Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(fucked-up @ 2013 11 03, 20:58)
Aš bijau nedarbo.. T.y kad nebus pinigų tiek kiek man norėtusi...
Nes nu išgyventum ir iš bedarbio pašalpos, bet kuuukliai.

As irgi bijau ohmy.gif cia mano patologine baime, tik biski kas ir i panika.

Bet NM, kai pagalvojus.... juk tu tai visuomet darbo susirastum.... [kad ir i ta pati BW?] Ale vistiek baisu.

Naujokėm 4u.gif
Aš dar bijau gydytoju, paniškai.
Atsakyti
Daniella, tai jie pagrindas mano ir yra.
Tai ir bus, tik gal mažiau gausis uždirbt
O daryt to ką tu aš nemoku. Darydavau, bet iki tavo profesionalumo toli.
Atsakyti
QUOTE(Laukine_ @ 2013 11 03, 20:54)

jei lengviau, tai guoskis. Aš irgi bijau ligų, nedarbo, nusikaltėlių  ir t.t.  unsure.gif
Papildyta:

baime mane kankina istisai kiekvienam zingsni,bijau visokiu tikru ir netikru ligu,negaliu ziureti jokiu sveikatos ligu,nes butinai visi simptomai man tinka,zodziu cia jau patologija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine_ @ 2013 11 03, 20:54)
man irgi neramu  ax.gif
Papildyta:

jei lengviau, tai guoskis. Aš irgi bijau ligų, nedarbo, nusikaltėlių  ir t.t.  unsure.gif
Papildyta:

norėčiau taip, bet buvau priversta valgyt daryti  unsure.gif

čia mano visa laimė, kad nieko aš nepriversta namie daryt. SAULELE, NESKAITYK. ne per seniausiai katytė sukūlus buvo didelę stiklinę cukrinę su cukrum ir nutempus nuo stalo staltiesę. ir man savaitę buvo visiškai vienodai. nėjau į virtuvę beveik. aišku, kad nebūtų taip, jei su kažkuo gyvenčiau.

šian išeiginė. bet kaupiuos suknistam darbui.
Atsakyti
QUOTE(Šėlsmė @ 2013 11 04, 11:12)
čia mano visa laimė, kad nieko aš nepriversta namie daryt. SAULELE, NESKAITYK. ne per seniausiai katytė sukūlus buvo didelę stiklinę cukrinę su cukrum ir nutempus nuo stalo staltiesę. ir man savaitę buvo visiškai vienodai. nėjau į virtuvę beveik. aišku, kad nebūtų taip, jei su kažkuo gyvenčiau.

šian išeiginė. bet kaupiuos suknistam darbui.

Turedama kate turi STALTIESE ??? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tapyras @ 2013 11 04, 12:21)
Turedama kate turi STALTIESE ???  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

staltiesė, aišku, ne mano. biggrin.gif
aš neturiu tokių daiktų, kaip staltiesė. mastau.gif
Atsakyti
ko nekalbat, vaikai, nesigodojat?
aš pasigodosiu, žinau, kad rytoj reikės vairuot (pirmąkart po to karto, kai apsižliumbiau, čia jau koks mėnuo praėjo. išvengdavau kažkokiu būdu, bet baigsis katino dienos). dirikas jaučiu, kad ant manęs dantį griežia, o važiuoti tai reikės su juo. doh.gif taigi stipsiu, gaišiu, mirsiu, dvėsiu vėl... aš noriu vairuot, bet ne su diriku. verysad.gif
Atsakyti
pasigodosiu
nuvaziavau magnetinio
ubagele pritruko pinigu
dabar tik lapkricio 18 laugh.gif
ajnu dyrbt
turiu dvigubai darbo
ir visa savaite turiu
duokdie stiprybes ir neduokdie galvos skausmo laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Šėlsmė @ 2013 11 04, 19:12)
ko nekalbat, vaikai, nesigodojat?

Ką čia godotis? Va, mano pabaisa, išvestas pasivaikščiot, sugebėjo mane apipainiot su savo 8 metrų pavadžio šniuru, ir aš griuvau. O anas svolačius pagalvojo, kad aš čia taip žaidžiu ir puolė mane kuist ir kandžiot ir šokinėt aplink kaip asilas. Praplėšė man striukę. MD išvažiavęs, tai šitas svolačius manęs visai neklauso. Eis į armiją, ne kitaip. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinot noir @ 2013 11 04, 20:25)
Ką čia godotis? Va, mano pabaisa, išvestas pasivaikščiot, sugebėjo mane apipainiot su savo 8 metrų pavadžio šniuru, ir aš griuvau. O anas svolačius pagalvojo, kad aš čia taip žaidžiu  ir puolė mane kuist ir kandžiot ir šokinėt aplink kaip asilas. Praplėšė man striukę. MD išvažiavęs, tai šitas svolačius manęs visai neklauso. Eis į armiją, ne kitaip. verysad.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O mano jurkiaulis pamego paimtas ant ranku apsimyzt blink.gif
Atsakyti
O dar sako, kad mano stebukladarytė baisi. nei ji baisi, nei ką. nu būna, kad užpuola mane, bet ji, turbūt, vienintelis padaras žemėje, kuriam taip lengvai viską atleidžiu.
ojejojej. rytoj užsidėkit man ignorą gal ar ką, kad nervų nesigadint. nenoriu būt blogu pranašu, bet su manim jau žinau, kad gerai nebus. kodėl aš negaliu imt ir pastipt, po velnių???? kiek žmogus kančių turi patirt mirdamas, jei aš vis nemumirštu. doh.gif
Atsakyti
Ant gyvuliu ilgai ir nepapyksi.

Turiu trumpam darbo. Bet tokioj nejaukioj situacijoj kad... net cia pasakyt negaliu nes butu ziauriai neetiska unsure.gif (susije su medicina)
Nu bet tai ka dabar... Bijau tik kad neleptelt nevietoj ko nereikia doh.gif
Atsakyti