Oj nesakyk, as irgi kai supanikuoju.
QUOTE(fucked-up @ 2013 11 02, 16:23)
o aš tai "glušinuosi". jau nebeliko ką tvarkyt, bet dar ką nors sugalvosiu.
Užeinu pas jus... šudinų sūdina viduj, fizinės ligos maišosi su psichinėm ir nebesivaldau..
Galiu?
Galiu?
QUOTE(fucked-up @ 2013 11 02, 16:53)
Esu psichinė nuo seniai, ne naujiena.
Bet ad jau metus negeriau, o dabar.. prašau kokia šikna. Pora mėnesių didelio streso dėl savo ir vaikų ligų ir situacija nevaldoma. Nežinau kur dėtis.
QUOTE(fucked-up @ 2013 11 02, 17:20)
Bandyk gal vėl ad pagert?
Nes dbr dar ta tamsa, šaltis, o dar jei problemos tai va ir šikniauskaitė...
O iš ligų išbridot?
Nes dbr dar ta tamsa, šaltis, o dar jei problemos tai va ir šikniauskaitė...
O iš ligų išbridot?
Vaikai isbrido, as kkol kas ne... užaugo spuogas ant šiknos, furunkulas, pravėre, tada antibai.. nu ir prasidėjo... baisus spazminis viduriavimas, vėl antibai nuo žarnyno infekcijos, nieko pora dienu geriau ir vėl tas pats, su gleivėm ir krauju... (tikiuosi nevakarieniaujat)
Šiandien pradėjau ad, nes realiai manau, kad mirštu..
Sorry už klaidas, nekenčiu sensorinės klaviatūros..
Uf bl...
Nedurniuok, jokia ne baisi liga
Jei antibai taip patvarke žarnyną, kad net nužaizdojo ir kepenys sustreikavo, tai žinoma, kad ir sukūdai ir apetitas prapuolė, jei kelias dienas nevalgei.
Plius psichologiškai irgi gali nesinorėt- tipo nevalgai, ir neviduriuoji taip skaudžiai, kraujingom gleivėm ir tt
Man vakar spuogas ant šiknos tooks, kad jau jautės.
Nukrapščiau kažkaip.
Berods užgijo.
Bijojau, kad furunkulu nepavirstų...
Nedurniuok, jokia ne baisi liga
Jei antibai taip patvarke žarnyną, kad net nužaizdojo ir kepenys sustreikavo, tai žinoma, kad ir sukūdai ir apetitas prapuolė, jei kelias dienas nevalgei.
Plius psichologiškai irgi gali nesinorėt- tipo nevalgai, ir neviduriuoji taip skaudžiai, kraujingom gleivėm ir tt
Man vakar spuogas ant šiknos tooks, kad jau jautės.
Nukrapščiau kažkaip.
Berods užgijo.
Bijojau, kad furunkulu nepavirstų...