Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjai ir įtėviai apie viską

kaip mamytes gyvenat?jau kaledom kvepia...kaip vaikuciai?ar sveiki?pas mus gerai tfu tfu tfu.augam tobulejam,oziukus auginam,dainuojam,jau ir skadus kriaciam.jau viska reikia deti auksciau auksciau.miegam gerai valgom gerai......oi kad neprisisneketau. blush2.gif
ar gavote uzduotele is vilniaus parasyt savo istorija?as vis niekaip neprisiruosiu,jau susirasiau juodrasti dabar tik reikia viska suristi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deola: 21 lapkričio 2013 - 16:53
negavom jokių užduočių schmoll.gif

tik netyčia sužinojau, kad Panevėžyje nebėra jokios įstaigos, kuri domisi globa ir įvaikinimu. net kursai nebevedami. Socialinių paslaugų centrui - per brangu....

Kalėdom tai kvepia taip stipriai, kad piniginė tuštėja ne dienomis, o valandomis. Suknelė šokių kolektyvui + kalėdinė kaukė = 100 lt, dovanėlės, renginių statiniai mokesčiai et ctr.
Užtat pradėjo lankyti psichologą, kol kas susitarta iki gruodžio vidurio, toliau jau pasakys - imsis ar ne sad.gif
Papildyta:
p.s. šokių kolektyve merginas išmatavo suknelėms. parėjo apsiašarojus - plonesnė buvo tik E., bet ji pirmokė ir peties nesiekia.... Guodžiu, kad neteks dietų laikytis kai paaugs (klasiokės JAU! trečiokės!)
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2013 11 21, 17:55)
šokių kolektyve merginas išmatavo suknelėms. parėjo apsiašarojus - plonesnė buvo tik E., bet ji pirmokė ir peties nesiekia....  Guodžiu, kad neteks dietų laikytis kai paaugs (klasiokės JAU! trečiokės!)
Triko ir timpės po 70 kiekvienai + čežkės 30 nes juodos turimos netinka,reikia baltų +20 už lazdas + 10Lt stojamasis festivalio mokestis Vyšniai +35 sijonas + 5 ar 7 už bandaną....
Ansamblio vadovė pareiškė,kad neleis į sceną,jei neturės juodų batelių doh.gif Turim baltus lakinius ir rudus zamšinius-tiesiog kam trijų porų batų?Teks pirkt,tris metus dainuoja,negi mes dėl batelių.Bet pasiutau ax.gif
Mano Pupa labai mažutė ir smulkutė wub.gif Šiandien kaip tik pasakojo,kad klasiokai šaiposi,kad ji rūko.Nes kitaip ko neauga? g.gif
Su dietom tai žiauru.Ne tik jaunystės neturi,bet jau ir vaikystės verysad.gif

Atsakyti
Germine, žinok kažkaip atseikau tendenciją, kad kuo didesnis miestas, tuo ir vadovėliai brangesni, ir rinkliavos didesnės, ir rūbai koncertams...
mums kažkaip užteks pėdkelnių ir t.t. spalvos golfo ir darkažko ant galvos, tai skaičiuoju, kad į 40 įtilpsim. Češkes skolinsimės.
Atsakyti
Aga,norisi,kad vaikai tobulėtų,bet tie reikalavimai per gerklę lenda...Dvi dienas laksčiau po miestą timpių su sijonu.Nupirkau ne su tokiu sijonu,kaip reikia doh.gif Iš trečio karto radau.Šokių vadovė informacija dalintis nepuola-lazdą su kaspinu pavyko irgi tik iš trečio karto padaryti ax.gif

Pagalvojau,kad mūsų vaikams turėtų tikti :
http://psichika.eu/b...enties-metodas/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Germinė: 21 lapkričio 2013 - 20:36
QUOTE(Germinė @ 2013 11 21, 21:26)

Pagalvojau,kad mūsų vaikams turėtų tikti :
http://psichika.eu/b...enties-metodas/

Super thumbup.gif

Visokių tokių aprangų, batų vienam ar keliems kartams ieškau padėvėtų drabužių parduotuvėse 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2013 11 22, 09:14)
Visokių tokių aprangų, batų vienam ar keliems kartams ieškau padėvėtų drabužių parduotuvėse  4u.gif
Deja,nei triko,nei timpių su sijonu tikrai nerasčiau.O avalynė kuistuke kainuoja tiek,kiek ir nauja,tai geriau nauja.

Mano mažyliukė pradėjo kasinėtis.Pvz,kai vakare reikia rengtis-gali pusvalandį krapštinėtis apie save.Ar kai ką iškrečia ir prašau pasiaiškint.Vien žo-nerviškai.Ką pasakysit?
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2013 11 22, 11:39)
Deja,nei triko,nei timpių su sijonu tikrai nerasčiau.O avalynė kuistuke kainuoja tiek,kiek ir nauja,tai geriau nauja.

Mano mažyliukė pradėjo kasinėtis.Pvz,kai vakare reikia rengtis-gali pusvalandį krapštinėtis apie save.Ar kai ką iškrečia ir prašau pasiaiškint.Vien žo-nerviškai.Ką pasakysit?

