bet istikruju....taves laukia dar didesne meile!!!!!!! ir tvirta....ir amzina....Linkiu viso ko geriausio!!!!!!!!!!!


Tiesa, atsiminiau....as ir turejau toki drauga.....sake kad mane myli kiekveina diena...o jau pasitikejimas buvo beribis.....Tik pries Valentino diena pasake kad viskas zenijas!!!!!!!! blink.gif buvo sokas man....Bet su nieko jis neapsizenijo veidmainis....labai gera plana sukure noredamas manimi atsikratyti....o turejo jau kita mergina jisai....Raminau save kad surasiu daug didesne meile...Taip ir buvo....Dabar buves vaikinas, tik blogas sapnas....
Papildyta:
QUOTE(aba @ 2006 06 13, 13:38)
Perskaicius kilo mintis, kad tavo vyras visiskai nesubrendes. Beje, kokio jis amziaus? Labai ima pyktis, kai zmones sukuria seima ir net nepraejus metams po vestuviu nebesugeba nuosirdziai pasikalbeti. Be atvirumo ir pokalbiu kas negerai, ko truksta, kodel vienaip ar kitaip yra - nebus jokios seimos, o tuo labiau gero sutarimo. Jums reikia vieno - atvirai pasikalbeti, bet nekaltinti vienas kito, o tik issakyti kas tau negerai ir isiklausyti i ji. Pasistenkite ne klausytis vienas kito, o isiklausyti - tai didziulis skirtumas.
Nera turbut dideles bedos, tik viena - nuosirdziai neissikalbate. Pamegink, nuosirdziai tikiuos, kad turetu pagereti. ax.gif


mano vyrui 26.....sakyciau subrendes turetu buti....Kazkaip pastebejau...kad jis nori buti seimos galva...o as nesileidziu...ir prasideda.... blink.gif Tarkim jis kalba apie savo mokslus...o man nei kiek neidomu...bet vistiek turiu isklausyti....patarti ir t.t..
Vakar dariau tokius grazius remelius (pusseseres mergaitei), tai jis atreze...ka cia darai???geriau vyrui valgyt idetum, svarbiau kokie svetimi vaikai!!!!! Kaip isizeidziau sakes!!!! Na va uzplaukia jam vistiek....nedejau jam vistiek valgyti...nes kaip matau....baisus daros!!!!!! Mama jo jam visada idedavo...del to dabar sokdina jis mane.....va kame suo pakastas
Atsakyti
Aciu tau Kitik,mieloji! 4u.gif labai teisingai pasakei - apie viska!Tik galiu pasidziaugti kad jau suradau savo vieninteli,tas bjaurus atvejis ivyko gal prie 6 metus.
Jauciasi,kad pas jus yra meile,o su ja iveikti laikinas negandas nebus sunku friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2006 06 13, 08:52)
Vakare, negaliu už tave spresti ką tau daryti ,tu pati turi apsispresti,galiu tik papasakoti ,kad man taip pat buvo nutike,kai aš laukiausi 2 vaikelio,mano buves vyras sugebejo mane skaudžiai apgauti,turėjo dar kitus namus ,nuomavo butą savo meilužei ir gyveno ir su manim ir su ja.

Sužinojus , verysad.gif aš jam neatleidau,kai dukrai buvo 8 mėn,aš paemiau savo vaikus,drabužius ir išejau pas mamą.Aš save myliu ir neleisiu niekam iš manes tyčiotis,nors tai buvo man labai mylimas ir brangus vyras.
Visi mes esame skirtingi ,vieni gali atleisti kiti ne.dabar esu laiminga ir sau dekinga ,kad padariau tuo metų toki sunku apsisprendimą,tada aš galvuojau ,kad nebegalesiu gyventi daugiau,kaip man buvo bloga.

