Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

Avie, kur nuklydus buvai? vel rura sildei prie juros. rolleyes.gif
nu dar liko pasirodyt seklai blogajai (dab kitaip kazkaip vadinas)
kazi kaip sekas dar vienai personai?

ai dar, Aviuk, svetimus vaikus lengviau auklet smile.gif rolleyes.gif ale manu ir su savais susitvarkysi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ladySheep @ 2013 11 25, 20:05)
Is pradziu ribodavau sedejima prie kompu, ipadu, stengdavausi itraukti i veikla kartu su manim ar B. Pvz, su mergaite gamindavom pietus, kepdavom sausainiukus ir pan., tuo metu B su sunum ka nors meistraudavo, bet tai truko labai trumpa laika.

Gal nelabai įdomi veikla unsure.gif t.y. reikalaujanti pastangų, kaip mokykloje. manau, kad to irgi reikia, bet gal tai nėra tų vaikų stiprioji pusė.
Žaisti vaikystėje irgi reikia. Su draugais. Arba renkasi kompą.
Tėvai juk niekad nebuvo sąrašo pirmoje vietoje. Kaip mėgstamiausia veikla. Bent jau man taip buvo. Patiko žaisti su vaikais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine_: 25 lapkričio 2013 - 21:50
QUOTE(Verbena.. @ 2013 11 25, 22:02)
blink.gif
tu ka?
as taip negaleciau  schmoll.gif  schmoll.gif
beto as anosios pati bijau  blink.gif

lotuliukas.gif aga, taip ir matau - verbena su kokteiliniu siauduku pasiemus tik svyst svyst aukai per galva - atseit dabaigineja selsmes darba. kontrolinis smudis, tskant rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a-bbz: 25 lapkričio 2013 - 21:51
QUOTE(a-bbz @ 2013 11 25, 22:50)
lotuliukas.gif aga, taip ir matau - verbena su kokteiliniu siauduku pasiemus tik svyst svyst aukai per galva - atseit dabaigineja selsmes darba. kontrolinis smudis, tskant rolleyes.gif

Suprunkščiau net garsiai.

Ne kiekvienas išmąstytų pasakyt, kad aš piktybiška aplinkai, oi ne kiekvienas. Nu, tas padaras, aišku, pasakytų. Bet jam tai taip ir reikia. Jį ir vadinsiu padaru. Va kad menkai pažįstamiem žmonėm pravardes įklijuoju, čia tai teisybė. Net ir kolegę kol buvau nemačius, vadinau kažkodėl Kazyte (gi net čia taškiausi). Bet kai pasimatėm kokių porąkart ir pamačiau, kad įmanoma susišnekėt, nei mintis nekiltų taip vadint.
Net diriką paskutiniu metu vadinu Gyviu. Nors anas gan leisgyvis šiaip. Bet Leisgyvis kažkaip neskamba. Bet šitas pas mane kažkaip dažnai ėmė pavadinimus keist, nžn kas čia bus.

Beje, ar kurios mane matėt, elgiausi su kuria piktybiškai? Nu jei elgiausi, tada nieko aš čia nesuprantu. Ar kad vorą (NEGYVĄ!!) įmerkiau į pipirus ir pasūdžiau, o po to supakavau čia labai blogai? unsure.gif

Ai bet tiek to, GD, velniai nematė. Tiksliau, matė.

Ne į temą. Per tuos nerimus tampu ne tik asociali, bet ir graži. Nerealus kojų plaukų grožis. doh.gif Kartais atsiranda žmonių, kurie sako, neva man pavydi kupetos ant galvos (gal nepastebi taip iškart, kad ta kupeta žila, arba būna ką tik uždažyta). Kad jie pamatytų, kokie mano kojų plaukai, tai pavydėtų man atrodo dar labiau. doh.gif Gal nepinsiu, palaidais vaikščiosiu. Susišukuosiu, va, gražiai blizga ir eisiu sau. Viauk.

Atsakyti
QUOTE(Šėlsmė @ 2013 11 25, 22:58)
Kad jie pamatytų, kokie mano kojų plaukai, tai pavydėtų man atrodo dar labiau.  doh.gif Gal nepinsiu, palaidais vaikščiosiu. Susišukuosiu, va, gražiai blizga ir eisiu sau. Viauk.

