Įkraunama...
Įkraunama...

Baisybės

QUOTE(deimantine+ @ 2014 01 20, 17:39)
drinks_cheers.gif .uztai ir baisybiu tema  biggrin.gif ,nes baisu skaityt nepatenkintu 'supermamu' postus...

ne, visai nebaisu, tiesa sakant tuom ir nusivyliau kad tikejaus baisybiu o radau tik turgaus lygio "pasikapojimus' doh.gif
ai tiek to, peace drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kaip nesikapoti jei kiek baisybių rašoma , visos yra užginčijamos randant realybės neatitinkantį mokslinį paaiškinimą.
Atsakyti
QUOTE(gkspygle @ 2014 01 20, 19:42)
ne, visai nebaisu, tiesa sakant tuom ir nusivyliau kad tikejaus baisybiu o radau tik turgaus lygio "pasikapojimus' doh.gif 
ai tiek to, peace drinks_cheers.gif

o man va baisu tie pasikapojimai verysad.gif
Atsakyti
sveikos visos besikapojancios 4u.gif biggrin.gif

Del tikejimo ar netikejimo, cia jau asmeninis kiekvienos reikalas, tiesiog jei zmogui pasiseke niekada nieko nematyt ir nepajust, zinoma, vienintele nuomone bus tai,kad visos tos snekos yra nesamone ir viskas moksliskai pagrindziama.

Papasakosiu savo istorija, turesit del ko kapotis toliau biggrin.gif biggrin.gif (zinoma nieko nenoriu izeisti 4u.gif )

