Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

Ačiū visoms
QUOTE(Benicio @ 2014 02 24, 13:55)
Mano nosiai labai mediciniški Cartier ''Le Baiser Du Dragon'', bet tik EDP versija.
Dar CD Midnight Poison.

Bet šie kaip suprantu daugiau sunkūs, lipnūs ir žiemos, o aš noriu daugiau gaivininančių herbalinių medicininių, tokių grynai pavasariškų.
Nes su žiemos kvapais visai neturiu problemų, daug praeina, o su vasariškais supratau, kad problemų turiu ir didelių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 02 24, 14:37)
Ačiū visoms

Bet šie kaip suprantu daugiau sunkūs, lipnūs ir žiemos, o aš noriu daugiau gaivininančių herbalinių medicininių, tokių grynai pavasariškų.
Nes su žiemos kvapais visai neturiu problemų, daug praeina, o su vasariškais supratau, kad problemų turiu ir didelių smile.gif

Hermes Un Jardin en Mediterranee
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 02 24, 11:45)
Jaučiu pati, kad imu pasinešti ant žolelinių kvapų ir net norėčiau tokio kaip "medicinsko" kvapo cinkelį išjausti bigsmile.gif

kazkada fragranticoje skaiciau, kad Bond Girl 007 Forever Avon medicininiais bintais kvepia biggrin.gif
Atsakyti

Montale White Aoud ir Yve Saint Laurent Nu edt - buvo užsiminta apie odontologiją. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 02 24, 12:45)
Ar žinote tokių kažkokių, dėl kurių dauguma sutartų, jog taip, jie medicinski biggrin.gif

Kažkodėl atrodo, kad uostėte Calvin Klein Eternity g.gif Odontologo kabinetas biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
Ne mediciniški(nebent kam nors taip pasirodytų biggrin.gif) , bet kvepiantys žole Calvin Klein TRUTH 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Kur Vilniuje galima pauostyti EL "Modern Muse"?
Atsakyti
Bottega Veneta man tokie medicininiai-zoleliniai
Atsakyti
merginos patarkite kaip suzinoti siu kvepalu likuti:
user posted image imanoma kazkaip iziureti?
Atsakyti
QUOTE(London @ 2014 02 24, 16:05)
Ne mediciniški(nebent kam nors taip pasirodytų biggrin.gif) , bet kvepiantys žole Calvin Klein TRUTH 4u.gif

user posted image

bambukai! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(London @ 2014 02 24, 16:05)
Kažkodėl atrodo, kad uostėte Calvin Klein Eternity g.gif Odontologo kabinetas biggrin.gif

Ne, šį man regis atsiminčiau, nes tada CK buvau girdėjusi neblogai. Ten buvo kaip ir minėjau arba kitas Shiseido, pagal natas keik bandau atrasti tai galbūt Relaxing, arba visai kažkoks nelabai žinomas man, t.y. iš tokių dažnai nevartojamų tarp žmonių, forumuose ar pan. pavadinimų.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 02 24, 18:05)
Ne, šį man regis atsiminčiau, nes tada CK buvau girdėjusi neblogai.

Bet šiuos pauostykite būtinai, nes labiau mediciniškų nežinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(London @ 2014 02 24, 18:05)
user posted image
Papildyta:

Eternity, tai daugumai asociacijas sukelia odontologo kabineto. biggrin.gif

Kur Vilniuje galima pauostyti EL "Modern Muse"?
Maciau siandien Douglase.
Atsakyti