Anksčiau tai reikštų, kad esi aistringa, karšta moteris biggrin.gif pietietiško temperamento
Atsakyti
QUOTE(Laukine_ @ 2013 11 26, 00:11)
Anksčiau tai reikštų, kad esi aistringa, karšta moteris  biggrin.gif pietietiško temperamento

Kad tik ne. Neseniai for fun dariausi kažkokį durną testą, tipo diedams karšta ar šalta atrodau (jau kad aktualu, tai kaip galėjau nepasidaryt). Tai atsakymas buvo ledo karalienė. biggrin.gif

Taip pagalvojus, tai aš dar tą pačią Verbeną raminu, kuri su šiaudeliu tegeba į galvą duot. Nu nes ta kaip pradeda šakotis lygioj vietoj, tai baisu. doh.gif Aš niekada taip nesišakoju. Nors gal ir neturiu ant ko.

Šiandien daug čia loju, palosiu dar. Esu tikra, kad kai važiavau namo, ant durniaus įsijungiau kažkokią radiją ir ten sakė, kad šiandien SENMERGIŲ ir senbernių diena. Ir esu tikra, kad ten pasakojo, kažką tokio, kad tą dieną senmergėms reikia pasipuošt ir užsidėt gražią skrybėlę ir eit maivytis. Ir dar sakė, kad apsikabint katiną. Tai kaip mane pagaidino, kad Jūs žinotumėt!!!!!!!!!!!!! Aš jau ruošiausi šventę švęst ir ieškojau skrybėlės, kurios neturiu. Tai atsiranda gi žmonių, kurie nori suknist TOKIĄ šventę. doh.gif Išguglino mat, kad kad tai yra senbernių, bet ne senmergių diena. Ir kad IR SENMERGIŲ, nerašo niekur!!!!!!!!!!!!!! Aš beveik būčiau galėjus nusižudyti, bet dar nenusižudžiau. Mąstau, nu negi, ten neegzistuojantys balsai buvo. verysad.gif Sakė skambink į radiją, bet paaiškėjo, kad reikia skambint į visas, nes neaišku ko ten klausiau. Kiba skambint. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šėlsmė: 25 lapkričio 2013 - 23:39
QUOTE(Šėlsmė @ 2013 11 25, 23:58)
Beje, ar kurios mane matėt, elgiausi su kuria piktybiškai? Nu jei elgiausi, tada nieko aš čia nesuprantu. Ar kad vorą (NEGYVĄ!!) įmerkiau į pipirus ir pasūdžiau, o po to supakavau čia labai blogai?  unsure.gif
Ai bet tiek to, GD, velniai nematė. Tiksliau, matė.

Taigi negali visiems atrodyt vienoda, ir net elgiasi žmogus su skirtingais žmonėmis nevienodai. Įspūdžiai gali skirtis kardinaliai, būti priešingi. Čia kaip tu pavadinai mane pilka. Yra žmonių kurie irgi taip pavadintų. Bet pamenu kažkam pasakiau, tai net susižvengė, sakė neįsivaizduoja nepilkesnės ir labiau neeilinės negu aš.
Aš negaliu čia dėstyt savo asmeninio įspūdžio apie tave ar analizuot rimčiau, kas kaip pasirodė, tau ir nelabai rūpėtų. Trumpai - aišku kad nesielgi piktybiškai. Maivaisi ir tiek, toks "stilius". Dar - pirmus kartus neužkliuvai niekuo, atrodei neutrali. Paskui jau niūresnė. Matau savybių, kiek įmanoma taip pamatyt, kurios kažkam galėtų būti įdomios. Matau ir tų kurios erzintų. Aš labiau jaučiu konfrontaciją, bet ne tokią nemalonią, kad negalėčiau šnekėti, bent jau raštu. Gyvai būtų sunku.
Nemanau kad mano suvokimas "nedatraukia" kažko suprast. Atvirkščiai, tas mano skaneris mane pačią išvargina. Bet nepataikyt pasakyt galiu dažnai, ir manęs gali nesuprast. Net ir juokai mano ne visiems suprantami smile.gif Kartais tu pati pateiki kaip bajerį, o paskui rimtai sureaguoji kai kitos juokauja toliau.
Atsakyti
Patikėk, GD, nepataikai dažnai. Nesakau, kad visada, ginkdie. Bet jei analizuoji, tai nesistebiu. Labai nesunku prisiskanuot/prisianalizuot bele kuriam dvikojui.
Pati jaučiausi išprievartauta analizuotis save pačią psichuškėj. Šūdas ten gavos. Geriau nejudint tų analizų nei savo, nei kitų.
Nepamenu kada paskutinįkart matėmės. Gal Akropoly žiemą. O. tai dabar atrodyčiau, spėju, kur kas niūriau.
O kadais tai taip, pamenu, čia į taikinį. Aišku buvau neutrali, man rodos esu ėjus į meetą nei vienos prieš tai nemačius, kurios ten tikosi ir aš ir nors pakankamai laisvai jaučiuosi, bet man nebūna taip įdomu tokiais atvejais, kai nieko nepažįstu. Nieko aš niekad nesimaiviau, nemoku aš. unsure.gif Tikriausiai taip kasdien matant, pasakytum, kad visai gluša, jei sakai kad maiviaus. Nors suprantu, ką turi omeny (turbūt, kad suprantu).
O kaip tu pati manai, kodėl suerzini?

