Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu planavom-Kartu laukėmės-Kartu auginam!

giedrute, panelyte super,o plaukuciu baltumas wub.gif zinai mamapasakojo kad broliai irgi nenorejo nustot zyst, tai speneli pipirais pasitepdavo.neskanu tai ir nebenorejo biggrin.gif
Atsakyti
aga giedrutes panelyte tikra lietuvaite biggrin.gif

delzindimo tai girdejau, kad ir garstyciom tepasi mamkos biggrin.gif

Atsakyti
O kokie vaikų grožiai wub.gif

Man po nakties galva skauda , o ir draugas paraše kad geriau man nevaryt niekur , visur pilna avariju ir dabar va girdejau kaip gaisrines praleke, ir lija ir šala. Brr , padangos mano dar nepermontuotos doh.gif sedim su dukryte namie ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Atsiliepiu į Stados kvietimą ax.gif visai buvau pamiršus kad yra ši temutė ax.gif jei priimsit, mielai užsuksiu paplepėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nivea @ 2013 11 08, 13:41)
Sveikos  4u.gif

Atsiliepiu į Stados kvietimą  ax.gif visai buvau pamiršus kad yra ši temutė  ax.gif  jei priimsit, mielai užsuksiu paplepėt  4u.gif

va kaip smagu thumbup.gif aisku priimsim. Kaip augat, ka jau mokat?

nu blyn .. sad.gif vaikui vel tempe 38.7 unsure.gif vakar viskas gerai buvo , ryte ir be tempes. Nulekem iki pardes, gryzom pamiegojo ir psio doh.gif kazkaip cia man keista ta tempe g.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
QUOTE(Nivea @ 2013 11 08, 13:41)
Sveikos  4u.gif

Atsiliepiu į Stados kvietimą  ax.gif visai buvau pamiršus kad yra ši temutė  ax.gif  jei priimsit, mielai užsuksiu paplepėt  4u.gif

sveika prisijungusi smile.gif

Stada, gal dantukai mazyliui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stada @ 2013 11 08, 14:52)
va kaip smagu  thumbup.gif  aisku priimsim. Kaip augat, ka jau mokat?
nu blyn .. sad.gif vaikui vel tempe 38.7  unsure.gif  vakar viskas gerai buvo , ryte ir be tempes. Nulekem iki pardes, gryzom pamiegojo ir psio  doh.gif  kazkaip cia man keista ta tempe  g.gif

Augam neblogai smile.gif gimėm 3910 g. per pirmą mėn priaugom dar 900 g ir 5 cm thumbup.gif

O pas mane vyresnėlė apsirgo, įtariu, kad persišaldė, nes prieš pora dienų panelė be kepurės, su plona striuke pas draugę išlėkė (aš maitinau, nesužiūrėjau, kaip apsirengė) , tai dabar gerklė užkimus, kosti, temperatūra apie 37,6 laikosi. Kol kas nenumušinėju, žiūrėsim, kaip toliau.

Stada, pas jus tai aukštoka tempa, pas gydytoją nenorit pasirodyti, visgi paskui savaitgalis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nivea: 08 lapkričio 2013 - 14:07
gal ir dantys, o galir ne. Pas gydytoja pirmadieniui uzsirasiau. Jei pabloges tai i santarus vesiu. Pravalas kad poliklinikoj krauja tik rytais ima, o kaip tycia mum perpiet sukyla, o ir daktare popiet dirba doh.gif zidziu sudas .... sudaviau vaistuku , uzmigo tai gal pageres, nes ir nelabai valgo. Tiesa skyscius geria gerai.

Nivea, oho kai i ugi dejo mazyle bigsmile.gif thumbup.gif o maniskis kas menesi po 700gr priauginedavo ir tai normalu mirksiukas.gif

sourit, labai didele tikimybe, kad dantukai. Tik kad vaikas neduoda normaliai paziuret. Man atrodo , kad iltiniai, o kaip istiesu pamatysim. Seip eile kruminiams butu, nes dar ne vieno neturim
Papildyta:
tampau sarasiuka, kad nepamirs irasyt mergyciu biggrin.gif

Orchidej@ 2013 06 13 sunus, 49.5cm, 2910gr
Vejunamai
Evelinciksa
Nivea dukryte 3910 g

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stada: 08 lapkričio 2013 - 14:13
nivea, sveika prisijungusi 4u.gif
Atsakyti
sveikos,

mano panelei kai tik pradeda sloga kabintis duodu Aflubin ,bet tik tabletem, skysto negeria, per daug alkoholis jaučiasi,beto jis homeopatinis,tinka maziems vaikams

Stada tavajam gal kokia infekcija,kad tokia temp kyla,del dantų tai nzn,manajai niekad nekylo,net ir seiles nebego,vienu zodziu pasiseke mums,tik db ožiukai dažnai apsilanko smile.gif

Turiu klausimelį...ar darysit vaikams advento kalendorių,pernai dariau,bet jis LT liko,galvoju ką šiais metais sugalvot ,nes tos dežutes kur yra,tai manoji ant karto suryja ,kad imt po viena net kalbos nera
Atsakyti
QUOTE(Stada @ 2013 11 08, 13:15)
gal ir dantys, o galir ne. Pas gydytoja pirmadieniui uzsirasiau. Jei pabloges tai i santarus vesiu. Pravalas kad poliklinikoj krauja tik rytais ima, o kaip tycia mum perpiet sukyla, o ir daktare popiet dirba  doh.gif  zidziu sudas .... sudaviau vaistuku , uzmigo tai gal pageres, nes ir nelabai valgo. Tiesa skyscius geria gerai.

Nivea, oho kai i ugi dejo mazyle  bigsmile.gif  thumbup.gif  o maniskis kas menesi po 700gr priauginedavo ir tai normalu  mirksiukas.gif

sourit, labai didele tikimybe, kad dantukai. Tik kad vaikas neduoda normaliai paziuret. Man atrodo , kad iltiniai, o kaip istiesu pamatysim. Seip eile kruminiams butu, nes dar ne vieno neturim
Papildyta:
tampau sarasiuka, kad nepamirs irasyt mergyciu biggrin.gif

[/color]
Labas rytas

[color=blue]Orchidej@ 2013 06 13 sunus, 49.5cm, 2910gr
Vejunamai
Evelinciksa 2008 09 26 dukrytė 3750 gr 50cm biggrin.gif
Nivea dukryte 3910 g
Atsakyti
as galvoju padarysiu, niekad nedariau.siaip turimnusipirketa dezute su sokoladukais, bet ai padarysiu toki greita.paimudovanu vyniojimopipieriaus sukarpau gabaliukais,i kiekviena idedu lapeli su kokia mini uzduotele ar pagyrimu ir koki saldainiuka ar mini zaisliuka ir tada surisu su juostele,gausis tokie maisiukai.sukabinsiu juos ant zidinio I fsio biggrin.gif

mano vaikis zirzalas buvo paskutinias dienas, tai tik praeita nakti jau geriau pamiegojom.gal viduriukaipakieteje, galpilvuka skauda, arba dantys nes viska drasko kas burnon papuola doh.gif

stada kaip tavo mazylis?pasveiko?
Atsakyti