Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu planavom-Kartu laukėmės-Kartu auginam!

sveikutes smile.gif
QUOTE(Solar* @ 2014 03 05, 14:01)
Mes gerai, augam kaip ant mielių, mandras ne pagal amžių, lankome šokių mokyklą, šnekame 3 kalbomis lotuliukas.gif

ogogo bigsmile.gif šaunuoliai thumbup.gif

mes šią sav namuose.. iš sekmadienio į pirmadienį sukilo tempa iki 40, gerklė doh.gif sėdim ant antibijotikų... užburtas ratas - savaitė - daržely, 3 - namuose doh.gif ale kad ramus pabūtu, tai laaaaimė būtų, o dabar kaip prisuktas nuo 7 ryto iki 9-10 vakaro doh.gif neklauso nieko, atsikalbineja, siunta, sese skriaudžia..... šakės su šakytėm tuoj man bus... verysad.gif dar mergai antra diena akytė pūliuoja verysad.gif kokį brudą bus nuo grindų pasigavusi verysad.gif ta irgi jau strimgalviais namuose keturiom varo, nebesugaunam biggrin.gif turiu kas veikti per dieną doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos mamkos kaip gyvenate?
kaip cia tylu ir ramu smile.gif
mes gyuvenam neblogai jau po operacijos dabar liko pasveikti ir manau bus viskas gerai, gal isbrisim is visu ligu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jarida @ 2014 03 19, 12:33)
sveikos mamkos kaip gyvenate?
kaip cia tylu ir ramu smile.gif
mes gyuvenam neblogai jau po operacijos dabar liko pasveikti ir manau bus viskas gerai, gal isbrisim is visu ligu  smile.gif

ir kaip sekesi ta operacija? ax.gif tikiuosi bus gerai, taip turi buti bigsmile.gif

o mes vat nusipirkom bilietus i lt balandzio 24 thumbup.gif siandien i ambasada skambinaus, sake dokumentai tvarkingi, gelesim koki balandzio 22 atsiimti thumbup.gif laukiu nesulaukiu thumbup.gif

kaip kitoms sekasi? tikrai ne vienos jau kuri laika nera g.gif
stada kaip tu? juk dar nelaikas gimdyt?kaip jautiesi?
evelinciksa irgi visai nutilo... g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Tikrai, kad labai jau numirė šita temelė...

Orchidėja, smagu, kad grįžti. Ilgai nebuvai gimtinėj? smile.gif

Stada, gal jau žinai, kas pilvelyje gyvena? smile.gif
Atsakyti
biggrin.gif

oj dar nesiruosiu gimdyt biggrin.gif dar tik pusiaukele biggrin.gif O kas pilvelyje darnezinom, tik labai judrus kartais buna lotuliukas.gif

O pirmagimi pratinu prasytis ant puoduko.Ale zengem zingsni atgal doh.gif jau taip dziaugiaus kaip buvo pradejes prastis, bet va vel nebesipraso sad.gif per anksti pasidziaugem biggrin.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif

užmiršau sm smile.gif dažniausiai iki fb tik tenueinu, ir tai 2 savaites praitas prasirgau, tiksliau net šį kart su mv kartu. surietė kaip reikals unsure.gif vaikis šią savaitę į darželį ėjo, ir vėl jau snarglys iki kelių verysad.gif su mažąja irgi jau pasiduoti yra kas, ropom varo, vieną kart bandžiau pastatyti ant kojų, tai dabar net nebesisėda, stotis dar pati nemoka, bet teptinti pastačius laaabai patinka. tai nors negalima, bet vis tiek paėmusi už pažastikių leidžiu paeiti po truputį smile.gif
kitą mėnesiuką važiuojam pas audiologus, tai gal jau susitarsim dėl ausytės operacijos ax.gif

kadangi tvarkomės namukui dokumentus, tai prasidaviau pusę dienos sklype, lapus pernykščius griebiau biggrin.gif kadangi daugiau niekas nesuinteresuotas, tai pati imu reikalus į rankas doh.gif
Atsakyti
sourit 4u.gif jetus jetus kaip jus cia ligos kamuoja.Sveikit ir nebesirkit 4u.gif