Kai buvau maza gyvenau sename name, kvartalas kuriame gyvenau dar vokieciu laikais buvo karo zona.
O ir tais laikais visi zmones budavo sarvojami namuose, taigi mano namas buvo mates daug ir visko, o ir mano mama (gero proto doh.gif ) su draugem pasidare dvasiu issikvietimo seansa. Gal ir nuskambes juokingai, bet kvietesi Lenino dvasia. ju nelaimei dvasia atsiliepe, nzn kaip moksliskai paaiskinti,kai uzduodi klausima, o adata juda, aisku galima galvoti,kad kazkuri is dalyviu ja judina, o..bet...taciau...namuose darydavos keisti dalykai.
As su sese kiekviena nakti miegodavome su ijungta lempa, pamenu labai aiskiai ir lyg tai butu vakar. Vaikiskoje mano lovyteje, mama buvo isemusi viena grota,kad galeciau nakti islipti ant puoduko. Viena nakti uzsimaniau sysiu, islipu is lovos ir prie lovos krasto, ten kur as dedu galva stovi mergaite, nemaciau nei veido nei ryskiu bruozu, tik silueta su ilgom kasom, as kadangi pati keisto budo vaikas buvau, ilipusi atgal padejau galva ir galvoju: '' Ka cia db reikia daryti g.gif pasnekinti ja ar ka?'', bet stebiuosi dabar kaip as taip ramiai sureagavau, tuo tarpu mano sese buvo visiskai priesingo budo, kaip miegodama pamate moteri einancia link jos ir kirpdama su zirklem, po balso sustingimo is isgascio siaip ne taip pradejo klykti.
Mama miegodavo su mumis viename kambaryje,kadangi tevas budavo retas svecias namuose, ji pasakojo mums kaip ji miegodama isgirsta,kad gryzo tevas namo, eina per sekcija,kuri drebedavo ir dzingsedavo taures sudetos, atsitraukia uztrauktuka,nusimauna dzinsus, bet i kambari neateina blink.gif mama isejusi paziureti,kur jis, taip ir nieko kambary nepamato.
Dar viena is daugelio daugelio mamos pasakojimu,kaip ji miegodama vis jaustado,kad jai kazkas peti krapsto, ir garsas toksai kaip kate ar suo suletenom braizytu duris, viena nakti tas garsas prasidejo labai lengvas, mama sako as, kad pasokau, ziuriu aplink nieko nera,o ir garas nutilo, atsigulu atgal ir vel tas garas tik stipresnis, as vel atsikeliu ir vel nieko, tada atsiguliau ir laukiau, tas garsas vis stiprejo ir stiprejo, ir mama sako, as, kad pasokau staigiai ir ziuriu,kaip mano lovytes uzuolaidos stovi 90 laipsniu kampu ir is leto nusileido...brrrr...baisu net pagalvot unsure.gif.
Zodziu tokiu istoriju gausybe,kurios vykdavo tuose namuose, nuo atsidarinejanciu duru iki kamuoliuku bildanciu ir atsirandanciu kitam kambario gale.
Sakyciau jeigu man vienai kas butu ne taip atrode, tai nieko, galima gincytis, mokslas ne mokslas, bet kai tokie dalykai darosi visai seimai ir niekas nepasilieka sveciuosemiegoti,nes bega lauk is namu nuo isgascio, tai cia jau kita kalba.
Ta nama mes palikome ir i ji atikrauste mano pussesere is kaimo, jie tokie buvo gryni kaimo zmones ir tokiais dalykais netikedavo, bet pamiegoje pora naktu, pusseseres mama pasakojo,kaip jai nakti vis antklode kazkas traukia, o pusbroliai tokie nutruktgalviai buvo,tai isgirde,kad kazkas virtuveje barska eidavo patys pabarskinti biggrin.gif
Mano baisiausi kosmarai iki pat dabar praejus 18 metu po to namo vis dar yra tie vaidenimaisi, nebedaznai aplanko, bet buna,kad sapnuoju jog man vaidenasi ir atsikelt negaliu,tai buna,kad rekdama atsibundu, bet sapne visa laika gryztu i ta nama...
Tai va pasakojimas, kaip is siaubo filmu, tik skirtumas, kad tai buvo tikra, o kam tiketi, kam ne, cia jau pacios spreskit cool.gif
Atsakyti
Beje skaitau ankstesnius postus ir senesnias temas apie tai.
Viena forumiete parase apie namie besivaidenanti katina, keista, nes tokia pat istorija buvo ir mano pusseserei kai ji atsikrauste i musu nama, ateidavau pas ja i svecius gan daznai,nes buvom neissikiamos, sedi sau ant lovos ir tik smukst katinas staigiai prabega, bet taip,kad nespeji nei suvokti. Pasiziuri ir tik tada suvoki,kad katino jie juk neturi g.gif , o mano pussesere sakydavo, va auginti turiu biggrin.gif , na jie tokie atsipute visai budavo situo klausimu...
Tokias istorijas as mazai kam pasakoju,nes tikrai daugiau zmoniu yra,kurie tau taip fool.gif parodys, nei patikes.
Atsakyti
Sveikos, man si tema nesvetima. senajame bute kai gyvenau, buvo toks keistas ivykis. Zinojome, jog yra bilduku, nes vis kazkas pasitrankydavo, garsiukai visokie girdejosi. Galite vadinti tai prasimanymu arba baime kazkokia, bet taup budavo... Girdejau ne as viena o ir mano kambarioke.
Viena ziemos diena paziurejau , kad ant lango lyg ir mazo vaiko delniuku antspaudai matyti. tuomet Zvilgtelejau pro langa , o ten po langais, ant svaraus neismindzioto sniego vaiko pedutes. Butu kaip ir nieko keisto, bet gyvenome 6-tame aukste. Po to ivykio issikrausteme.
tiesa, sako, jog is namu , kuriuose vaidenasi jokiu budu neissinestum visu daiktu, reikia kazka palikti, kad bildukas pasiliktu ten. g.gif
Atsakyti
Dievuleliau, kiek jus cia gincyjates. doh.gif As pilnai sutinku, kad 90% (jei ne daugiau) atveju viskas paaiskinama mokslu, todel nereiketu pulti i vaiduokliskus paaiskinimus vos isgirdus koki krebzdejima uz sienos. Tikiu, kad didzioji dalis visokiu vaidenimosi istoriju, nuotrauku, video su pagautais vaiduokliais, ir visokie kitokie ale dievo pasiustieji ziniuoniai yra tiesiog pasityciojimas. Taciau aiskinti, kad absoliuciai 100% viskas logiskai ar mokslu gali buti paaiskinta ir niekada niekur niekas antgamtisko, mistisko, nepaaiskinamo negali buti, yra tiesiog siauras mastymas. Pati niekad nesu susidurusi su kazkuom ypatingai siurpaus ir nepaaiskinamu, bet nuo pat vaikystes siuo reikalu domejausi, ir visko taip aklai paneigti man tiesiog fiziskai neimanoma. Todel kai zmones sako, kad jie absoliuciai netiki nei vaiduokliais nei jokiom kitom jegom, tai istikruju ka jie sako yra tai, kad jie paprasciausiai nera pakankamai susipazine su info ir faktais siuo klausimu. O irodymu ant sio svieto yra tikrai daug, tik reikia nepatingeti ir nepasididziuoti rimtai pasidomauti sitoj srity (elementaraus pagooglinimo neuztektu biggrin.gif). As linkusi manyti, kad pasaulyje viskas daug rimciau ir komplikuociau, negu kad esame visuomenej mokomi tiketi. Pries koki simtmeti, visos psichines ligos buvo matomos kaip velnio apsedimai, bet siais laikais kazkaip apsedimai ar kitokie regejimai yra matomi TIK kaip psichines ligos pozymiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre1222 @ 2014 01 21, 14:11)