O DABAR turiu  nuostabu vyra mes jau kartu 8 metus jis pakrikštijo mano dukryte,dabar mes turim sunelį 3 metukų ir esame laimingi thumbup.gif


Marincik, labai dziaugiuos, kad taip susikloste tavo gyvenimas!!!! thumbup.gif thumbup.gif Taigi sakiau...jei jau nelemta tureti ta vyra.....jo neislaikysi....Vakarei tas pats...Reikia stengtis pamirsti toki parsa.... Esu pati nekarta nusivylusi vyrais.,...viena karta skaudziai. (na bet jie buvo draugai). Mano vyro mama irgi issiskyre su savo vyru...nors labai mylejo (atrode jai kad mylejo), susirado auksa ne vyra!!!!!!!!!! Tikrai, zinokit, valgyti daro, skalbia, net ir kambarius sutvarko...o sutinka....net grazu ziureti....ir jau 18 metu kartu!!!!!!
Papildyta:
QUOTE(aurytele @ 2006 06 20, 09:59)
Aciu tau Kitik,mieloji!  4u.gif  labai teisingai pasakei  - apie viska!Tik galiu pasidziaugti kad jau suradau savo vieninteli,tas bjaurus atvejis ivyko gal prie 6 metus.
Jauciasi,kad pas jus yra meile,o su ja iveikti laikinas negandas nebus sunku  friends.gif


labai aciu....smile.gif alc.gif aha myleti tikrai mylime vienas kita...zenijomes is dideles meiles.....ir tikiuos kad tai laikinos negandos....galbut jo toks charakteris???? nes su mama isvis pjaunasi...ir visada jis buna teisus....Reikia man ji kazkaip perprasti...gal pergudrauti...nezinau....smile.gif Siaip vyras labai geras...pasikartosiu, tik uzeina retkarciais....cia gal jam nuo mokslu?smile.gif
Labai dziaugiuos, kad suradai savo vieninteli!!!!!!! na ir ka????daug didesne meile???!!!!!! ar nesakiau???? thumbup.gif Mano atvejis su tuo vaikinu ir seniai buvo...Tiesiog man net gaila tokiu merginu, kurios uzsikabina ant tokiu paslemeku....ir leidzia savo laika veltui! Po tos merginos ( kai mane apgavo su ja) jis turejo dar desimt!!!!!!!!!!! Su jo broliu susirasom emeilais....tas labai geras zmogus....kaip diena ir naktis skirias nuo to... nors abu dvyniai:) friends.gif vacation1.gif
Papildyta:
QUOTE(Atene82 @ 2006 06 13, 09:07)
Laba,
As prisimenu savo pirmas dienas kai nuvaziavau i Amerika. Galvojau, kad numirsiu. Ypac sokas buvo kai pradejau dirbti kambarine viesbuti.
Puikiai prisimenu pirma diena....salta viesbucio koridoriuose pucia vejas ir mane zema ir stora meksikiete su kasa vedzioja po kambarius ir moko kaip kloti lovas. O as tramdau asaras, nes nooooriuuu namo. Tai gerai, kad mano drauge veliau atvaziavo. Nes buciau i zeme sulindus. Kazkaip baisu ir svetima atrodo. Ir net grizti namo ne taip lengva.
Musu santykiai su drauge irgi buvo sudetingi, bet mes daug dirbom ir fizinis kruvis ta itampa sumazindavo. Bet irgi buvo nelengva kai drauge pasake, jog pavargo nuo manes, o as tai visai nepavargau ir man buvo nemalonu, kad kazkas nuo manes pavargsta ir nenori manes matyti. As labai jautriai tokius dalykus isgyvenu.
Visai kaitaip buvo kai mes kartu isvaziavom i Suomija mokytis. Tenais tai stogai abiem vaziavo, nes buvo salta ir mazai veiklos, tai buvo musu santykiu isbandymas, kurio deja neatlaikem....dabar po keliu metu vel bandom bendrauti...labai sunku, bet snekam apie santykius ir apie tai kas atsitiko tarp musu Suomijoje. Taigi matot kiek laiko turejo praeiti, kol atsigavau.
Na uzjauciu tave kitik ir suprantu, bet viskas kazkaip issispres...net nezinau ka tiksliai patarti.


kas liecia uzsieny...tai tikrai cia ne man vieta.-...esu 100 proc. patriote!!visur gerai, bet namuose geriausia!!!!!!! Lietuvoj yra geriausia!! Mane slegia visa ta aplinka.,...tie zmones.....bent kokia drauge tureciau, su kuria galeciau susitikti, pakalbeti....>:( Ar koki gyvuna...suni, kate.....bet ta senute pries...nenori ji nieko....Lietuvoj turiu begale draugiu, su kuriomis lengva bendrauti, susitinkam, nueinam i kavinukes ir t.t..zodziu smagiai leidziam laika!!!!!! O dabar???nors pasikark...tai liuks kai vyras neuzsiemes buna....bet dabar dazniausia jis kiekviena diena uzsiemes...