Beje, gal kartais kas ir nuskamba kaip "bajeris", bet šitoj temoj, o ir aplamai gyvenime, jau kas kas, bet aš nejuokauju. Ir jei sakau, kad noriu papjauti, aišku, nepapjausiu (turbūt), bet vadinasi, kad tikrai noriu. Jei ką, ir apie kojų plaukus nebuvo bajeris, kaip gal ir galima pagalvot. Čia greičiau verkt reiktų. Nei aš čia pati juokauju, nei priimu kitų juokus. Man aplamai gan retai kas nors iš tikrųjų juokinga.

Papildyta:
Nūnai išniro memuaras, kai CH klausė, kaip mane dar įleidžia kur nors, Vilniuje. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(a-bbz @ 2013 11 25, 22:50)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif

QUOTE(Šėlsmė @ 2013 11 25, 23:58)
Suprunkščiau net garsiai.
Kad jie pamatytų, kokie mano kojų plaukai, tai pavydėtų man atrodo dar labiau.  doh.gif Gal nepinsiu, palaidais vaikščiosiu. Susišukuosiu, va, gražiai blizga ir eisiu sau. Viauk.

durne lotuliukas.gif

QUOTE(Laukine_ @ 2013 11 26, 00:11)
Anksčiau tai reikštų, kad esi aistringa, karšta moteris  biggrin.gif pietietiško temperamento

drinks_cheers.gif aha as irgi girdejau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Šėlsmė @ 2013 11 26, 02:15)
Nieko aš niekad nesimaiviau, nemoku aš.  unsure.gif

Maivymąsi turėjau omeny išraiškos stilių. Suprantu kad dažnai teisybę sakai, tik apžaidi ją savotiškai, taip kad dažnai skamba linksmai, kaip bajeris. Ir analizuoji tu daug, ypač čia, tik daugiau ne save, o tai kas vyksta aplink tave ir kaip tu tai matai.
Kad ką nors tikrai papjautum, nelabai tikiu smile.gif Nors, nu duočiau tikimybės kokius 10 proc., kad tai įmanoma, susiklosčius labai jau paveikioms aplinkybėms, plius labai jau aptemus sąmonei ir dar atitinkamai suveikus atitinkamiems vaistams.
Atsakyti
QUOTE(Šėlsmė @ 2013 11 26, 02:15)
O kaip tu pati manai, kodėl suerzini?

Čia aš kodėl suerzinu? Nežinau, reikėtų klausti tų kuriuos erzinu. Kodėl tave erzinu nežinu, kaip erzinu jau esi sakius ne kartą.
Esu sutrikus asmenybė, labai normali ir negaliu būti smile.gif
Net neimčiau į galvą, nes kaip sakiau visiems ir neįmanoma įtikt. Bet tai man kiša koją apskritai gyvenime. Netinkamas atrodymas ir išraiška, kuri būna arba visiškai blanki, arba erzinančiai ekspresyvi.
Bet vis tiek būna kas perpranta. Retai, bet būna. Tada galiu ir tyčia erzint visokiais būdais, bet sako kad tik įdomesnė darausi.
Atsakyti
QUOTE(Verbena.. @ 2013 11 26, 07:33)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif

O tau kas čia dabar? blink.gif
Ar kai į mano namus įsilauš kokia sanitarinė tarnyba, ar kas ten gali įsilaužt, irgi žvengsi?? Ar kai grybai ausyse užaugs? blink.gif

Skambės gal tūpai jums, bet gyvenime beveik neegzistuoja juokingi dalykai. Ir man giliau negu giliai dzin, kas čia kam kur kokiam forume juokinga lyg ir. Bet kai Verbena žvengia, nežinau kas čia bus.
Atsakyti