Įkraunama...
Įkraunama...

Baisybės

QUOTE(Ciccio @ 2014 01 02, 00:05)
pasidomėk ir užfiksuok drakoną po mano lova smile.gif juk sakiau - jis ten yra smile.gif beje, tai daug sunkiau, nei užfiksuoti keistai besielgiantį žmogų, juolab, jei jis išlaužomas keistomis pozomis, kalba keistu balsu ir negirdėta kalba (jau ir pamiršau, kas ten dar siaubiakuose priskiriama apasėdimui)

Įsileisk į namus - užfiksuosim.
Atsakyti
O kam į namus - duok savo adresą - pasakysiu, kad drakonas po tavo lova atsirastų ir galėsi jį ištyrinėti smile.gif jis gali akimirksniu persikėlinėti iš vienos vietos į kitą smile.gif sutaupysim laiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciccio: 01 sausio 2014 - 22:14
QUOTE(Ciccio @ 2014 01 02, 00:13)
O kam į namus - duok savo adresą - pasakysiu, kad drakonas po tavo lova atsirastų ir galėsi jį ištyrinėti smile.gif jis gali akimirksniu persikėlinėti iš vienos vietos į kitą smile.gif sutaupysim laiko.

Kaip gali kalbėtis su drakonu, jei netiki,kad jis egzistuoja? smile.gif
Papildyta:
Perskrisdamas kitu adresu galės dar ant kokios maksimos ar norfos ugnimi paspjaudyti smile.gif
Atsakyti
Koks skirtumas :)anot Rodnegos, įrodymų nebuvimas, juk nepaneigia to, kad drakonas išties yra smile.gif galiu paprašyti, kad paspjaudytų, bet jis įnoringas - gali to ir nepadaryti smile.gif be to - jo liepnos nematomos ir nedegina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciccio: 01 sausio 2014 - 22:29
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Isyankar @ 2014 01 01, 21:53)
Kokios nuomonės: prasimanymas, laki fantazija ar iš tiesų kažkas antgamtiško?

http://www.delfi.lt/...p...mp;no=0&s=2

vienas žodis: DELFI
Papildyta:
QUOTE(Ciccio @ 2014 01 01, 23:01)
na, o tu paneik teiginį "Po mano lova gyvena nematomas ir neapčiuopiamas drakonas" smile.gif kol nėra įrodymų - nėra ir reiškinio, o paneigti to ko nėra - negalima smile.gif

Nea, čia dvasios egzistoja, kol neįrodyta kitaip biggrin.gif
Atsakyti
seniai seniai, studijų laikais.. susirinkom merginos pas vieną namuose, visą vakarą smagiai plepėjom, o nakčiai išsiskirstėm po kambarius meigoti.
Paryčiais pabundu nuo durų varsčiojimo ir kalbėjimo - į mano dar nepabudusią sąmonė ateina mintis "Dalios pusbrolis Tomas atvažiavo". Tokia informacija, ir tiek, nors aš nei Tomo, nei kitų Dalios (draugė, pas kurią nakvojome) giminių nepažįstu nei jų vardų nežinau. Šiek tiek nesusipatoginu, kad aš čia išsižiojusi miegu, o žmonės vaikšto, apsiverčiu ant kito šono, žvilgt į laikrodį - lygiai 6 val., ir miegu toliau.
O ryte pusryčiaujant ir sakau, ką tu čia į namus atsivedei.. kažkokį pusbrolį Tomą..
Draugė išbąla ir mane traukia į kitą kambarį, akis į akį: "iš kur žinai apie Tomą?" Sakau, nežinau, girdėjau kažką, tas vardas pats į galvą atėjo.. Sako, buvo toks pusbrolis...nusižudė..dažnai jai tame kambaryje miegant jis sapnuojasi..
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2013 12 12, 18:53)
O vat dabar pabaisinsiu (tema juk baisybių) Kiekvienas priepuolis- smegenyse "nutiesia kelią " kitam priepuoliui. Taip jie dažnėja ir stiprėja. Tikiuosi, nenorite, kad jis ištiktų važiuojant automobiliu, ypač, jei būsite už vairo. Tai tiek.

1. sorry, bet cia nusisnekejote kaip reikiant.
2. neprimeskite neurologes ir nepaisykite zmogui diagnozes, tai ne jusu kompetencijai
Atsakyti
ir isvis paziurekit ka jus su tema padaret, ateini cia zmogus idomiu istoriju pasiskaityt o randi kruvos piktu supermamu pjautynes isvis neitema. Gerai kazkur skaiciau posaki-niekur kitur dar nemaciau tiek daug piktu bobu vienoj vietoj kaip supermamoj.
Atsakyti
QUOTE(gkspygle @ 2014 01 20, 04:28)
ir isvis paziurekit ka jus su tema padaret, ateini cia zmogus idomiu istoriju pasiskaityt o randi kruvos piktu supermamu pjautynes isvis neitema.  Gerai kazkur skaiciau posaki-niekur kitur dar nemaciau tiek daug piktu bobu vienoj vietoj kaip supermamoj.

blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gkspygle @ 2014 01 20, 03:28)
ir isvis paziurekit ka jus su tema padaret, ateini cia zmogus idomiu istoriju pasiskaityt o randi kruvos piktu supermamu pjautynes isvis neitema.  Gerai kazkur skaiciau posaki-niekur kitur dar nemaciau tiek daug piktu bobu vienoj vietoj kaip supermamoj.

drinks_cheers.gif .uztai ir baisybiu tema biggrin.gif ,nes baisu skaityt nepatenkintu 'supermamu' postus...
Atsakyti
Skeptikas visada kovos su tuo, kuo jis nematė - nemato ir jis visada bandys tai pagrįsti logiškai
Atsakyti