Papildyta:
QUOTE(kitik @ 2006 06 20, 10:15)
Marincik, labai dziaugiuos, kad taip susikloste tavo gyvenimas!!!!  thumbup.gif  thumbup.gif Taigi sakiau...jei jau nelemta tureti ta vyra.....jo neislaikysi....Vakarei tas pats...Reikia stengtis pamirsti toki parsa.... Esu pati nekarta nusivylusi vyrais.,...viena karta skaudziai. (na bet jie buvo draugai). Mano vyro mama irgi issiskyre su savo vyru...nors labai mylejo (atrode jai kad mylejo), susirado auksa ne vyra!!!!!!!!!! Tikrai, zinokit, valgyti daro, skalbia, net ir kambarius sutvarko...o sutinka....net grazu ziureti....ir jau 18 metu kartu!!!!!!
Papildyta:
labai aciu....smile.gif alc.gif aha myleti tikrai mylime vienas kita...zenijomes is dideles meiles.....ir tikiuos kad tai laikinos negandos....galbut jo toks charakteris???? nes su mama isvis pjaunasi...ir visada jis buna teisus....Reikia man ji kazkaip perprasti...gal pergudrauti...nezinau....smile.gif Siaip vyras labai geras...pasikartosiu, tik uzeina retkarciais....cia gal jam nuo mokslu?smile.gif
Labai dziaugiuos, kad suradai savo vieninteli!!!!!!! na ir ka????daug didesne meile???!!!!!! ar nesakiau???? thumbup.gif  Mano atvejis su tuo vaikinu ir seniai buvo...Tiesiog man net gaila tokiu merginu, kurios uzsikabina ant tokiu paslemeku....ir leidzia savo laika veltui! Po tos merginos ( kai mane apgavo su ja) jis turejo dar desimt!!!!!!!!!!! Su jo broliu susirasom emeilais....tas labai geras zmogus....kaip diena ir naktis skirias nuo to... nors abu dvyniai:) friends.gif  vacation1.gif
Papildyta:
kas liecia uzsieny...tai tikrai cia ne man vieta.-...esu 100 proc. patriote!!visur gerai, bet namuose geriausia!!!!!!! Lietuvoj yra geriausia!! Mane slegia visa ta aplinka.,...tie zmones.....bent kokia drauge tureciau, su kuria galeciau susitikti, pakalbeti....>:( Ar koki gyvuna...suni, kate.....bet ta senute pries...nenori ji nieko....Lietuvoj turiu begale draugiu, su kuriomis lengva bendrauti, susitinkam, nueinam i kavinukes ir t.t..zodziu smagiai leidziam laika!!!!!! O dabar???nors pasikark...tai liuks kai vyras neuzsiemes buna....bet dabar dazniausia jis kiekviena diena uzsiemes...

sorry uz gramat. klaidas...turejo buti uzsieni, ne uzsieny:)
Atsakyti
Visų pirma, sveikinu susitaikius, tikiuosi ir toliau viskas tik gerės 4u.gif


Tik keletas pastebėjimų...

QUOTE(kitik @ 2006 06 20, 11:57)
Save grazinsiu dabar....nes buvau visiskai pilka pele...Savo vyra as labai myliu...Bet nebezinau....kazko man reikia kuo galeciau uzsiimti...ir rimtai rupintis:)....gal vaikelio???

Mama jo jam visada idedavo...del to dabar sokdina jis mane.....va kame suo pakastas


Gražink save, lepink, mylėk, bet... bent jau aš patarčiau kol kas vaikelio neplanuoti schmoll.gif Patikėk, net ir puikiai sutariančiose širdyse vaikelio gimimas neretai įneša sumaišties ir nesusikalbėjimo, o tavo atveju dar tikrai reikia padirbėti kol vienas kitą pilnai suprasit 4u.gif Vaikas negali būti priemone pabėgti uo vienatvės schmoll.gif Nuoširdžiai linkiu palūkėti, kol ABU labai norėsite vaikelio ne dėl santykių gerinimo ar kažkokių kitų tikslų, bet tiesiog kaip naujo žmogučio savo šeimoje 4u.gif

Tavo vyras turi suprasti, kad tu jam ne mama mirksiukas.gif
Atsakyti