Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu planavom-Kartu laukėmės-Kartu auginam!

QUOTE(Stada @ 2013 12 01, 18:06)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  nu kaip smagu. Linkiu , kad sikart viskas skalndziau butu  mirksiukas.gif 
kaip smagu rolleyes.gif  biggrin.gif

Kaži kaip čia bus.... mirksiukas.gif Antras mėnuo, bet kol kas nieko.. biggrin.gif O jus žiūriu jau laukiat pagausėjimo... bigsmile.gif nestuke.gif wub.gif nu va, pirmą tiek ilgai kvietėt, o antras kaip suprantu bac ir yra... bigsmile.gif thumbup.gif iš pirmo ciklo gal???? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Home_Made @ 2013 12 01, 18:23)
Kaži kaip čia bus.... mirksiukas.gif  Antras mėnuo, bet kol kas nieko..  biggrin.gif  O jus žiūriu jau laukiat pagausėjimo... bigsmile.gif  nestuke.gif  wub.gif  nu va, pirmą tiek ilgai kvietėt, o antras kaip suprantu bac ir yra... bigsmile.gif  thumbup.gif  iš pirmo ciklo gal????  wub.gif

aga, net neplanavom blush2.gif netyciukas.Po geros savaites pas gine eisiu. Tai jau laukiu nesulaukiu.
Atsakyti
QUOTE(Stada @ 2013 12 01, 18:49)
aga, net neplanavom  blush2.gif  netyciukas.Po geros savaites pas gine eisiu. Tai jau laukiu nesulaukiu.

Oho.... bigsmile.gif Matai, kaip būna, nu geras... lotuliukas.gif O mes va vėl planuojam ir nieko, na nestresuoju, kada bus tada, bet dėl darbų geriau pavasarį būtu, kad nereiktu su dideliu pilvu man po laukus su fotiku lakstyt ir jaunuosius gainiot... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
QUOTE(Home_Made @ 2013 12 01, 17:43)
Tai va, jungiuos nauju niku

oooooo, barbe devyndarbe tongue.gif
Atsakyti
labutis.
ir labutis dar vienai sugryzelei smile.gif
na bet oras siandien siaubas...
Atsakyti
jo orelis tai.... pas mus griaudzia blink.gif

mano vaikis uzmigo, tai jauciu ir man reiks eit prisijungt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sourit @ 2013 12 01, 19:18)
oooooo, barbe devyndarbe tongue.gif

QUOTE(rrasius @ 2013 12 01, 20:16)
ir labutis dar vienai sugryzelei smile.gif
na bet oras siandien siaubas...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif tongue.gif

QUOTE(Stada @ 2013 12 01, 21:18)
jo orelis tai.... pas mus griaudzia  blink.gif

mano vaikis uzmigo, tai jauciu ir man reiks eit prisijungt  biggrin.gif

Eik eik, ilsėkis... wub.gif Reikia tau.... wub.gif

Aš einu 2tą piešti.. lotuliukas.gif Nes kitaip nėr kada, nes mažiui irgi reiktu kartu piešti... blush2.gif
Atsakyti
Labas dienas user posted image

MB sake kieme du medziai 4 masinas prspaude doh.gif nepriprantu asprie tokiu veju ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Stada @ 2013 12 01, 11:07)
Labas wink.gif

aga as ir bijojau pasakyt  biggrin.gif  aledabar jau nieko gerai. Dar vakar vakariene paaukojau wc, siandien vel ryte vos spejau  doh.gif  prasideda...  doh.gif

as dziaugiuosi, kad perejau ta etapa jau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Carolina123 @ 2013 12 02, 12:31)
as dziaugiuosi, kad perejau ta etapa jau  doh.gif

nežinot ką turėsit??? bigsmile.gif SVEIKINU.... wub.gif
Atsakyti
Orchidej@ 2013 06 13 sunus, 49.5cm, 2910gr
Vejunamai
Evelinciksa 2008 09 26 dukrytė 3770 gr 52cm
Nivea 2013 09 25 dukryte 3910 g 51 cm
Eferite 2013 08 03 dukrytė 3615 g 54 cm
MOme Made

tempiu saraseli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Home_Made @ 2013 12 02, 14:57)
nežinot ką turėsit???  bigsmile.gif  SVEIKINU.... wub.gif

aciu aciuks.gif petrauskas paliko vilti, kad turesim mergyte wub.gif bet sake, dar reiktu pasitiklsinti, nes kojytes labai suspaustos buvo kai ziurejo, bet sake tai dienai pimpaliuko nemate ax.gif tikiuosi, ir neisaugs jis lotuliukas.gif
Atsakyti