o ir mano mama (gero proto  doh.gif ) su draugem pasidare dvasiu issikvietimo seansa. Gal ir nuskambes juokingai, bet kvietesi Lenino dvasia. ju nelaimei dvasia atsiliepe, nzn kaip moksliskai paaiskinti,kai uzduodi klausima, o adata juda, aisku galima galvoti,kad kazkuri is dalyviu ja judina, o..bet...taciau...namuose darydavos keisti dalykai.

Kiek teko dometis, tai vienareiksmiskai yra teigiama, kad tokie "zaidimeliai" niekada geru dvasiu neprikvies, geros dvasios is dangaus neuzsiima tokiais paistalais ir nelaksto vos kam pasaukus, kad palinksminti nuobuodziaujancia publika biggrin.gif Todel ateina visada tik itartino plauko esybe, kuri bet kuom apsimesti gali, ar tai Leninas, ar tai tavo mirusi sesuo, ar ten dar koks princas ant rozinio zirgo. Jie sako viska ka tik norima girdeti, bet beda ta, kad tokiais zaidimeliais atveriamos "durys" i ta visai kita dimensija, o apie ju uzdaryma nei vienas "zaidejas" nepagalvoja. Todel ir prasideda namuose visokios bedos po to, nes per tas "atvertas duris" jau vaiksto kam patinka... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moda: 23 sausio 2014 - 22:36
Beje, jei dar kam idomu.. biggrin.gif Yra dvi rusys dvasiu, kurios gali vaidentis. Viena tai zmogiska dvasia, kuri jau nebegyvena fiziskam kune, o kita - nezmoniska, ty. kuri niekada zemej nevaiksciojo fiziskam kune.
Dazniausiai susiduriama su paprastais "zmogiskaisiais" vaiduokliais. Aisku, dazniausiai jie randasi kokiuose senuose namuose, kur jie galbut anksciau gyveno ir yra emociskai prisirise. Bet yra ir taip, kad jie limpa prie tu zmoniu kurie atitinka ju emocini lygi. Jie nuskaito zmogaus aura, o aura tai yra paprasciausiai naturali bet kokio gyvo kuno energijios isvarza/iskrovimas. Ta aura atspindi zmogaus fizine, emocine ir dvasine busena. Tai ta busena arba atstumia kazkoki vaiduokli arba pritraukia. O kad vaiduoklis materializuotusi (ty. pataptu matomu), jam reikia tos auros energijos, elektromagnetines ar dar tai kokios kitos energijos, kad jis galetu tai padaryti. Tai pat vaiduokliai kartas "pasivaizduoja" kai zaibuoja, nes tada ore tvyro kazkokia zaibo elektrine iskrova, kuri padeda vaiduokliui igauti matoma forma. Zmogus patampa vaiduokliu del kokios tragiskos ir staigios mirties, kurios jis galbut dar net nesuvoke. Retesniais atvejais, zmogaus dvasia gali pasilikti zemej del kokio neiprastai stipraus prisirisimo prie kokiu daiktu. Nes mirtis nepakeicia zmoniu proto. Kaip mastei zemej, taip mastai ir numires. Siaip yra tokia bendra taisykle (galbut su isimitim), kad tie zmones, kurie gyvendami pamasto apie pomirtini gyvenima, dazniausiai numire sekmingai "pervaziuoja" anapus, kur jiems ir priklauso. Vaiduokliai (isskyrus tuos kurie galbut nezino, kad yra mire) dazniausiai tai nera laimingi zmones, ir jie pasirodo tiems, kuriu emocine bukle sutampa su ju. Todel sakoma, kad a happy home yra tavo geriausias apsisaugojimas nuo nematomu sveciu 4u.gif

