Sveikos,kaip beprotiskai liudna ir taip viskas atrodo juodai.
QUOTE(fucked-up @ 2013 11 02, 17:31)
Uf bl...
Nedurniuok, jokia ne baisi liga
Jei antibai taip patvarke žarnyną, kad net nužaizdojo ir kepenys sustreikavo, tai žinoma, kad ir sukūdai ir apetitas prapuolė, jei kelias dienas nevalgei.
Plius psichologiškai irgi gali nesinorėt- tipo nevalgai, ir neviduriuoji taip skaudžiai, kraujingom gleivėm ir tt
Man vakar spuogas ant šiknos tooks, kad jau jautės.
Nukrapščiau kažkaip.
Berods užgijo.
Bijojau, kad furunkulu nepavirtų...
Nedurniuok, jokia ne baisi liga
Jei antibai taip patvarke žarnyną, kad net nužaizdojo ir kepenys sustreikavo, tai žinoma, kad ir sukūdai ir apetitas prapuolė, jei kelias dienas nevalgei.
Plius psichologiškai irgi gali nesinorėt- tipo nevalgai, ir neviduriuoji taip skaudžiai, kraujingom gleivėm ir tt
Man vakar spuogas ant šiknos tooks, kad jau jautės.
Nukrapščiau kažkaip.
Berods užgijo.
Bijojau, kad furunkulu nepavirtų...
Gerai, kad tau ne furunkulas, nes tas tai

Kad psichologiškai nesinori tai joa... kur tau norėsis per ašaras ir isterimas kelio nematau, bet valgau per prievarą, o tasnelemtasis vistiek krenta nu...
Žarnynas tokios būklės, kad nebais ką turbūt pasisavina
Kaip suprantu ir taip liekna, tai svorio kritimas džiugesio nekelia(kaip kad man sukeltu, jau nesveikai dzin, kad ir dėl kokios žarnyno ligos
durna, žinau)
Valgyt ką kaloringo, kad ir nedaug, bet jėgom palaikyt, kad užtektų.
Gal net tie pieno kokteiliai spec, švelnūs žarnynui turėtų būt ir kcal pripumpuota ten, kad ir sintetiniu, px..
Kaip suprantu ir taip liekna, tai svorio kritimas džiugesio nekelia(kaip kad man sukeltu, jau nesveikai dzin, kad ir dėl kokios žarnyno ligos

Gal net tie pieno kokteiliai spec, švelnūs žarnynui turėtų būt ir kcal pripumpuota ten, kad ir sintetiniu, px..
QUOTE(fucked-up @ 2013 11 02, 17:40)
Žarnynas tokios būklės, kad nebais ką turbūt pasisavina
durna, žinau)

Ir taip jau esu kaip meškerėkotis, dabar visai.... valgau vos nevemdama ir daug... durna, žinau..
QUOTE(fucked-up @ 2013 11 02, 18:10)
Nu ką ten durna. Yr kaip yr.
Pasveiksi, ad jei pradėjai ir šiknynas apmažės.
O ramia galva ir valgysis geriau.
Dėl svorio tai mažiausiai pergyvenk- atsistatys pagerėjus būklei..
Pasveiksi, ad jei pradėjai ir šiknynas apmažės.
O ramia galva ir valgysis geriau.
Dėl svorio tai mažiausiai pergyvenk- atsistatys pagerėjus būklei..
O dėl jo labiausiai ir pergyvenu. Ir nežinau kaip ta žarnyną tvarkyt jei vaistų negaliu gert.
jeigu jau ta pacia tema, tai va
http://www.15min.lt/...enai-599-381793
arba
http://www.15min.lt/...57-381254?cf=df
Noriu pastarąjį nusiųst savo draugei, kuri sako, kad jos tėvas išsinešė pusė jos gyvenimo.
Bet geriau, aj, eina viskas velniop
http://www.15min.lt/...enai-599-381793
arba
http://www.15min.lt/...57-381254?cf=df
Noriu pastarąjį nusiųst savo draugei, kuri sako, kad jos tėvas išsinešė pusė jos gyvenimo.
Bet geriau, aj, eina viskas velniop
Pinot noir, ačiū.
Kažkaip tikiu tais abiem straipsniais. Pirmu gal labiau
Žinau tik, kad reikia atleisti už tai, kad paliko ir paleisti.
Man patinka tikėti, kad yra kažkokia begalybė
Papildyta:
sunku sirgti, bet kuo toliau turėtų po truputį gerėti.
Kažkaip tikiu tais abiem straipsniais. Pirmu gal labiau

Žinau tik, kad reikia atleisti už tai, kad paliko ir paleisti.
Man patinka tikėti, kad yra kažkokia begalybė

Papildyta:
QUOTE(marmozel... @ 2013 11 02, 18:02)
Ir taip jau esu kaip meškerėkotis, dabar visai.... valgau vos nevemdama ir daug... durna, žinau..
sunku sirgti, bet kuo toliau turėtų po truputį gerėti.
QUOTE(fucked-up @ 2013 11 02, 17:23)
Rasyk emailus