giedrute, panelyte super,o plaukuciu baltumas
zinai mamapasakojo kad broliai irgi nenorejo nustot zyst, tai speneli pipirais pasitepdavo.neskanu tai ir nebenorejo
aga giedrutes panelyte tikra lietuvaite
delzindimo tai girdejau, kad ir garstyciom tepasi mamkos
delzindimo tai girdejau, kad ir garstyciom tepasi mamkos
O kokie vaikų grožiai 
Man po nakties galva skauda , o ir draugas paraše kad geriau man nevaryt niekur , visur pilna avariju ir dabar va girdejau kaip gaisrines praleke, ir lija ir šala. Brr , padangos mano dar nepermontuotos
sedim su dukryte namie
Man po nakties galva skauda , o ir draugas paraše kad geriau man nevaryt niekur , visur pilna avariju ir dabar va girdejau kaip gaisrines praleke, ir lija ir šala. Brr , padangos mano dar nepermontuotos
Sveikos
Atsiliepiu į Stados kvietimą
visai buvau pamiršus kad yra ši temutė
jei priimsit, mielai užsuksiu paplepėt
QUOTE(Nivea @ 2013 11 08, 13:41)
Sveikos
va kaip smagu
nu blyn ..
sveikos
sveika prisijungusi
Stada, gal dantukai mazyliui?
QUOTE(Nivea @ 2013 11 08, 13:41)
Sveikos
sveika prisijungusi
Stada, gal dantukai mazyliui?
QUOTE(Stada @ 2013 11 08, 14:52)
va kaip smagu
aisku priimsim. Kaip augat, ka jau mokat?
nu blyn ..
vaikui vel tempe 38.7
vakar viskas gerai buvo , ryte ir be tempes. Nulekem iki pardes, gryzom pamiegojo ir psio
kazkaip cia man keista ta tempe 
nu blyn ..
Augam neblogai
O pas mane vyresnėlė apsirgo, įtariu, kad persišaldė, nes prieš pora dienų panelė be kepurės, su plona striuke pas draugę išlėkė (aš maitinau, nesužiūrėjau, kaip apsirengė) , tai dabar gerklė užkimus, kosti, temperatūra apie 37,6 laikosi. Kol kas nenumušinėju, žiūrėsim, kaip toliau.
Stada, pas jus tai aukštoka tempa, pas gydytoją nenorit pasirodyti, visgi paskui savaitgalis
gal ir dantys, o galir ne. Pas gydytoja pirmadieniui uzsirasiau. Jei pabloges tai i santarus vesiu. Pravalas kad poliklinikoj krauja tik rytais ima, o kaip tycia mum perpiet sukyla, o ir daktare popiet dirba
zidziu sudas .... sudaviau vaistuku , uzmigo tai gal pageres, nes ir nelabai valgo. Tiesa skyscius geria gerai.
Nivea, oho kai i ugi dejo mazyle
o maniskis kas menesi po 700gr priauginedavo ir tai normalu 
sourit, labai didele tikimybe, kad dantukai. Tik kad vaikas neduoda normaliai paziuret. Man atrodo , kad iltiniai, o kaip istiesu pamatysim. Seip eile kruminiams butu, nes dar ne vieno neturim
Papildyta:
tampau sarasiuka, kad nepamirs irasyt mergyciu
Orchidej@ 2013 06 13 sunus, 49.5cm, 2910gr
Vejunamai
Evelinciksa
Nivea dukryte 3910 g
sourit, labai didele tikimybe, kad dantukai. Tik kad vaikas neduoda normaliai paziuret. Man atrodo , kad iltiniai, o kaip istiesu pamatysim. Seip eile kruminiams butu, nes dar ne vieno neturim
Papildyta:
Orchidej@ 2013 06 13 sunus, 49.5cm, 2910gr
Vejunamai
Evelinciksa
Nivea dukryte 3910 g
nivea, sveika prisijungusi
sveikos,
mano panelei kai tik pradeda sloga kabintis duodu Aflubin ,bet tik tabletem, skysto negeria, per daug alkoholis jaučiasi,beto jis homeopatinis,tinka maziems vaikams
Stada tavajam gal kokia infekcija,kad tokia temp kyla,del dantų tai nzn,manajai niekad nekylo,net ir seiles nebego,vienu zodziu pasiseke mums,tik db ožiukai dažnai apsilanko
Turiu klausimelį...ar darysit vaikams advento kalendorių,pernai dariau,bet jis LT liko,galvoju ką šiais metais sugalvot ,nes tos dežutes kur yra,tai manoji ant karto suryja ,kad imt po viena net kalbos nera
mano panelei kai tik pradeda sloga kabintis duodu Aflubin ,bet tik tabletem, skysto negeria, per daug alkoholis jaučiasi,beto jis homeopatinis,tinka maziems vaikams
Stada tavajam gal kokia infekcija,kad tokia temp kyla,del dantų tai nzn,manajai niekad nekylo,net ir seiles nebego,vienu zodziu pasiseke mums,tik db ožiukai dažnai apsilanko
Turiu klausimelį...ar darysit vaikams advento kalendorių,pernai dariau,bet jis LT liko,galvoju ką šiais metais sugalvot ,nes tos dežutes kur yra,tai manoji ant karto suryja ,kad imt po viena net kalbos nera
QUOTE(Stada @ 2013 11 08, 13:15)
gal ir dantys, o galir ne. Pas gydytoja pirmadieniui uzsirasiau. Jei pabloges tai i santarus vesiu. Pravalas kad poliklinikoj krauja tik rytais ima, o kaip tycia mum perpiet sukyla, o ir daktare popiet dirba
zidziu sudas .... sudaviau vaistuku , uzmigo tai gal pageres, nes ir nelabai valgo. Tiesa skyscius geria gerai.
o maniskis kas menesi po 700gr priauginedavo ir tai normalu 
Papildyta:
[/color]
Labas rytas
Papildyta:
[/color]
Labas rytas
[color=blue]Orchidej@ 2013 06 13 sunus, 49.5cm, 2910gr
Vejunamai
Evelinciksa 2008 09 26 dukrytė 3750 gr 50cm
Nivea dukryte 3910 g
as galvoju padarysiu, niekad nedariau.siaip turimnusipirketa dezute su sokoladukais, bet ai padarysiu toki greita.paimudovanu vyniojimopipieriaus sukarpau gabaliukais,i kiekviena idedu lapeli su kokia mini uzduotele ar pagyrimu ir koki saldainiuka ar mini zaisliuka ir tada surisu su juostele,gausis tokie maisiukai.sukabinsiu juos ant zidinio I fsio
mano vaikis zirzalas buvo paskutinias dienas, tai tik praeita nakti jau geriau pamiegojom.gal viduriukaipakieteje, galpilvuka skauda, arba dantys nes viska drasko kas burnon papuola
stada kaip tavo mazylis?pasveiko?
mano vaikis zirzalas buvo paskutinias dienas, tai tik praeita nakti jau geriau pamiegojom.gal viduriukaipakieteje, galpilvuka skauda, arba dantys nes viska drasko kas burnon papuola
stada kaip tavo mazylis?pasveiko?