Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu planavom-Kartu laukėmės-Kartu auginam!

QUOTE(orchideja@ @ 2013 11 06, 11:47)
sourit, o kas tau ir tavo vaikiukams?(atsiprasau kad klausiu, bet kai kalbattai as nzn apie ka blush2.gif )

uoi, tada reiktų nuo savęs tikriausiai pradėt biggrin.gif tik pagimdžius B, sužinojau, kad negaliu turėt sveikų vaikų... pas mane yra pakitusios chromosomos, dėl kurių - tik 5-10 proc duota, kad galiu iš vis pastot, iš to - vien tik - persileidimai, o kad užsimegztų leliukas, dar mažiau blink.gif kad bus sveikas vaikas - niekas negarantuotų....
kas vaikiukams - K linksta į mažakraujystę, tikiuosi, ties tuo ir teapsistosim, o B - Dauno sindromas, iš manęs paveldėtos pakitusios chromosos, širdies yda, operuota stemplytė (dabar kas 3 mėn važinėjamės bužuotis), kasa žiedinė buvo, vidutinio ir stipraus laipsnio apkurtimas, kitais metais laukia ausytės operacija, dėsim implantuką, ir aišku, jau stiprus atsilikimas, dabar atrodom kaip 7 mėnesių leliukas, bet nors einam į priekį.
kad ir kokios bėdos užpuolė iš tos pusės, bet savo auksiukų nekeisčiau į nieką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sourit @ 2013 11 06, 10:59)
uoi, tada reiktų nuo savęs tikriausiai pradėt biggrin.gif tik pagimdžius B, sužinojau, kad negaliu turėt sveikų vaikų... pas mane yra pakitusios chromosomos, dėl kurių - tik 5-10 proc duota, kad galiu iš vis pastot, iš to - vien tik - persileidimai, o kad užsimegztų leliukas, dar mažiau blink.gif kad bus sveikas vaikas - niekas negarantuotų....
kas vaikiukams - K linksta į mažakraujystę, tikiuosi, ties tuo ir teapsistosim, o B - Dauno sindromas, iš manęs paveldėtos pakitusios chromosos, širdies yda, operuota stemplytė (dabar kas 3 mėn važinėjamės bužuotis), kasa žiedinė buvo, vidutinio ir stipraus laipsnio apkurtimas, kitais metais laukia ausytės operacija, dėsim implantuką, ir aišku, jau stiprus atsilikimas, dabar atrodom kaip 7 mėnesių leliukas, bet nors einam į priekį.
kad ir kokios bėdos užpuolė iš tos pusės, bet savo auksiukų nekeisčiau į nieką smile.gif

vajei verysad.gif laikykites 4u.gif 4u.gif teko man su tokiais vaikiukais dirbti,o kokie meilus jie wub.gif tau medalis uz kantrybe ir meile 4u.gif 4u.gif 4u.gif

vaikis mano miega jau virs valandos bigsmile.gif nebudinga jam bet tik dziaugiuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sourit @ 2013 11 06, 10:59)

Ojei , laikykis aš apšalus kad aplamai vaikučiams taip nutinka . Jie gi tokie švarus angeleliai , stipribes ir apkabinimas nuo manes ir paneles mano jums.
Atsakyti
QUOTE(Evelinčiksa @ 2013 11 06, 11:26)
Ojei , laikykis aš apšalus kad aplamai vaikučiams taip nutinka . Jie gi tokie švarus angeleliai , stipribes ir apkabinimas nuo manes ir paneles mano jums.

na bet avataras tavo biggrin.gif padek dieve tavo vyrui lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sourit, žaviuosi stiprybe tavo 4u.gif laikykitės ir sveikatos 4u.gif
rrasius, sveikinu su šauniu pirkiniu! 4u.gif
Sveikos mamsės tongue.gif
Mano angelėlis jau trečia val miega vis pavalgydamas thumbup.gif Vakar radom naują butą nuomotis, su indaplove ir rūbų džiovykle, apsiseilėjau pamačius.. nuo gruodžio kraustysimės ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vejunamai: 06 lapkričio 2013 - 18:08
mano maziui vel tempe sukylo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(orchideja@ @ 2013 11 06, 17:13)
na bet avataras tavo biggrin.gif  padek dieve tavo vyrui lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif thumbup.gif

na, o ka daryt smile.gif iš kitos pusės kai pagalvoju, nežinia kelinta karta eina tų pakitusių chromosomų, visi atrodo sveiki, kiek tik sveikatos leidžia, ir gyveni pozityvą pasijungus smile.gif neisi po šaka pasirišt biggrin.gif yra dar dėl ko gyvent, yra svajonių, yra siekių, ir eini į juos įsikabinęs smile.gif
Atsakyti
Labas rytas wink.gif man jis is dalies laaabai labas biggrin.gif
mazius kai luzo 22val tai keles tik 5 val. Tada iki 6 nemiegojo , o paskui vel iki 9 parpe thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(orchideja@ @ 2013 11 06, 16:13)
na bet avataras tavo biggrin.gif  padek dieve tavo vyrui lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

HA HA HA ..... Sakai user posted image aš juk user posted image

Mnao panele šiandien kai ejau į wc ir paskui atsikele , išleidom mb ir bijau ,kad ji vakare man bus tikras user posted image
Atsakyti
QUOTE(Evelinčiksa @ 2013 11 07, 10:23)
Mnao panele šiandien kai ejau į wc ir paskui atsikele , išleidom mb ir bijau ,kad ji vakare man bus tikras user posted image

maniškis visą dieną toks ph34r.gif dabar gerai, pas dėdę išėjęs, tai ramu, o šiaip tai visi namai skamba nuo vaikino mano doh.gif lotuliukas.gif

laba diena 4u.gif
Atsakyti
Maniske ir darze tai ramybe namie smile.gif eisiu apsitvarkysiu kol ramu, zaislus sudesiu i vieta smile.gif
Atsakyti
sveikos,
žiūriu kalbat apie 2 leliukas,na aš kol kas noriu pertraukos nors maniškei pavasarį bus 3m o man 28m atrodo laikas tiksi ne mano naudai...bet man reikia ATOSTOGŲ...pavargau tikriausiai nuo tokio ilgo žindymo (nes vis dar gauna manoji mp,sunkiai sekasi jo atsisakyt),kai pagalvoju,kad db vel reiktų maitint tai g.gif geriau metelius pailsesiu smile.gif o beto,pavasarį grįžtam į LT,grįšiu į darbą,o čia Airijoje tikrai nenorėčiau lauktis,man jų medicina tai padek Dieve,geriau nesirgt... jei būtų aplinkybės kitaip susiklosčiusios jau manoji U turėtų brolį ar sesutę,bet yra kaip yra

pasirodom,kokia mano dama jau didelė

user posted image

user posted image

čia ,,gražina'' savo dviratuką,ką tik gali viską apklijuoja
user posted image

čia su pusseseria,kadangi ji Airijoje eina į mokyklą,tai jie mokykloj švenčia Helloween'ą,vieną aprengi,tai tada ir kitai reikia
user posted image

user posted image
Atsakyti