Atsakyti
Sourit sveikateles 4u.gif
ikelsiu istorija visa apie operacija kur kitur rasiau pikta baisiai buvau unsure.gif
o dabar viskas liuks mum, ryt varysim pasirodyti tai manau kad nuo pirmo varysim jau i darza smile.gif
...........................................................
Siandien ir mes issioperavome adenoidus.Diena buvo pasibaisetina nuo pat ryto! Atlekem i klinikas kaip parasyta 6.55 val prieme, nuvede i skyriu pagulde i palata.Viena valanda pareina antra tylu ramu, jau mano mergaite ir gert praso ir toj palatoj nusibodo isejom i koridoriu pasivaiskcioti, o ten uzsipuole mus seseles ko cia vaikstome tupekit palatoj, suauges nesisedi o ka jau kalbeti apei maza vaika.Ziuriu gydytoja vaiksto su kuria taremes operacijai, laukiau menesi laiko eiles, o ji pasimetusi akis isputusi sako kas? operacija? kokia? negali buti?! manes sesele neinformavo! as vos nenugriuvau! jau nervai nelaike galvoju tuoj apsizliumbsiu! nuleke ji i operacine ateina sako nepergyvenkit jus isoperuos kita gydytoja, tai visa laime, nes buciau visai pasiutusi.Kita gydytoja net neatejo i palata pasiziureti mano vaiko, nunesiau ja i operacine nezinia kam atidaviau.Po to nulekiau pas sesutes pasake kas operuoja tai pasiseke - viena is geriausiu gydytoju, o ta Kuzminiene su kuria buvau susitarusi net neatsiprase, po to neuzejo net, visiskai dzin.Tai Didelis dekui tai gydytojai Minkevicienei kuri mus paeme, po to atejusi buvo net 3 kartus ziurejo mano mergyte, net padekos neeme.Vat tokie nuotykiai musu buvo siandieniniai smile.gif
P.S. reikia isitikinti ar tikrai operuos nesvarbu kad yra lapas parasytas su data, ir kokio velnio ten buti 6.55val jei operacija vyko tik 11val, sunku vaikui atsikelusiam anksti isbuti ir dar negerus....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jarida: 23 kovo 2014 - 15:48
temute kokia numirus unsure.gif
Sveikinimai Carolinai123, saldaus pienelio ramiu nakteliu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Tikrai, kad apmirus tema, pasitaisė orai, tai ir išsilakstė visos biggrin.gif

Jarida, už tą nevykusią operaciją 4u.gif kaip tavo mergytė laikos?

Kažką aš čia praleidau su Carolina123 g.gif Na, sveikinimai didžiausi, pieno upių 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chakra: 06 balandžio 2014 - 22:55
Isejo mazoji i darzeli, paejom 3 dienas vel sergam doh.gif man puliuojanti angina, zodziu mamkos kaip as jau pavargau nuo visu ligu, gaila mazosios jau ir saves, nes nebera jegu doh.gif
Chakra kaip tu jautiesi? kaip pilvukas? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jarida: 07 balandžio 2014 - 10:20
sveikutes smile.gif
QUOTE(Jarida @ 2014 04 06, 19:13)
Sveikinimai Carolinai123, saldaus pienelio ramiu nakteliu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

prisidedu prie sveikinimų 4u.gif

mes ir jau 3 savaitė sėdim namuose, va, ką tik iš daktarės gryžom, dar gerklytė raudona doh.gif o ir pati nebe pirma savaitė su užgulusia nosim vaikštau, neprakvėpuojanti doh.gif dar ir B negražiai švokščia, antibijotikų savaitei gavo doh.gif aplink visi irgi kaip lapai krenta, kažkoks šis pavasaris vien ligos...
Atsakyti