Batų pagyvenusių neperku iš principo - kad neiškreiptų kojos. Antra vertus karsta.gif tokių plonų blauzdų ir nebūna....

nori atidėti laiką ir stengiasi nukreipti dėmesį ar kažkaip kitaip?
o šiaip tai mano vaikas (ir kolektyve ne išimttis) mėgsta temti laiką (krapštytis) iki nežinau ko biggrin.gif na tiesiog - reikia praustis ir dantis valytis, tai tam reikia skirti pusę valandos ar daugiau... Kai aš rengiuosi kareivišku tempu tai devil.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2013 11 22, 15:38)
nori atidėti laiką ir stengiasi nukreipti dėmesį ar kažkaip kitaip?
Taigis neklausčiau,jei suprasčiau ax.gif Darže tarsi viskas gerai.Jau koks mėnuo be pampersų pietų miegas thumbup.gif Namie irgi niekas nesikeitė,nieko nevyko,kas galėtų iššaukti nerimą...
Atsakyti
Kažkoks nuovargis baigiantis rudeniui pasijuto ir Kalėdinės nuotaikos dar nesijaučia... prislėgė ir ta sugriuvusi Maxima Rygoje...

Gavome ir mes užduotėlę (Karusia, tai užduotis įvaikinimo tema gal dėl to globėjai negavo). Dar neparašiau, nežinau ar iš viso rašysiu (laikas kaip ir baiginėjasi). Dieną nebėra kaip prisėsti prie kompiuterio (galiu tik pastovėti ir kokį sakinį viena ranka suspaudyti), o vakare jaučiuosi pavargusi.

Maniškė irgi jau razbaininke patapo tongue.gif Šiandien pasičiupo mano tapkes ir nusprendė padėti į batų dėžę (na juk visi ten deda, ar ne?) Atsidarė, o vietos tai nėra - nespėjau net apsižiūrėti, o jau visus batus ir iškrovė, kad tapkėms vietos padarytų...

QUOTE(deola @ 2013 11 21, 16:51)
kaip mamytes gyvenat?jau kaledom kvepia...kaip vaikuciai?ar sveiki?pas mus gerai tfu tfu tfu.augam tobulejam,oziukus auginam,dainuojam,jau ir skadus kriaciam.jau viska reikia deti auksciau auksciau.miegam gerai valgom gerai......oi kad neprisisneketau. blush2.gif
ar gavote uzduotele is vilniaus parasyt savo istorija?as vis niekaip neprisiruosiu,jau susirasiau  juodrasti dabar tik reikia viska suristi

Papildyta:
Chmm, o pas mus kol kas numatomų kalėdinių išlaidų mokykloje/būreliuose nulis g.gif Tylu, ramu... Apie jokią reikiamą aprangą ar rinkliavas niekas nekalba.... Gal jau išaugom iš to amžiaus g.gif Nežinau kaip ir galvoti

QUOTE(Karusia @ 2013 11 21, 19:55)
Germine, žinok kažkaip atseikau tendenciją, kad kuo didesnis miestas, tuo ir vadovėliai brangesni, ir rinkliavos didesnės, ir rūbai koncertams... 
mums kažkaip užteks pėdkelnių ir  t.t. spalvos golfo ir darkažko ant galvos, tai skaičiuoju, kad į 40 įtilpsim. Češkes skolinsimės.

Papildyta:
thumbup.gif Šventėms dar priartėsite ir bus dar didesnis malonus laukimo nerimas.

Beje, skaitinėdama senas žinutes forume atradau o kaip gi eilė juda atgal. Pasirodo, kai pateikiamas pasiūlymas - šeima išbraukiama iš sąrašo, jei atsisako pasiūlymo - grąžinama atgal ir visi už jų esantys draugiškai irgi juda eile atgal.

QUOTE(Amade @ 2013 11 14, 15:27)
Beje, eilėje per porą savaičių dar pora pozicijų pasistūmėjom - 13 vieta  thumbup.gif  Bet visi prieš mus mergaičių nori  biggrin.gif  sako, iš visų prieš jus esančių šeimų tik trims lytis nesvarbu, likę 9 pageidauja mergaičių.

Atsakyti
Sveikutes, na, o pas mus juda traukinys I prieki, maze jau suka antra savaite darzelyje, praeita savaite buvo visai neblogai, na, o sis rytas jau nuo namu su asarom. Ir man, ryzto, aisku tai neprideda, vis kankina nerimas del to, kaip jai visa tai - ar tai tik asaros del issiskyrimo, ar asaros del to, kad sukelia prisiminimus is pirmuju namu - juk viskas - grupe, zaislai, aukletojos, miegamasis, net lovytes - viskas taip pat. Aisku, ji dar ir amziumi viena is jauniausiu grupeje, o ugiu - svoriu - taip pat - maziausia. Nors aukletojos pagyre ne karta, kad sumani, protinga, nuovoki, savarankiska, atejusi pati rengiasi, pasideda drabuzius, apsiauna slepetes, padeda seimininkutei nunesti - atnesti indus ir tt.
Kasdien vis daugiau kalba, gudrauja, permato visus mus kiaurai, puikiai moka isnaudoti situacijas. Dabar svarbiausia jos zodyne yra "cia mano", "as pati" ir "tuoj".
Ir mes negvom jokios uzduoties is IT.
Atsakyti
Mano antrokui atostogos.O aš nežinojau blush2.gif Grįžo visas pasimetęs ax.gif
Mažylei šiandien 6 Prabudo be balso,o tortas į darželį paruoštas verysad.gif Tai teko nuvest kelioms valandoms.Dabar jau nieko,bet buvau išsigandus,kad sezoną atidarom...
Atsakyti