O apie dvasias, kurios niekada zmogaus formoj nevaiksciojo, tai jau atskira tema.

Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 01 01, 21:51)
Visiškai teisingai, nes jokie velniai jų neapsėda smile.gif kita vertus, kam velniui pasėsti kokia moterytę iš provincijos? Būčiau aš velnias ar kokia dvasia - apsėsčiau kokį virusologą, kad paleistų į aplinką žudantį virusą arba kokį įtakingą asmenį galintį sukelti chaosą žemėje (pvz.: branduolinį karą) ar pan., tai bent nauda velniui būtų smile.gif o dabar viso labo gasdina provincijos studenčiokes, bobulytes ir kitokius lengvatikius.

Juk jus nezinote, ar tai nauda velniui butu ar ne biggrin.gif

O siaip, kiek teko dometis, ta piktoji dvasia, vadinkime ja kad ir velniu, tai neturi tokios galios laisvai valdyti zmogaus ir pulti beleka. Zmogus pats tiesiogiai ar netiesiogiai prisipraso ar tai per visokius burimu seansus ar kitokius sposijymus, arba tiesiog jei zmogus yra piktas, nelaimingas, turi savizudisku minciu, saves nekencia, kurie linke i alkoholi ir visokia kitokia neganda, tai jis labiau linkes pritraukti "velnia". Cia panasiai kaip kraujo pedsakai vandenyje iskart pritraukia ryklius, taip pat ir zmogus su tamsia ir silpna emocine busena ar uzsiemantis tamsiais keslais pritraukia nelabaji. O ir tas kuris skelbiasi esas religingas, tai nebutinai turi buti sveikas, stiprus ir sviesus zmogus. Dar sako, kai ivyksta koks piktas apsedimas namuose, zmones daznai pradeda dejuoti kad vajej vajej, kur yra Dievas, kodel jis sitaip leido atsitikti... Esme ta, kad Dievas neleidzia tokiems dalykams vykti schmoll.gif Zmogus pats leidzia.
Atsakyti
keista, dievas ir dvasios apsireiškia tik tiems, kurie jais tiki...he he he, nors aš, kai prisižiūriu siaubiakų, irgi bijau naktį tamsoj į tūliką eiti biggrin.gif
Atsakyti
Apsirei6kia visiems , tik netikintys nežino kas yra kas. Per kieti jie tam bigsmile.gif
Atsakyti