Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Monmorensi @ 2014 02 23, 01:12)
užmačiau tokią temą Fragranticoj.

čia rimtai Le Bain tokia reteniena patapo ar šiaip žmonės išsikalinėja?  bigsmile.gif

nesuprasi tų užsieninių smile.gif kažkada irgi buvau užmačiusi, very rare, kažkokį pigiuką, tik nepamenu kokį g.gif
Atsakyti
Labas.noriu aklai keistis tom ford black orchide kvepalus.gal kas galetu man juos apibudinti?
Atsakyti
Damos, pasakykit man, please, ar tikrai Cobra Parfum panasi i Poison Dior? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2014 02 23, 14:22)
Damos, pasakykit man, please, ar tikrai Cobra Parfum panasi i Poison Dior?  4u.gif

Tikrai taip.
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2014 02 23, 17:41)
Tikrai taip.

taip drinks_cheers.gif turiu jeigu ka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2014 02 23, 16:41)
Tikrai taip.

hi.gif

QUOTE(jura oshia @ 2014 02 23, 16:57)
taip drinks_cheers.gif turiu jeigu ka biggrin.gif

Madam... nu jus mane supratot? triniti.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Mielos mamytes, pasakykit, please, ar siuose kvepaluose yra udas?
user posted image

Nu blin, negaliu pakelti udo, todel net nebandau jo разнашивать/приручать. Net i rankas neimu kvepalus, kur zinau, kad 100% yra agarmedis. Pries vaziuojant i Cremine, uzejau i fragrantica, ziuriu Roses Vanille Mancera piramide "svari"... Bet mano uosle manes neapgauna... As ta uuuuudaaaa is toli uzuodziu. Kame bajeris?
Atsakyti
Patyrusios asės, prašau pagalbos, jei ji pasirodys įmanoma.
Jaučiu pati, kad imu pasinešti ant žolelinių kvapų ir net norėčiau tokio kaip "medicinsko" kvapo cinkelį išjausti bigsmile.gif Ar žinote tokių kažkokių, dėl kurių dauguma sutartų, jog taip, jie medicinski biggrin.gif
P.S. kažkada pati tokį miniuką turėjau gavusi, labai man jis įspūdį padarė, bet kažkodėl tada to visai nesureikšminau, nebepamenu kieno jis ir pan. doh.gif Galbūt tai buvo miniukas kito Shiseido, kai gavau savąjį Energizing, bet nebesu tikra unsure.gif Gal ir kitą visai įdėjo...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 02 24, 11:45)
Patyrusios asės, prašau pagalbos, jei ji pasirodys įmanoma.
Jaučiu pati, kad imu pasinešti ant žolelinių kvapų ir net norėčiau tokio kaip "medicinsko" kvapo cinkelį išjausti bigsmile.gif Ar žinote tokių kažkokių, dėl kurių dauguma sutartų, jog taip, jie medicinski biggrin.gif
P.S. kažkada pati tokį miniuką turėjau gavusi, labai man jis įspūdį padarė, bet kažkodėl tada to visai nesureikšminau, nebepamenu kieno jis ir pan. doh.gif Galbūt tai buvo miniukas kito Shiseido, kai gavau savąjį Energizing, bet nebesu tikra unsure.gif Gal ir kitą visai įdėjo...

Cacharel Eden pasiūlyčiau, ir žolelės, ir medicininiai (kamparo spiritas). Nemaža dalis kvepalų su agarmedžiu (oud) taip pat kaltinami "medicininėmis" natomis, čia gal agarmedžio ekspertės patartų, aš pirmiausia apžiūrėčiau Montale Aoud'us ar Juliette Has a Gun Midnight Oud..
Atsakyti
gal dar Perles de Lalique ir SL Vitriol d'œillet
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 24 vasario 2014 - 13:29
Mano nosiai labai mediciniški Cartier ''Le Baiser Du Dragon'', bet tik EDP versija.
Dar CD Midnight Poison.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benicio: 24 vasario 2014 - 13:56
QUOTE(LEEja @ 2014 02 24, 14:27)
gal dar Perles de Lalique

Dėl šių ir aš sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti