QUOTE(denaxa @ 2013 11 09, 22:38)
Nepaprastai argumentuota nuomonė. Ačiū
QUOTE(Gorada @ 2013 11 10, 21:02)
Nepaprastai argumentuota nuomonė. Ačiū
na man straipsnyje skambančios frazės "mokslininkai įrodė" ar "kai kurie tyrimai rodo" taip pat neįtikina
nors šiaip gryno pieno negeriu, nes paleidžia vidurius
sveikos,mergaitės,
užeinu čia retai,bet irgi susiduriu su maisto taupymo būtinybe.Šiaip dėl parduotuvių akcijų,-matau diskutuojat,tai yra labai geras internetinis puslapis,kas taupot-rekomenduoju:
http://www.priceon.lt/akcijos
tai jei reikia kokios kavos,pavyzdžiui,susiveskit į paiešką,ir rasit,kokioj pardėj nuolaida
užeinu čia retai,bet irgi susiduriu su maisto taupymo būtinybe.Šiaip dėl parduotuvių akcijų,-matau diskutuojat,tai yra labai geras internetinis puslapis,kas taupot-rekomenduoju:
http://www.priceon.lt/akcijos
tai jei reikia kokios kavos,pavyzdžiui,susiveskit į paiešką,ir rasit,kokioj pardėj nuolaida
QUOTE(Karusia @ 2013 11 03, 15:28)
kodėl?
šiaip ilgiau gaminamus valgius irgi stengiuosi daryti ne vienam kartui. lietiniai blynai, virtiniai, žemaičių blynai, kugelis, balandėliai. tas pat troškinys - jis puikiai sulaukia valgymo šaldiklyje. paprastai naudoju ledų dėžutes.
p.s. labai mėgstu užšaldyti tirštą sultinį. reikia - viens du ir sriuba.
šiaip ilgiau gaminamus valgius irgi stengiuosi daryti ne vienam kartui. lietiniai blynai, virtiniai, žemaičių blynai, kugelis, balandėliai. tas pat troškinys - jis puikiai sulaukia valgymo šaldiklyje. paprastai naudoju ledų dėžutes.
p.s. labai mėgstu užšaldyti tirštą sultinį. reikia - viens du ir sriuba.
Buvo diskutuota apie maisto saldymą. O lietinius saldymui su kokiais įdarais darot? Varškė tinka?
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 11 23, 17:18)
Buvo diskutuota apie maisto saldymą. O lietinius saldymui su kokiais įdarais darot? Varškė tinka?
taip.
Kai žinau, kad šaldysiu, į gabalą varškės įdedu kokį nedidelį šaukštą krakmolo
QUOTE(Karusia @ 2013 11 23, 19:38)
taip.
Kai žinau, kad šaldysiu, į gabalą varškės įdedu kokį nedidelį šaukštą krakmolo
Kai žinau, kad šaldysiu, į gabalą varškės įdedu kokį nedidelį šaukštą krakmolo
O kam krakmolas?
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 11 23, 18:18)
Buvo diskutuota apie maisto saldymą. O lietinius saldymui su kokiais įdarais darot? Varškė tinka?
Saldau su bet kokiu idaru
QUOTE(Karusia @ 2013 11 23, 18:38)
taip.
Kai žinau, kad šaldysiu, į gabalą varškės įdedu kokį nedidelį šaukštą krakmolo
Kai žinau, kad šaldysiu, į gabalą varškės įdedu kokį nedidelį šaukštą krakmolo
Įdomu ką duoda krakmolas.
QUOTE(barbarise @ 2013 11 23, 19:20)
O atsildzius obuoliai kokios konsistencijos/spalvos būna?
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 11 23, 20:55)
*Įdomu ką duoda krakmolas.
**O atsildzius obuoliai kokios konsistencijos/spalvos būna?
Ar juos kažkaip apdorojat prieš idedant i blyna?
**O atsildzius obuoliai kokios konsistencijos/spalvos būna?
*Vat man irgi idomu...krakmolas skonio tikrai nepagerina,tai nelabai suprantu,kam ji deti...
**As saldytu blynu,kotletu,ar pan. niekada neatsildau-is kameros tiesiai i keptuve,tik neisilusia,ir uzdengiu dangciu-taip tuo paciu metu ir atsisildo,ir kepa.Produktu konsistensija nesikeicia...tiesa,su obuoliais nedariau...
QUOTE(denaxa @ 2013 11 23, 22:58)
*Vat man irgi idomu...krakmolas skonio tikrai nepagerina,tai nelabai suprantu,kam ji deti...
man ta šaldyta varškė kažkaip kitokia patampa, o krakmolas išsaugo js pavidalą iki šaldymo. ir jo visai nedaug - jeigu kepu šaldymui, būna koks puskilis ar 700 gramų varškės. dedu kiaušinį, cukraus, cinamono ir nedickį šaukštą krakmolo.
QUOTE(Karusia @ 2013 11 24, 00:31)
man ta šaldyta varškė kažkaip kitokia patampa, o krakmolas išsaugo js pavidalą iki šaldymo. ir jo visai nedaug - jeigu kepu šaldymui, būna koks puskilis ar 700 gramų varškės. dedu kiaušinį, cukraus, cinamono ir nedickį šaukštą krakmolo.
Aaa,aisku...





